Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Z dnia 26.12.2017 - 27.12.2017 - czyli godziny nocne okolo 24 - 3

Powoden mojej skargi jest to iz w tym czasie panna zofia dokonywala tak zwanego ,,odpalenia" czyli uruchomienia wlaczenia cheatow bugow i pzoostalych wspomagaczy

Gdy zwrocilem jej na to uwage, stala sie i tutaj cytujac Jazgotliwa opryskilwa  i nieuprzejma w stosunku do mojej osoby.. W jej mowie bylo duzo wulgaryzmow obrazow i ponizenia a takze dluga i nieudolna proba uciszenia mojej skromnej osoby za to tylko ze zuwazylem w jej grze odmienne od pozostalych wspolgraczy zachowanie.  Dodajac albo nawet podkreslajac tutaj jej probe nieudolnego tlumaczenia sie i proby zatuszowania sprawy. Ogolnie skladam na ta pania skarge za uzywanie nei dozowlonych plikow i cheatow a takze za 

bezczelnosc, despekt, impertynecje, nieuprzejmosc a takze nadpopudliwosc i brak kultury osobistej, a przeciez od dam wymaga sie chocby drobnej kultury i oglady.

Mam nadzieje ze moj wyczerpujacy wpis da jasna i rzeczowa informacje na temat wydarzen z tamtej jakze godnej politowania nocy.

Z powazaniem AWATARKJ

https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/

Czekałam na tą skargę i dotrzymałeś obietnicy, Dziękuje.

Pan Awatarkj nie trzyma się faktów ponieważ, nie jestem osobą wulgarna, a na pewno nie na forum publicznym.

Niestety na serwerze zdarzyła się sytuacja gdzie można powiedzieć, że doszło do kłótni. Dlaczego pewnego gracza kolega dostał bana próbowałam wyjaśnić. Po czym jak gracz Awatarkj zwrócił także uwagę, że to nie miejsce na takie wspory przeszłam z owym graczem na ts wyjaśnić. i nastała cisza. Na następnej mapie Pan Awatarkj stwierdził, że administrator cheatuje zapytałam się go czy mu chodzi o mnie ponieważ akurat byłam jedynym administratorem na serwerze, ten zaczął pisać, że ze mną nie będzie rozmawiał. Po prosiłam go o wytłumaczenia na jakiej podstawie mnie oskarża. Stwierdził, że posiadam WH ponieważ podpowiedziałam jako osoba nie żyjąca assaninowi przed końcem, gdzie się ukrywa ostatni gracz (Pan Awatarkj). Powiedziałam, że to śmieszne takie oskarżenia. i zaprosiłam na forum, aby napisał skargę. I jak widać to uczynił. Nie mogę sobie zarzucić tego, że byłam nie uprzejma, a tym bardziej wulgarna, mam szacunek do każdego człowieka, więc proszę nie kłamać. Nie tłumaczyłam się Tylko wyjaśniłam, że  jako osoba nie żyjąca widzę co się dzieje na serwerze.

Bezczelna impertynencje to to samo jak despekt i ubliżanie. Jeżeli chodzi o moją kulturę osobistą nikt nie miał zastrzeżeń, potrafię się zachować w doborowym towarzystwie, jak i na serwerze.

Dobrze, ale proszę o dowody aby były podparcie na Twoją skargę. Ponieważ jest kliku graczy, którzy mogą zaświadczyć, że kłamiesz. 

Nie podobał się Tobie mój głos oczywiście, nie twierdzę, że jest cudny. Mówiłeś, że słabo mnie słychać, że są szumy ja powiedziałam, że mam dobrej jakość akurat mikrofon i na pewno usterki dźwiękowe nie są z mojej strony.

Następna kwestia proszę zastosować się do wzoru na skargę.

Ja mogę jedynie prosić o opiekuna o wstawienie logów z tejże nocy. 

Edytowane przez ZoSia
https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/#findComment-137065

Ja nie wiem po co się tak rozpisałaś, ale nawet szanuję.

Chociaż wystarczyło napisać to co ja teraz zrobię - gościu tu nie ma żadnych dowodów, a "24 - 3" to jest pojęcie względne, nikt ci nie będzie sprawdzał demek z zakresu 3-4 godziny. No właśnie twój wpis dał bardzo jasną i rzeczową informację, że jesteś najzwyklejszym wrzłopiarzem, który potrafi się popłakać na forum, ale wstawienie jakichkolwiek dowodów już jest zbyt wielkim wyzwaniem przekraczającym twoje możliwości. Nequ wstanie to pewnie to zamknie w cholerę bo szkoda czasu na wrzłopiarstwo. A, prawie zapomniałem. Nawet wzoru nie ma xD

https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/#findComment-137068

Jako osoba która przy tej rozmowie była jak najbardziej mogę się wypowiedzieć. Sytuacja miała miejsce od godziny 2:30 do 3:30. Awatarkj miał jakieś dziwne problemy do Adminki Zosii, lecz jego zdania nawet nie trzymały się kupy. Adminka trzymała pełną kulturę i była bardzo cierpliwa.
Podany czas to mapy zm_ice_vk o 2:40 oraz zm_2015 o 3:15.

Najpewniejszym powodem takiego zachowania ze strony gracza Awatarkj jest rozmowa Zosii i ToFFus'a, których wymieniony gracz po chwili uciszał.

Na mapie zm_2015 cały czas Zosię prowokował.

Pozdrawiam ;)

https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/#findComment-137316

Hahaha :D byłem od godziny 23 do bodajrze 2 w nocy i grałem z wami kolego, i akurat dziwne ale takiego incydentu nie widziałem, ani nie słyszałem na serwerze więc po co takie oszczerstwa i osądzanie kogoś, jeżeli nawet nie masz dokładnych dowodów. Druga sprawa Zosia rozmawiała przez mikro z "Tofusem" i {}{}{}{}{} czyli tak zwanym "zmarszczonym" i jedyne co słyszałem to krzyki przez mikrofon Pana "zmarszczonego"  którego upominaliśmy kilka set razy aby kontrolował mikrofon i także swoje słownictwo jednak to nie pomogło i "Zosia" dała mu mute więc tylko taki incydent kojarzę z wczorajszej gry i potwierdzam słowa kolegi powyżej  i gram długo z "Zosią" i jakoś nie zauważyłem czitowania z jej strony ani żadnych wulgaryzmów.  Żeby nie było że mój post jest zbędny zaznaczam słowa kolegi "24-3" w nocy.

ps. Proszę nie oskarżać kogoś i osądzać bez żadnych dowodów i bez świadków bo robicie takimi postami zbędny śmietnik na forum.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Ass
https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/#findComment-137323

Ja ze swojej strony temat wyczerpalem przedstawielm zarzuty dla informacji ogolnej i brania pod uwage wszytskich mozliwosci ktore moga sie odbyc na serwerze. To ze brak dowodow to wasza sprawa ja ze swojej strony moge dodac ze zamiecilem wpis po to aby zainicjowac kontrole i sprawdzanie waszej jednostki prowadzacej i umiejetne wysluchiwanei glosu spoleczenstwa ktore bierze udzial w waszym przedsiewizeciu czyli uzytkowanie tego serwera. Jezeli Pani Zofia nie przyznaje sie do zarzutow ma do tego pelne prawo ale ja swojaj opinie podtrzymuje. Dodam na koniec ze mialem prawoi dodac ten wpis a dowodu nie musza byc podane na srebrnej tacy poniewaz zostalo to zamiesczone po to aby stala sie jasnym komunikatem dla jednostk zarzadzajacej ze nalezy sprawdzic i poukladac bierzace sprawy. Na koniec pozwole sobie przytoczyc odpowiedz GustawSparta. '' No właśnie twój wpis dał bardzo jasną i rzeczową informację, że jesteś najzwyklejszym wrzłopiarzem który potrafi się popłakać na forum, ale wstawienie jakichkolwiek dowodów już jest zbyt wielkim wyzwaniem przekraczającym twoje możliwości. Nequ wstanie to pewnie to zamknie w cholerę bo szkoda czasu na wrzłopiarstwo. A, prawie zapomniałem. Nawet wzoru nie ma xD'' Tutaj moge jedynei skoentowac brak oglady dziecine slowa jak wrzlopiarstwo jezeli to cokolwiek znaczy jakies neologizmy?. Dla mnei jest to brak rozpatrzenai sprawy i proba ucieczki od czegokolwiek, jak rowneiz zaslanie sie ubytkami w prawie. ALe jak mowi przyslowie wasza wole beda woly ciagnac a moja biczowac wasze karki.

Z powazaniem AWATARKJ

https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/#findComment-137357

wysluchiwanei - chyba wysłuchiwanie

przedsiewizeciu - przedsięwzięciu

swojaj - swoją (ale tu zgaduję)

jednostk - jednostki

(dobrze że skopiowałeś mój wpis, bo pewnie błędów by było najebane)

jedynei - jedynie

dziecine - dziecinne

skoentowac - skomentować (ale to już było trudne, przyznaję)

mnei - mnie

rozpatrzenai - rozpatrzenia

rowneiz - również

zaslanie - zasłanianie (na pewno?)

Jak o czymś zapomniałem to mnie poprawcie. W sumie mógłbym się wysilić i pokazać ci jak wygląda poprawna skarga na forum poparta dowodami, ale skoro jak twierdzisz "dowody nie muszą być podane na srebrnej tacy" - to już twój problem. Błędów najebane jakbyśmy byli w 2017, ale p.n.e. i hieroglify napierdalali. To według jego logiki idźmy kraść telewizory i mówmy, że to nie my, nie ma na to dowodów, to nie ja po************m ten telewizor, to ta latająca wiewiórka.

Podsumowując Gustaw 12 - Wrzłopiarstwo 0 (czyli jak zawsze)

https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/#findComment-137368

Godzinę temu, AWATARKJ napisał:

. To ze brak dowodow to wasza sprawa ja ze swojej strony moge dodac ze zamiecilem wpis po to aby zainicjowac kontrole i sprawdzanie waszej jednostki prowadzacej i umiejetne wysluchiwanei glosu spoleczenstwa ktore bierze udzial w waszym przedsiewizeciu czyli uzytkowanie tego serwera.

Nie wiem czy wiesz, ale na każdym forum są pewne prawa, tak jak na tym, nie wiem czy zauwazyłeś. 

Zamiesciłeś wpis w temat - skargi.

Nie wiem czy to tez zauwazyłeś, 

Do tematu skarg stosujemy się do wzoru. 

Stosując się do wzoru, podajesz dowody materialne,

Jezeli ich brak, to nie zaśmiecamy forum bo wyjdzie z tego posta afera. 

Godzinę temu, AWATARKJ napisał:

zamiecilem wpis po to aby zainicjowac kontrole i sprawdzanie waszej jednostki prowadzacej i umiejetne wysluchiwanei glosu spoleczenstwa

Myślisz ze czerwoni czy opiekun ma czas, zeby oglądać hltv do 24h i szukać tego co opisałeś wyżej? Takich jak ty są tu setki. A nikt aetki razy hltv nie będzie sobie przewijać. Więc nie gadaj ze sprawdzasz nasze jednostki i się proszę tym nie zasłaniac.

Nie ma dowodow. - nie ma skargi.

Skoro ci na tym zalezy i mówisz ze tak było, to jaki problem wsadzić demko? Nie potrafisz? A może tak nie było? Nie wiem..

Tylko nie płacz jak skarga zostanie odrzucona. Pozdro 

https://1shot2kill.pl/topic/17741-skarga-zosia/#findComment-137400

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...