Pikachou M4A1 Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Nick:Doktoorek Imię: Bartek Wiek:24 Znajomość AMX (1-10):7 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Doktoorek/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Cóż tu napisać , Chcę pomóc i aby zawszę ktoś z adminów był na serverze Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie Posiadam Staż w Counter-Strike 1.6: 12 lat Czy posiadałeś już admina?: oczywiście miałem tutaj na cod 501 i only awp , a także wcześniej na innych sieciach W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Zanim pojawią się opinie o gt - Doktorek miał dziwnego bana i nie mogł grać na serwerze przez 3 dni, nie bierzyemy ich pod uwagę. Czekam na opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soman Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 (edited) Jak najbardziej na TAK Gracz rozgarnięty, aktywny, kulturalny. Nigdy nie widziałem żeby się unosił czy cokolwiek podobnego. Doświadczenie jako admin oraz wiek również na plus. Świetny materiał na admina. Jedyny minus to brak Steam ale to da się przemilczeć Edited December 16, 2017 by Soman Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacoooB Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Tak na okres próbny +kulturalny +duzo i dobrze gra +gt dobre -steam Według mnie warto dać szansę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniejaxd Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Jestem na Nie mimo tych 3 dni i tak grał przerywnikowo w ciągu ostatnich 30 dni nie znam go nie potrafie ocenić czy będzie dobrze układała współpraca a to jest ważne przy wspólnym adminowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Na pw pytasz się mnie gdzie się odwołać od bana. Werdykt jest oczywisty. 96. , Wredzioszek and Toniejaxd 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts