.::FocuS::. Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Twój nick na serwerze: .::FocuS::. Wiek: 18lat Mutacja głosu: Jest. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/.%3A%3AFocuS%3A%3A./193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak. Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jestem osobą miłą,sympatyczną która posiada kulturę osobistą. Mam doświadczenie jako Admin. Sporo czasu dziennie poświęcam na grę, gram zarówno w dzień i w nocy. W ostatnim czasie (2-3tyg) GT dosyć słabe spowodowane brakiem czasu na grę, lecz wszystko z biegiem czasu się u stabilizuje. Myślę że kolejna para rąk nam się przyda do pomocy. Posiadasz działający mikrofon: Tak. Kontakt (GG / Steam): GG:63591324 oraz steam: http://steamcommunity.com/id/focusmg Steam ID: STEAM_0:0:2696920 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 17 minut temu, .::FocuS::. napisał: GT dosyć słabe spowodowane brakiem czasu na grę To po co składasz podanie skoro nie masz czasu na grę? 17 minut temu, .::FocuS::. napisał: Myślę że kolejna para rąk nam się przyda do pomocy Nam? Przy pisaniu tego podania pewnie sobie myślałeś, że na 100% zostaniesz przyjęty czy co? Jestem na NIE, to są moje argumenty i jak komuś nie pasuje to trudno, nie zawsze wszystko da się wcisnąć pod wypunktowane argumenty. @legitsmurf A Ty grasz w ogóle na serwie? Czarna. and .::FocuS::. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Składasz jakieś podanie średnio raz na dwa tygodnie, póżniej rezygnujesz. Dziękujemy bardzo takim kandydatom. W dodatku to kupione UB nie wyglądałoby za dobrze. Czarna. , Off-1s2k.pl , dolbo and 2 others 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts