adieep Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) witajcie co powiecie aby nasza serwerownia wskoczyla na kolejny poziom posiadaja serwery nie tylko cs1.6,cs go a np garrys mod lub minecraft (posiadam serwer minecraft oraz nie sa one drogie) mogl bym uzyczyc swojego serwera zeby sprawdzic czy to ma rece i nogi aczkolwiek sadze ze to bardzo dobra propozycja zeby nasza serwerownia sie rozrastala nie tylko posiadajac serwery counter strike Edited December 6, 2017 by adieep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Raczej nie, dzieci minecraft wbiją... Umiesz tam sobie dobrze radzić? Bądź umiesz co kolwiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Masz serwer powiadasz. Ile ludzi na nim gra? Jaki to rodzaj serwera survival, rpg, fb... ? Czysto z ciekawości pytam.@adieep jak potrzebujesz jakieś pomocy to pisz śmiało Edited December 6, 2017 by X3R3V1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 A co najlepsze ze reklama za 23 zł i serwer sie kreci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Posiadanie serwera to nie jest problem, bo takowy może nabyć każdy. Bardziej chodzi o znajomość w jego tworzeniu oraz organizację wszelkich spraw. Ja nie pomogę, nigdy nie grałem w te klocki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Tworzenie tego wszystkiego jest chyba łatwiejsze od samej gry, wiele poradników jest do tej gry jak stworzyć serwer od podstaw i to wcale nie jest takie trudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted December 6, 2017 Author Report Share Posted December 6, 2017 (edited) jesli chodzi o organizjacje na serwerza sa pluginy,miejsce spawnu a ja ogarniam te "klocki" serwer jest swierzy a jest trybem hardcore czyli survival + frakcje ban za zgon posiada typowe dla mc rangi Budowniczy Vip Svip Moderator KidMod Admin a sam serwer jest w stanie utrzymać 1000 graczy bez problemu a ja sam jestem skory na propozycje bedize dodane jeszcze duzo pluginow a sam serwer jest na wersje 1.10.2 oczywisice jest multiworld czyli mozliwosci wielu trybow na 1 serwerze np skyblock fb ekonomia pvp itp czyli dla kazdego sie cos znajdzie Edited December 6, 2017 by adieep Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Teraz, °SzamaN° napisał: Tworzenie tego wszystkiego jest chyba łatwiejsze od samej gry, wiele poradników jest do tej gry jak stworzyć serwer od podstaw i to wcale nie jest takie trudne. Niekoniecznie. Zależy jaki ten serwer jest. Przy rpg czy fb się natrudzisz, przy survivalu masz gó**o roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Tylko że to wszystko trzeba przemyslec/rozplanować, jakie komu permisje itp zeby serwer dobrze zarabiał i nikt nie był pokrzywdzony. 3 minuty temu, X3R3V1 napisał: przy survivalu masz gó**o roboty Edited December 6, 2017 by °SzamaN° Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Teraz, °SzamaN° napisał: Tylko że to wszystko trzeba przemyslec/rozplanować, jakie komu permisje itp zeby serwer dobrze zarabiał i nikt nie był pokrzywdzony. To jest minecraft. Tam nikt nie czuje się pokrzywdzony jeżeli vip ma dużo więcej niż normalny gracz... adieep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czapnik Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Ja mam znajomego który planuje otwarcie serwera, ma już tam mapę przygotowaną oraz pluginy do serwera typu Gildie. Mogę się ewentualnie go zapytać czy chce się podłączyć z serwerem pod forum. Edited December 6, 2017 by Czapnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 2 minuty temu, Czapnik napisał: Ja mam znajomego który planuje otwarcie serwera, ma już tam mapę przygotowaną oraz pluginy do serwera typu Gildie. Mogę się ewentualnie go zapytać czy chce się podłączyć z serwerem pod forum. Spokojnie bo zaraz z sieci CS zrobi się sieć minkrafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Trzeba tylko będzie jeszcze przewidzieć że na forum może wpaść dzieciarnia na serwer. Tak wgl to nie mamy o czym gadać do póki @Krystek nie da znać czy się godzi czy nie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czapnik Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Na forum będą raczej te dzieci tylko, które dostały bana za coś albo będą chciały kupić vipa w innych przypadkach raczej wchodzić nie bedą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts