Jump to content

serwer minecraft????

adieep
 Share

Recommended Posts

witajcie co powiecie aby nasza serwerownia wskoczyla na kolejny poziom posiadaja serwery nie tylko cs1.6,cs go a np garrys mod lub minecraft (posiadam serwer minecraft oraz nie sa one drogie) mogl bym uzyczyc swojego serwera zeby sprawdzic czy to ma rece i nogi aczkolwiek sadze ze to bardzo dobra propozycja zeby nasza serwerownia sie rozrastala nie tylko posiadajac serwery counter strike :P

Edited by adieep

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Masz serwer powiadasz. Ile ludzi na nim gra? Jaki to rodzaj serwera survival, rpg, fb... ?
Czysto z ciekawości pytam.

@adieep jak potrzebujesz jakieś pomocy to pisz śmiało :D

Edited by X3R3V1

jesli chodzi o organizjacje na serwerza sa pluginy,miejsce spawnu a ja ogarniam te "klocki" serwer jest swierzy a jest trybem hardcore czyli survival + frakcje ban za zgon

posiada typowe dla mc rangi 

Budowniczy

Vip

Svip

Moderator

KidMod

Admin

a sam serwer jest w stanie utrzymać 1000 graczy bez problemu

a ja sam jestem skory na propozycje bedize dodane jeszcze duzo pluginow a sam serwer jest na wersje 1.10.2

oczywisice jest multiworld czyli mozliwosci wielu trybow na 1 serwerze

np

skyblock

fb

ekonomia

pvp 

itp czyli dla kazdego sie cos znajdzie

Edited by adieep

Teraz, °SzamaN° napisał:

Tworzenie tego wszystkiego jest chyba łatwiejsze od samej gry, wiele poradników jest do tej gry jak stworzyć serwer od podstaw i to wcale nie jest takie trudne.

Niekoniecznie. Zależy jaki ten serwer jest. Przy rpg czy fb się natrudzisz, przy survivalu masz gó**o roboty :)

Tylko że to wszystko trzeba przemyslec/rozplanować,  jakie komu permisje itp zeby serwer dobrze zarabiał i nikt nie był pokrzywdzony.

3 minuty temu, X3R3V1 napisał:

przy survivalu masz gó**o roboty :)

Edited by °SzamaN°

Teraz, °SzamaN° napisał:

Tylko że to wszystko trzeba przemyslec/rozplanować,  jakie komu permisje itp zeby serwer dobrze zarabiał i nikt nie był pokrzywdzony.

To jest minecraft. Tam nikt nie czuje się pokrzywdzony jeżeli vip ma dużo więcej niż normalny gracz...

2 minuty temu, Czapnik napisał:

Ja mam znajomego który planuje otwarcie serwera, ma już tam mapę przygotowaną oraz pluginy do serwera typu Gildie. Mogę się ewentualnie go zapytać czy chce się podłączyć z serwerem pod forum.

Spokojnie bo zaraz z sieci CS zrobi się sieć minkrafta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.