Tomasz.pr*******e:P Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 1.Tomasz.pr*******e:P 2.Hubert 3. 21 4. 8 5. tak 6. 7.Gram dużo w nocy i jak adminów nie ma to dużo ludzi łamie regulamin i przydaloby się to ogarniać 8. 5372 STEAM_0:0:243172720 0 00:11 29 0 9. przeszlo 5 lat przed przerwą 10. miałem przerwę 3 letną w c.s a przed przerwą miałem adma przez dwa lata 11. Wcześniej tez grałem ciągle na cod modach i po przerwie tez chciałem wiec szukałem na internecie i znalazłem ip i mi się spodobal i gram na nim Link to comment Share on other sites More sharing options...
angrY. Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 - forum - gt + bywa wieczorami, również w nocy + doświadczenie - mikrofon + ma mój plus ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeno Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Jestem na tak +Aktywny +Wiek +Kultura Napewno bedziesz musiał nick zmienic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Nadrób forum, znajdź SAM swoje GT i dopiero będzie można myśleć, bo się nie popisałeś w tym podaniu, nie wiadomo czy faktycznie masz takie doświadczenie skoro nawet GT nie umiałeś wkleić. A do tych dwóch wyżej, może powiecie coś więcej niż to co widać w podaniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Jak tutaj nawet nie jest zastosowany prawidłowy wzór aplikowania o admina. Łamiesz regulamin - rush przed 1:45, obrażałeś graczy i gdzie jest GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`BadGamer Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 (edited) Niestety jestem na nie. -Napisałeś to podanie (przepraszam za określenie) na odwał. Nie postarałeś się i nie zachęca ono do czytania, a wręcz razi. -Nie podałeś swojego linku do GT, powinieneś to zrobić w podaniu, a nie chcę mi się go szukać. -wybacz ale jakoś średnio kojarzę cię z gry i nie zapadłeś niczym w pamięć, nie pamiętam od cb zgłoszeń na [email protected] Sam wiem ile tutaj starałem się na admina. Więc Hubercie, według mnie najlepiej będzie jak dasz się trochę poznać i za tydzień spróbować ponownie. I pamiętaj że podanie reprezentuje Ciebie i twoje zaangażowanie. Bo to podanie nie zbyt zachęca do czytania Ale to tylko moje zdanie Kolejny minus po twoich ostatnich postach: -warny Edited January 14, 2018 by `BadGamer Dodatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ex4rius Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Popieram @`BadGamer, tego "podania" nawet nie da się czytać, zrobione kompletnie na odwal, w pośpiechu.. kojarzę Cię trochę z gry ale samo to "podanie" jest dla mnie lekceważeniem stanowiska, na które aplikujesz.. pokaż się nam z lepszej strony i za tydzień się postaraj. - GT - forum - podanie Jeżeli NIE spełniasz wymagań NIE składaj podania Póki co na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker.! Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Stanowcze NIE ! -Forum -GT -łamiesz regulamin -podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogonek Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Oto jego gt https://www.gametracker.com/player/Tomasz.pr*******e%3AP/91.224.117.247:27015/ Ja jestem za okresem próbnym Prawda podanie nie jest za dobre ale to nie podanie na moda lecz na admina Gt nie jest zle Brakuje adminów Doświadczenie Szanse zawsze można dać mam nadzieje że opiekun to rozważy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz.pr*******e:P Posted January 13, 2018 Author Report Share Posted January 13, 2018 Nick: Tomasz.pr*******e:P Imię: Hubert Wiek: 21 Znajomość AMX (1-10): 8 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Tomasz.pr*******e%3AP/91.224.117.247:27015/Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Gram dużo w nocy i jak adminów nie ma to dużo ludzi łamie regulamin i przydaloby się to ogarniać Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 5372 STEAM_0:0:243172720 0 00:11 29 0 Staż w Counter-Strike 1.6: przeszlo 5 lat przed przerwąCzy posiadałeś już admina?: miałem przerwę 3 letną w c.s a przed przerwą miałem adma przez 2 lata W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Wcześniej tez grałem ciągle na cod modach i po przerwie tez chciałem wiec szukałem na internecie i znalazłem ip i mi się spodobal i gram na nim Poprawiłem podnie .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HinolAkaChester Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Według mnie użytkownik @Tomasz.pr*******e:P jak najbardziej nadaje się na administratora serwera. Jest to osoba kulturalna, aktywna i przede wszystkim komunikatywna. Myślę że jeżeli szukacie uczciwego admina, który będzie rzetelnie wywiązywał się ze swoich obowiązków to jest to właśnie @Tomasz.pr*******e:P Pozdrawiam i życzę powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 (edited) Nie ma o czym mówić: NIE - gt ( jesteś na serwerze od 13 dni) - forum - piszesz posty w swoim podaniu ( Po lewej stronie pod twoim postem masz Taki napis EDYTUJ, klikając edytujesz post Polecam ) Edited January 16, 2018 by Dom3n™ Hacker.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts