Nie oceniaj tylko zagraj:3 Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Nick:Nie oceniaj tylko zagraj! Imię:Marcin Wiek:22 Znajomość AMX (1-10):7 Sprawny i działający mikrofon:tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Nie oceniaj tylko zagraj!/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: byłem i chyba dobrze się sprawowałem wiec chciałbym dalej pełnić tą funkcje :) Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:159508575 Staż w Counter-Strike 1.6:9-10lat Czy posiadałeś już admina?:oczywiście W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:z cswakacji PS: Wiem ze GT słabe ale nie mogłem grać bo byłem za granicą i nie miałem dostępu do cs'a wszyscy raczej mnie znają więc czemu nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katelyn Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Admin, który świetnie sobie radził Kulturalna i miła osoba Pomoc na serwie na pewno się przyda. Zdecydowanie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts