Seba^^ Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Twój nick: xRz DanTe Nick gracza / admina na którego składasz skargę: blyatxd Dokładny czas zdarzenia: 14:57 Opis sytuacji: Wbiłem do jego kampy nie skracając a on mnie zbanował. Dowód (demko + czas / ss): 14:57 [AMXBans] Zbanowany przez Admina: blyatxd [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'mowilem' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:6084129' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blyatxd Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 (edited) Kampa zostala przez kogos..niszczona..nie bede mowic przez kogo chcialem sobie odbudowac ,mowilem by nie zabijac,a ty nie sluchales. @P0v3R Edited December 17, 2017 by Blyatxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Teraz, Blyatxd napisał: Kampa zostala przez kogos..niszczona..nie bede mowic przez kogo chcialem sobie odbudowac ,mowilem by nie zabijac,a ty nie sluchales. Ale gra się zaczęła on wykonywał cele a Ty go za to ukarałeś. Po drugie takich powodów nie dajemy już o tym było pisane. Jestem Misiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts