ScreamMyName Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Typ pracy: Sygnatura Rozmiar: Nie znam wymiarow idealnych pod forum, prosilbym takie by nie bylo nic uciete Tematyka: Pilka Nozna Kolorystyka: Barwy Realu Madryt Napis: `ScreamMyName, (liczba) 13, Admin 4 Maps Inne: Mam nawet taka wizje by w sygnaturze znajdowal sie moj aktualny avatar w dolnym lub gornym prawym rogu (jak bedzie konieczne dobrac kolorystyke do wizji grafika, walic PW to podrzuce kilka innych foto). Do avka najlepiej zrobic na 1mm ramke wewnetrzna i moze nieco dodac cien do caloksztaltu. W sygnaturze najlepiej jakby byl stadion Santiago Bernabeu (na widoku koniecznie murawa, zewnetrzny budynek mnie nie interesuje, no chyba, ze glowne wejscie gdzie widac nazwe stadionu) lub pilkarz, do wyboru: Marcelo, Casillas (tak wiem, juz Porto ale i tak na zawsze pozostanie dla mnie legenda Realu wiec postac wliczam do Madrytu) ewetualnie Zidane. Uwaga! Jak chcesz dzialac w GIMP to szkoda czasu, prosilbym prace w PS lub innym bardziej profesonalnym programie, no chyba, ze masz spore doswiadczenie w GIMP i wykreujesz cos dobrego. Czekam na jakies fajne propozycje, a najlepiej jakby tego sie podjal @Conte lub gosciu, ktory wstawial swoje prace w bardzo ladnym stylu (tworzyl grafike do stron www.) tyle wiem, ale nie znam nicku by oznaczyc. Powodzenia, jak bedzie mnie w pelni satysfakcjonowac to nawet rzuce groszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Oto i moja propozycja. Zmiksowałem trochę casillas'a z trybunami stadionu. Zostawiłem to tak żeby było widać chociaż część napisu na trybunach, bo całości nie da się na tak małych wymiarach umieścić na tyle dobrze, żeby to ładnie wyglądało. Podrasowałem też nieco sam napis na trybunach, aby był lepiej widoczny, ale efektów jakiś dodatkowych nie dawałem, bo to nie ten typ sygnatury, żeby jakieś tam pierdółki dodawać, no chyba że bardzo chcesz ScreamMyName and Frizuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 (edited) Nie tego oczekiwalem. Sory za szczerosc ale jest do du*y. Widzialem Twoje prace i wiem, ze stac Cie na cos duzo lepszego bo to jest amatorka. Wstawiles tylko iker.png w tlo, avek i napis. Zero kombinowania. Czekam na lepsze prace, a jak nie wiesz jak zaczac sygnatury to poszperaj poradniki jak sie to robi moze tak bedzie latwiej bys mial sie z czego inspirowac Wybacz, ze tak najechalem z gory ale nie widzialem tego co pisales wyzej tylko skupilem sie na pracy. Wlasnie chodzi mi o to by to estetycznie wygladalo. Nie chce, wrecz nie cierpie prac kiedy jest tylko warstwa na wartswie polozona, bo to wyglada jakby ktos w paicie dokleil zawodnika i tak zostawil. Sam obrazek zreszta stadionu mi sie nie podoba, jest zbyt duzy ten napis Realu, oczekuje poprostu sygnature mniej wiecej taka jaka Ci dalem za przyklad prace wyzej. Takiego efektu koncowego sie spodziewam. Lubie te plamki z postaci.png bo lepiej sie to prezentuje, sam bylem kiedys grafikiem na pewnym forum i tworzylem opisy zawodnikow, klubow czy karty i sie troche bawilem z tym ale warto, naprawde warto bo efekty sa mega. Rowniez Twoj napis nie jest powalajacy, taki sztuczny o zwyczajny. Wole takie wtapiajace sie w tlo jak na przykladowym foto. Jestem troche wymagajacy wiem, ale sam kiedys w tym siedzialem, ale skoro widze, ze ogarniasz temat po Twoich prach to skierowalem sie do Ciebie. Dla mnie to czasochlonne i nie mam zabardzo na to czasu, zreszta 9lat temu w tym siedzialem, takze duzo nauki i przpomnienia by samemu cos wyskrobac. Do dziela, wierze w Ciebie Bym zapomnial, dosc istotny fakt. Numer 13 nie mial byc do nicku tylko osobno, kiedys jak robilem sygnatury dla graczy to wpisywalem ich ID konta w prawym dolnym rogu, tutaj prpsilbym tylko o numerek Edited December 11, 2017 by `ScreamMyName Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Było pisać, że chcesz taką od**** sygnaturę. Zrobię drugą w takim razie, ale póki będzie ciężko z czasem więc raczej dopiero w środę, coś się uda wykombinować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
71.^ Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 eskdi Conte and ScreamMyName 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 12, 2017 Author Report Share Posted December 12, 2017 Juz lepiej ale jeszcze nie to. Czekam na inne prace. 71 troche taka monochromatyczna wersja W dniu 11.12.2017 o 16:13, Conte napisał: Było pisać, że chcesz taką od**** sygnaturę. Zrobię drugą w takim razie, ale póki będzie ciężko z czasem więc raczej dopiero w środę, coś się uda wykombinować. Luzno poczekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 14, 2017 Author Report Share Posted December 14, 2017 Zapomniales o 13 ale spoko, juz lepiej niz wczesniej. Jak masz zapisane wersje kazdego edytora to dobrze byloby zdjac jednak ten avatar, mialem taka wizje ale jednak nie pasuje tu. Jak dasz rade zdjac to wrzuc, a jak nie to juz sie nie fatyguj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Trochę musiałem zmienić prawą część sygnatury, ale nadal wygląda dobrze, a nawet lepiej ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted December 14, 2017 Author Report Share Posted December 14, 2017 Dobrze jest jak chcesz cos grosza za to to odezwij sie PW. Temat do zamkniecia, dzieki za zainteresowanie i wytrwalosc hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Grafika została wykonana!Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum zleceń. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts