KasKadereK Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Witam mam do przedstawienia 2 propozycje jedna dotyczaca sklepu druga czegos w rodzaju skillmoda, A wiec w sklepie po stronie ZM : 1.-Niewidzialność 5s-150M 2.-Niewidzialność 10s -250M 3.-Nieśmiertelność 5S-200M 4.-Nieobcięte pazury -100M na mape (Zwiekszony zasieg łap ZM) 5.-Adiki z lumpa-100M (tu sa 2 opcje albo troche grawitacja albo szybkość poruszania sie w % od klasy) Sklep po stronie CT: 1.-Wiekszy magazynek/podwójny -300M (Wiekszy moze byc np o 10,20,30 naboji lecz to by bylo za mocne w broniach typu m3 xm ale podwójny magazynek byl by spoko) 2.-szybsze przeładowywanie -150M (wybór po miedzy magazynkiem a przeladowanie zestakowanie tego bylo by za mocne) 3.-Peleryna niewidka -300M (jestes niewidzialny gdy masz kose w rece widac tylko cień) 4-Nie mam pomysłu na nazwe -500M(Granat który zabija wszystkie zm zostawiajac jednego przy życiu zeby nie skończyć rundy nie dziala na niego niesmiertelność) 5-Granat odpychajacy-150M (Przydatny w kampach typu HS granat odpycha od siebie w kazdym kierunku zadajac DMG) Przejdzmy do Skillów: skile zasilane expem zgromadzonym na postaci lub monetami ew dodac jakąś walute: beda skile ct i TT Skille Ct: 1.Wiekszy DMG 1% cena 50 monet (1lvl-50 monet,2lvl-100,3lvl-150,4lvl-200 itd) max 50 lvl 2.Hp 10hp cena 40 ^taka sama zasada max do 500 hp z skilli nie wliczjac vipa itp max 50 lvl 3.armor 10 kewa cena 40 max do 500 armora z skill nie wliczjac vipa itp max 50 lvl 4,krytyk 1% szansa cena 50 max 50 lvl 5.wiekszy magazynek 1% cena 30 max 50 lvl 6.wampirzyzm 1%własnego Hp za zabicie cena 50 max 50lvl 7.niewidzialnosc 3% cena 20 max 33lvl Skille TT: 1.HP-100hp lvl cena 50 dziala jako dodanie do klasy np jak klasa ma 4khp i ma sie 10 lvl hp to ma sie 5k hp max50lvl 2.armor-100armora lvl cena 50 ^^^taka sama zasada max 50 lvl 3.regeneracja 0,5% własnego hp cena 50 co 5S zwraca % naszego hp max 50lvl 4.regeneracja armora 0,5% armora po odrodzeniu cena 50 co 5 s zwraca % naszego startowego armora max 50 lvl 5,unikniecie pocisku 0,5% cena 50 szansa na unikniecie pocisku % max 50 lvl Piszcie co wam sie podoba a co nie zeby bylo latwiej ponumerowałem ze np Sklep zm : 1 -spoko 2-smienil bym itp zeby bylo wiadomo o co chodzi Myśle ze cos z tego bedzie Dodane na serwer oczywiscie wszystkie (ceny,5 w skilach sa wpisane losowo na to potrzeba czasu zeby to umiarkować zeby byla równowaga ct/tt) Dziękuję pozdrawiam widzimy sie na serwie Jestem Misiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Chłopie ponosi cie fantazja za bardzo .... jest tych dodatków dość dużo a zwłaszcza że nie są one potrzebne na serwerze.... serwer jest klasyczny z dodatkami ale i wymaganiami dlatego też gra na nim dużo osób a dodanie do sklepu niewidzialnosc by tylko zniszczyla grę ... co do unikania / regeneracji pocisku / hp stanowczo jestem w tej kwestii na nie... ZM by miał 10 hp zszedł by z kampy i czekał pewnie jak by mu sie zregenerowało hp albo nawet wgle by kampił... propozycje dobre ale nie na klasyczny serwer ale zawsze chęci pomocy się liczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryolith Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Skille masz w klanie, a sklep jest dobry taki jaki jest. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blyatxd Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Do sklepu bym dodał szybsze przeładowanie i nic wiecej. Reszta odpada - nie za fajnie by się grało..Skille mamy już w klanie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Nic mi się nie podoba. Praktycznie wszystkie skille które wypisałeś są z gotowca z internetu gdzie można go spotkać na kilku serwerach. Szybszego przeładowania nie będzie. I wszystkiego innego związanego ze większym magazynkiem albo ulepszaniem DMG. Niewidka dla ZM - odpada. Granat odpychający - odpada. Nieobcięte pazury - odpada. Peleryna niewidka - odpada. Granat który zabija zombie na hita nie jest złym pomysłem, jakby ktoś widział ładny model granatu Alleluja z Wormsów to pewnie zostanie dodane (jak znajdzie ktoś to wysyłajcie na PW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts