Hacker.! Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Nazwa użytkownika: Hacker.!Imię: RafałWiek: Jeszcze 21Posiadałeś już admina? (Jeśli tak to gdzie): Na ts jeszcze nie Ile czasu spędzasz dziennie na serwerze: Zawsze po pracy jak mam czas raz jest to godzinka a drugi raz 5/6 godzinStaż na serwerze: 8 latCzy jesteś w stanie płacić składki na serwer w wysokości 10 zł?: OczywiścieTwój identyfikator: +fcMIqmjewMuJZEOQZCPAqfgbj0=Napisz coś o sobie: Interesuje się sportem najbardziej piłką nożną i w zimę skokami narciarskimi, chciałbym pojechać na jakąś mamucią skocznie i zobaczyć jak latają z bliska Dlaczego Ty: Chciałbym się sprawdzić na tym stanowisku jestem miłą i sympatyczną osobą z każdym umiem się pogadać, myślę że nadam się na to stanowisko Howly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 To niezłe śmieszki. Nasz serwer dokładnie 14 lutego będzie obchodził dopiero 7 rocznicę oficjalnego otwarcia, a Ty już od 8 lat siedzisz? Faktycznie wcześniej też mieliśmy serwer pod koniec 2010 roku, ale nie był on publicznie otwarty dla wszystkich. Na serwerze siedzisz od 24 listopada 2017 roku, więc jeszcze troszkę Ci brakuje. Ostatnio przyjęliśmy troszkę "świeżaków", ale sam fakt, że tutaj próbowałeś ze stażem pokręcić mnie zniechęca. Podanie odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwannabepro Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts