Jack The Ripper COD Posted December 21, 2017 Report Share Posted December 21, 2017 Jako że dopiero zacząłem na waszym COD 501 rezydować mało jeszcze was znam ale trafiłem fajną grupę śmieszków i kilka śmiechowych sytuacji wam tu prezentuje. Zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 Zapraszam na nowy cieplutki odcinek z CODa 501. Użyłem tylko połowy materiału który przerobiłem więc na 2 kolejne odcinki jeszcze mam materiału. Pozdrawiam uczestników odcinka i graczy COD YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Nic oprócz waszej glupoty nie jest śmieszne. Bardziej powiedział bym że żenujące. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Początek to stare czasy, a koniec nie dawne. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted November 11, 2018 Author Report Share Posted November 11, 2018 Prezentuje dziś wspomnienia z 501 cod tej sieci. Jak to sie grało i z czego sie śmiało a raczej z kogo w tamtych dobrych czasach. Zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted November 11, 2018 Report Share Posted November 11, 2018 Wydaje mi się że coś pominąłem,bo nic śmiesznego na tym filmiku nie ma ;/ Jack The Ripper COD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted November 25, 2018 Author Report Share Posted November 25, 2018 Nowy odcinek z odpadków po 501 RIP. Jak zwykle wszystkie pomysły kierować w komentarzach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted December 9, 2018 Author Report Share Posted December 9, 2018 (edited) Zapraszam na ostatnie beki upamiętniające COD 501 tej sieci. Potem wracamy do normalnego harmonogramu. Reszta info została już podana. Oczywiście jeśli macie pomysły obiekcje z chęcią wysłucham. Edited December 9, 2018 by Jack The Ripper COD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts