Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

hej 
Od jakiegośczasu zacząłem grać klasą z minami i nie byłoby nic w tym super nadzwyczajnego gdyby nie to że bany daje sie na podstawie "Ktoś mówił komuś że widział że mina jest na respie/w przejsciu idt" a damin daje bany bez sprawdzenia. Ostatni ban mina na respie ? na 2x2 pomiedzy skrzyniami ? osobiscie nie widziałęm żeby ktoś tam się respił ale ch.j 30 minut. Dlatego super będzie jeśli znajdzie się na to jakieś rozwiązanie, bo niestety nie jestem w super ekstra relacjach(kolegą) zadnego z adminów a chyba tylko od takch osób admini jebia bo inaczej sie tego okreslic nie da bany za jakieś wyssane z palca donosy. 
Pozdrawiam 

NAPLET 

https://1shot2kill.pl/topic/17575-lekkiminy/

jeśli to jest aktualne, to nie ja sie powinienem zapoznawac. A odpisanie na odwal sie posta powyzej nie pomaga w sprawie .

• NOWY PUNKT! Zabronione jest stawianie min bez możliwości ich ominięcia. Musi być co najmniej 1 swobodna droga do jej obejścia. Nie można stawiać miny na minie.Zakaz stawiania min na bs'ach,respie oraz przy hostach i na schodach. -> Ostrzeżenie,Kick,Ban na 5m - 5h
Edytowane przez dotka
https://1shot2kill.pl/topic/17575-lekkiminy/#findComment-136017

Po pierwsze ostrzeżenia były w Twoim kierunku

Po drugie nikt nic nie musiał sprawdzać bo tylko Ty grałeś lekkim

Po trzecie nie rób z adminów debili bo dopiero mogą być Twoimi wrogami...

Po czwarte co najmniej dwóch graczy pisało i przeklinało gościa który ich blokował czyli Ciebie :)

Po piąte ban był słuszny dany przez admina bo mimo ostrzeżeń nic sobie z tym nie robiłeś..

Po szóste w miny wpada drużyna przeciwna i ten kto wpadł w minę i został zabity na respie to o tym pisał więc nikt nikomu nic nie mówił że widział miny :)

Więc kolego zacznij pierw słuchać poleceń od adminów i zapoznaj się z regulaminem dotyczących min to wtedy nie będzie niepotrzebnych postów jak ten

https://1shot2kill.pl/topic/17575-lekkiminy/#findComment-136035

Po pierwsze ostrzeżenia były w Twoim kierunku- ostrzezenia jakie ? czego sie tyczyły ? tego ze blokuje sie kogośw minie ?  to powiedz jak mam stawiac jak na mapach jest wiecej miejscgdzie nie mozna postac niz tam gdzie można w momencie jak gracze przebiegaja przez Ciebie( w tym wypadku mnie) a Ty stawiasz mine to jak masz go nie zablokować ?? (licze na odpowiedz),

Po drugie nikt nic nie musiał sprawdzać bo tylko Ty grałeś lekkim- sprawdzic czy był to resp!!!,

Po trzecie nie rób z adminów debili bo dopiero mogą być Twoimi wrogami...- rozumiem ze za wytykanie błędów mogę dostawac bany ?? to chyba nie powinienes miec admina jak tak myślisz,

Po czwarte co najmniej dwóch graczy pisało i przeklinało gościa który ich blokował czyli Ciebie-odpisałem w pierwszym:) a i kolejna rzecz w regulaminie nie ma ani słowa że nie można blokować minami kogokolwiek,

Po piąte ban był słuszny dany przez admina bo mimo ostrzeżeń nic sobie z tym nie robiłeś..- podobno ostrzezenia były za blokowanie a nie za resp ? wiec sam sie mieszasz?
Po szóste w miny wpada drużyna przeciwna i ten kto wpadł w minę i został zabity na respie to o tym pisał więc nikt nikomu nic nie mówił że widział miny- rozumiem że potwierdzone było to ze ta osoba(ciało) padło od miny?

ROzumiem Janusz że wszystko co napisałeś WIDZIALEŚ, a byłeś zalogowany na innym nicku ?

https://1shot2kill.pl/topic/17575-lekkiminy/#findComment-136080

No więc tak bo widzę że nasz kolega się zapędził troszkę za daleko.

Po 1. JA osobiście widziałem jak te miny stawiasz nie jednokrotnie ostrzegałem cię i janusz tak samo kilka razy a ty nic dalej swoje i miny w przejściach i na respie

Po.2 Min nie można stawiać na Respie ani w jego obrębie ani w przejściach Zakaz stawiania min na bs'ach,respie oraz przy hostach i na schodach.   . Jak Widać pkt w regulaminie mówi jasno że nie można stawiać min tam gdzie ty stawiałeś co rundę chłopie i nie wypieraj się bo byłem na na serwie w tedy i obserwowałem cię jak nie żyłem albo byłem na spect. 

Po 3. My nie dajemy banów wyssanych z palca tak jak ty to nazwałeś tylko mamy od tego regulamin i się jego trzymamy.

Po 4. Dostawałem wielokrotnie zgłoszenia na u@ że twoje miny zabijają na respie , czy w przejśćiu. Ale wiesz co jest najlepsze ? Czekaj zacytuje cię

3 godziny temu, dotka napisał:

Od jakiegośczasu zacząłem grać klasą z minami i nie byłoby nic w tym super nadzwyczajnego gdyby nie to że bany daje sie na podstawie "Ktoś mówił komuś że widział że mina jest na respie/w przejsciu idt" a damin daje bany bez sprawdzenia.

I w tym momencie się pogrążyłeś bo JA osobiście wlazłem w te miny żeby sprawdzić kogo są bo jak nikt się nie przyznaję to wole mieć tego 1 deda więcej niż potem mają się gracze skarżyć że nie reagujemy na zgłoszenia na u@. Więc najpierw 2 razy się zastanów hmmm. Gdzie ja mogę postawić miny tak żeby było ok. Bo potem są niepotrzebne tematy takie jak te. i przydałoby ci się przeczytać ten regulamin gdzieś tak z 5 razy ze zrozumieniem oczywiście a potem stawiać miny i pisać tematy.

A jeszcze jedno. tak jak janusz napisał skoro uważasz nas za debili to my możemy ci pokazać co to znaczy regulamin w 100% bez ewentualnego przymknięcia oka na niektóre wyskoki czy też na to że nie dajemy od razu bana tylko kicka albo piszemy wam na y@@ bo nie ukrywam każdy kto gra na serwerze wie że musi przestrzegać regulaminu bo inaczej będzie karany banem czy też kickiem. a jak ktoś mimo upomnień admina kilkukrotnych upomnień przepraszam robi dalej to samo i ma nas w D***e 

to czego ty się spodziewasz hmmm?. 

Tak więc mam nadzieję że wszystko jest jasne i zrozumiałeś to co napisałem bo hm niestety miałeś pecha że zabiłeś mnie tymi minami.

Teraz tylko czekamy na wypowiedz

Opiekuna: Thomas.

https://1shot2kill.pl/topic/17575-lekkiminy/#findComment-136086

Więc tak jeśli admin wie że to Ty postawiłeś mine to banuje.

Jeśli się pomylił składasz skargę.

A co do spec to on nie musi siedzieć i obserwować wystarczy jak padnie i zauważy jak kładziesz miny, lub w nią wejdzie i sprawdzi od kogo dostał dmg i tyle w temacie.

https://1shot2kill.pl/topic/17575-lekkiminy/#findComment-136193

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...