exyvL` Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Twój nick: exyvL` Nick gracza / admina na którego składasz skargę: Mani Dokładny czas zdarzenia: --- IP / STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip): opis sytuacji: Witam serdecznie. Składam skargę na admina "Mani", który moim zdaniem przesadza, jeśli chodzi o adminowanie... Przykład, wchodzi się na serwer jest Mani, nie można powiedzieć kur*wa, wyzwać się z gościem, przykład "ty Bocie" do osoby, z którą się znasz, dla jaj.. Mani też przeklinał, wyzywał ludzi zanim dostał admina i co, już zapomniał o tym i nagle nie wolno? + Nie posiada Steam... Naprawde jeśli stać osobę na vipa, to nie stać jej na steam 1.6 za 3zl? Mało tego, Mani nie wie co to są cele mapy, przykład, od początku mapy mam 2 minuty na wykonanie celi, pewien gracz wyczekuje fragów wiedząc, że przykładowo strona CT raszuje non stop na mapie a on jest po stronie TT ma 1 minutę jeszcze na wykonanie celi i dostaje bana lub kicka za nie wykonywanie celów mapy? co to ma byc?... Sądzę, że Serwer Cod mod jest serwerem do zabawy, żeby się pośmiać, pogadać z osobami itp., a nie ze ten serwer się zamienia w grobowiec albo stan milczenia bo niedługo nie będzie można używać mikrofonu bo Pan Mani Wielki Admin serwera, który nigdy się nie myli i zawsze obraca słowa, zdania ludzi, w taki sposób, że ktoś mu grozi lub go zastrasza. To się staje śmieszne proszę coś z tym zrobić... Dowód (rozpisane demko/ss): -- Cytuj Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 @Thomas zna całą specyfikę sprawy, także pozostałe osoby z Administracji niech pominą ten temat. Czekamy też na wypowiedzi innych graczy (wypowiedzi na forum). Podobno grono niezadowolonych jest spore. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-138880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFONE #1 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Wszystko co tam napisałeś nie ma sensu. Rozmawianie przez mikrofon nie jest zabronione tylko trzeba się zachowywać, a nie co drugie słowo sypać ku****i i wyzywać kogo popadnie. Co do celów mapy, ty jak siedzisz na respie i kampisz to nikt ci nic nie może powiedzieć że łamiesz regulamin, bo król exyvl się obrazi i napisze skarge na forum. Jakby taki przykładowo Janusz który pierwszy raz gra na tym serwie kampił na respie, to drzesz się przez ten mikrofon żeby admin go kicknął bo cele / resp 1:30 ... Zastanów się chłopie. Na cele mapy są 2 minuty, masz racje, ale to nie znaczy że masz specjalnie przedłużać żeby ludzie czekali na króla exyvla aż ruszy się z tego respa żeby pake zaplantować. Wy to byście chcieli admina który ma wszystko w du**e, który pozwala łamać regulamin i żeby najlepiej waszą grupkę traktował jak vipów tego serwera. Mani tylko stara się pilnować żeby regulamin był przestrzegany. Nie piszę tego dlatego bo jest moim znajomym czy co (nie znam go osobiście), tylko pisze to dlatego bo mi szkoda goscia, stara się co w jego mocy a i tak dostaje ochrzan ... PS. chciałbym dodać tylko że sam exyvl specjalnie pisał na serwerze do ludzi którzy nie mieli nic wspólnego z tą sprawą żeby się wypowiedzieli, bo przecież król exyvl im każde to poddani wykonują polecenia Edytowane 31 Grudnia 2017 przez NFONE #1 maniekkonrad 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-138883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exyvL` Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Ja Ci pwiem tak Gosciu jak juz Ci na servie wspominalem idz Maniemu za te monety serverowe moze skoncz do domu wypocowac kuchnie? albo cos bo widac ze za nim latasz i krecisz ogonem ... I pamietaj ja nigdy nie siedze na respie zawsze raszuje lub wyczekuje fragi ktore mnie raszuje to ze jestes botem to juz nie moja wina prawda Cie niech zaboli a jesli chodzi przyklad 2 minut i regulaminu jesli chodzi o czas celow mapy to akurat bylo wyciagniete od innej osoby ktora zapewne sie podisze na forum pod tym postem bo sie dzis wk*****a juz kilka razy na maniego wiec skoncz sie gosciu produkowac i zaczniij grac w TT bo widze ze nie wiesz co piszesz teraz w tym momecie i nie mam ochoty czytac takiego bzdurnego pisania od osoby co malo wie na temat gry cs 1.6 i nie zapomnij jaki sie zachowywal Mani na servie przed adminoaniem i nie spamuj pod postem Dowidzenia jak chcesz pogdac na ten temat zapraszam na ts3 servrowy^^ Edytowane 31 Grudnia 2017 przez exyvL` Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-138887 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFONE #1 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Szkoda mi ciebie exyvl, naprawdę. Obwiniać gościa który nic wam nie zrobił po to żeby stracił rangę, czy ty naprawdę masz takie smutne i przykre życie ? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-138888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eksior Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dobra.... Po Pierwsze panie NFONE (w grze ILUSYON) widze Cie moze pare dni na serverze a ciagle sie wpieprzasz w kazda dyskusje nie wiedzac czasem nawet o co chodzi... Prosilbym Cie wiec abys troche przystopowal bo ciagle masz cos do powiedzenia i z daleka widac, ze sie podlizujesz, ale mniejsza o to.... Teraz Mani z exyvlem, mozecie sie nie lubic, nie interesuje mnie to, do zadnego z was absolutnie nic nie mam. Promyk uwazam, ze czasem przesadzasz z placzem, sam przyznasz, ze czasem na serverze Cie ponosi i powiesz slowo lub dwa za duzo, jesli chodzi o Tyrotoxic (Ci co byli to wiedza) to Promyk ja uwazam, ze nie powinienes sie mieszac w Maniego a Tyro. Jesli chodzi o twojego kicka przez Maniego to jestem 50-50, poniewaz przyznam Ci racje, ze kazdy na servie do kogos z kim sie zna itp powie jakies wyzwisko czy cos w formie zartu i w twojej sytuacji tak bylo wiec ten kick moze nie byl do konca sluszny. Mani jako admin dla mnie sprawuje sie dobrze, poniewaz wypelnia swoje obowiazki i Promyk to ze przed adminowaniem Mani sie zachowywal nie stosownie to nie ma nic do tego, poniewaz logiczne jest to, ze po dostaniu Admina swoje zachowanie trzeba nieco zmienic/dostosowac. Na pewno nie powinien zostac mu odebrany admin, poniewaz Mani spelnia swoje obowiazki i pilnuje porzadku na serverze a to, ze ktos kogos nie lubi i jest przeciwny badz za Manim to te osoby maja najmniej do powiedzenia bo co by nie bylo to beda stali za tym kogo lubia takze.... A wasze zatargi tzn Promyk i Mani powinniscie zalatwic inaczej a nie piszac na siebie skargi i kickujac sie na serverze bo tak do niczego nie dojdziecie a te skargi itp sa zupelnie nie potrzebne. Pozdrawiam eX maniekkonrad 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-138893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Pięknie Wam wszytko eX wyjaśnił. Gadałem z Manim i zauważyłem że Mnie posłuchał i się zmienił. A co do Ciebie @exyvL` to trochę się nie dziwie czemu dostajesz te kicki/bany, sam wiesz dobrze za co one są. Nadużywasz przekleństw a nie oszukujmy połowa naszych graczy to dzieci, gdzie najczęściej grają na głośnikach. Teraz wyobraź Sobie sytuację ty klniesz przez mikro a do takiego gracza do pokoju wchodzą rodzice i co myślisz że dalej Mu tam pozwolą grać ? No właśnie. A co do tych wyzwisk na Siebie. To już jest wałkowane który raz, jeżeli chcesz się powyzywać z kimś to zadzwoń do niego na tel czy Skype a nie masz potem wąty że to tylko do zabawy. Admin nie musi dochodzić czy do zabawy czy bóg wie czego wyzywasz wylatujesz i tyle. Wiadomo że przez jakieś byle co od razu nie wylatujemy ale miejcie też to na uwadze żeby tego nie naużywać. maniekkonrad i Arcylord 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-138908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-138909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/17953-skarga-admin-mani/#findComment-151647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi