Jump to content

skarga chempion

SuperoS
 Share

Recommended Posts

Twój nick:SuperoS
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: Chempion
 czas zdarzenia/ 19:40 25-12-2017
/ STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip):
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Ogarnij sie'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:797088521'
[AMXBans] Twoje IP: '83.6.3
Opis sytuacji:napisaem do oli czy umówi sie na sex ze mna i dostłem bana na 5 min. Po 5 min wszedłem na serw i napisałem chempionowi, że bez podstawnie dał mi bana, po czym dostałem bana na 30 min. 
Dowód (rozpisane demko/ss):

ja nie mam zalu do kolesia, który bawi sie w boga ale zastanówcie sie komu dajecie admina, bo pisanie na czacie ze mam ochote pójść z kims na sex jest  nie zabronione.

Edited by SuperoS

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Po 1 to napisz najpierw poprawnie mój nick.

A teraz bo czekałem na tą skargę i chciałem cię uświadomić za co bana dostałeś.

Gdy wszedłem dzisiaj na serwer o 19 z minutami bo jakoś tak wstałem to tak gdy tylko pojawiłem się na serwie zaraz wszyscy spamowali na u@ i tak dalej że ktoś na respie siedzi po 1:30 albo że na TxT jest i ja tego nie widzę. Ale ludzie zachowujcie się jakoś ponieważ jeżeli dopiero wstałem czyli o 19 a byłem na serwie jakoś 19:02 albo 19:03 to wy się nie dziwcie że ja czegoś nie widzę bo mam takie prawo nie jestem jakimś choler*** robotem który nie ma prawa na odpoczynek. A jeden mi piszę na u@ ten siedzi na respie po 1:30 to ty myślisz że ja mam jakiś radar w tyłku normalne jest to że muszę wejść na specta i zobaczyć ponieważ nie mogę dać komuś bana bo tak napisał ja sam muszę to zweryfikować. a w tym samym momencie ktoś do mnie piszę że koleś na TxT potem że ktoś ma wh potem że mam dać bana za cele stary jak mi 6 osób spamuje na u@ na temat ze ktoś łamie regulamin to ty myślisz że jak jestem sam na serwerze jako admin to ja w 1 min dam wszystkim bana??? zastanów się chłopie co piszesz.

Ale to nie wszystko potem zaczeły lecieć w moją stronę teksty typu po co ci dali admina a jak się upomniałem że jak coś ci się nie podoba co do mojej osoby to na forum masz coś takiego jak Skargi i potem napisałeś. Spier i masz szczęście że nie dokończyłeś bo byś poleciał na dłużej a nie na 35 min dokładnie.

Następnie mapa winter_assault przyszedł admin Mani i znów nasz kochany SuperoS  ma problem do kolejnego admina czyli tym razem do admina Mani że zwraca mu uwagę na słownictwo jakie wypowiada mani piszę ci że masz ogarnąć słownictwo i potem napisałeś do niego więc nie dyskutuj i poleciałeś na 5 min w tym momencie za prowokowanie chociaż powinieneś polecieć za podważanie słowa admina. 

Następna mapa mapa de_nuke przyszedłeś na serwer i od razu pisałeś na sayu że jeszcze raz ktoś da ci bana bezpodstawnego bana przepraszam to leci skarga po czym powiedziałem ci przez mikro że to ja ci dałem bana za wcześniejsze zachowanie na mapie cs_office oraz Winter_assault. i w tym momencie zacząłeś  się pluć do mnie o to że daje ci takie bany że masz więcej lat niż ja i tak dalej resztę słów oraz to co napisałem wyżej mogą potwierdzić Admini tacy jak. : Janusz , 4boy , Mani oraz Antek.

PS: Więcej nic nie mam do powiedzenia a to że dopiero wstałem i wszedłem i nie widziałem wszystkich zgłoszeń na u@ albo je preoczyłem to tylko dlatego że jak wspomniałem wyżej jak tylko wstałem to wszedłem na serwer nawet zjeść nie zdążyłem tak więc ja już wszystko to co miałem napisać to napisałem i wiem że wszyscy admini się ze mną zgodzą po tym jak widzieli twoje zachowanie na mapie winter_assault oraz de_nuke.

Pozdrawiam ChampioN.

PS: Jeszcze coś dodam po 2 banach dalej ma jakiś problem 

Edited by ChampioN

Skarga totalnie bezpodstawna, a co więcej bez dowodów. Nie będę tutaj się wywodził, ponieważ nie jest to nawet w minimalnym stopniu w tej skardze potrzebne. Uspokajałem Cię, pisałem trzykrotnie na say-u, że ma być cisza a Ty brnąłeś dalej. Chciałem Cię tylko uspokoić i przystopować Twoje zapędy. Nie chciałeś to ino poniosłeś konsekwencje. 

A ja widzę to tak.. Serwer to niej jest jakiś sex czat czy też Tinder... Jest to serwer gdzie chodzi o zabijanie i nabijanie lvl a nie o ustawianiu się na "sex" a jeśli takie coś miało miejsce to ban oczywiście słuszny " BRAK KULTURY " się kłania.. A jeśli nie znasz regulaminu to poczytaj że brak kultury wiąże się z banem :)  Mało tego ban na 30 minut to nie jest tragedia rozumiem jakbyś dostał na dzień to wtedy mógłbyś szukać dziury w całym tym zajściu .

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.