m0rd1x Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Witam Jestem Miłosz mam 17 lat. Ranga w cs SUPREME ale gram głownie na koncie z MGE. Chciałbym zostać adminem ponieważ: Po pierwsze dobrze gram a admin serwera powinien prezentować jakiś poziom gry Po drugie jestem też odpowiedzialny i poradzę sobie z każdym zadaniem Dodam jeszcze że na paru serwerach byłem adminem Potrafię puszczać muzykę w cs co umila czas spędzany na serwerze Uważam że argument jakie przedstawiłem pozwolą mi zostać adminem tego serwera. Dziękuję za uwagę m0rd1x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybaa Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Siemka +ogarnięta osoba +ma ogarnięty głos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Masz 24 h na zastosowanie się do wzoru: Imię: Nick z gry: Wiek: Czy byłeś adminem na innych serwerach: SteamID: Link do twojego profilu na GT z danego serwera: Znajomość SM x/10: Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): Dlaczego chcesz dostać admina: Jeżeli tego nie zrobisz podanie odrzucam. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Nie, nie, jeszcze raz nie. Wpierw mamy Cię poznać, potem składaj podanie. 0 forum = dyskwalifikacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts