ScreamMyName Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Witam, chciałbym się dowiedzieć jaki procent jest za jednego klucza w JackPocie. To już jest nieco irytujące, przed resetem płaciłem po 40 kluczy dzień po dniu - wraz ze mną wpłaciło może 4 osoby, tradycyjnie po jednym. Oczywiście, że przegrałem. Teraz po resecie do Jacka poszło 50 kluczy, oczywiście znowu przegrałem. Nie chce mi się wierzyć by ilość kluczy wpływała na % szans wygranej, raczej takie informacje dla podpuchy i marnowania kluczy. Z czystej ciekawości wpłaciłem taką kwotę by móc zdominować nieco rywali i wyjść na duży procent. Ludzie na serwerze również płacili (w innych dniach) po 40+ kluczy, a wygrywa gościu, który wpłaca tylko 1. Jak dla mnie jest to do poprawki, lepszej rozpiski procentowej. Przykładowo osoba wpłacająca 1 klucz powinna mieć 0.1% szansy, a założe się, że tutaj czy masz 10, 20, 50, 100 czy 1 - procent jest ten sam... .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Pewnie jest to w taki sposób jak wszystkie jackpoty Czyli np w puli jest 50 kluczy od 5 osób to osoba która wpłaci np. 1 osoba - 5 kluczy - 10% 2 osoba 2 klucze - 4% 3 osoba 13 kluczy - 26% 4 osoba 26 kluczy - 52% 5 osoba 4 klucze - 8% Przynajmniej tak powinno być a jak jest to nwm ale może miałeś takiego pecha że na 1% cię ogrywali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 19, 2017 Author Report Share Posted December 19, 2017 Raczej to nieprawda l, nie tylko ja tak mialem. Juz z trzecia osoba mi pisala, ze miala podobnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Nie wiem czy rozumiecie zasadę losowości, ale na tym polega, że największa nawet ilość kluczy nigdy nie da GWARANCJI wygranej, a sami byście taką chcieli... Wtedy równałoby się to KUPOWANIU skinów na jackpocie, gdybyśmy rozwiązali tak, jak jest wasze widzimisię... Losowość = losowość, to tak jak z trafianiem w np. losowaniu usług, to, że najwięcej osób wpisze 36, nie znaczy, że 36 będzie... Masz jakiś % szans na to zależny od ilości kluczy i tyle, a liczy się to tak: (100/ilość kluczy ogółem)*Twoje klucze. Nigdy nie będziesz miał 100%, chyba, że będziesz losował tylko Ty, a wiadomo, że nawet 2/3% ma pełne prawo wejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts