Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@Teodorek jedziesz

Ile masz lat?

Skąd się tutaj wziąłeś?

Dlaczego JB?

Dostałeś redaktora po znajomości?z kim?

Do której klasy chodzisz?

Jak masz na imię Adamie?

Czym się interesujesz?

Jaka szkole i kierunek wybierzesz po podstawówce?

Edytowane przez Barburek
https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120285

1 godzinę temu, Barburek napisał:

@Teodorek jedziesz

Ile masz lat?

Skąd się tutaj wziąłeś?

Dlaczego JB?

Dostałeś redaktora po znajomości?z kim?

Do której klasy chodzisz?

Jak masz na imię Adamie?

Czym się interesujesz?

Jaka szkole i kierunek wybierzesz po podstawówce?

Mam 14 lat. Zacząłem 15 :)

Gdy na starym JB dostałem permanentny za "podszywanie się pod admina" zacząłem grać w Margonem.pl

Znudzil mi się margo. Zacząłem szukać jb który w daje chwili miał najwięcej graczy. Trafiłem na Jb na którym jestem teraz opiekunem. 

Nie. Nie znałem nikogo z redakcji. Redaktora dostałem, ponieważ Erwin napisał do Titani, że potrzeba młodej krwi w redakcji. Nadazylem się ja.

Chodzę do klasy 2 gimnazjum. Matematyczno-informatyczna. 

Mam na imię Adam XD. 

Interesuje się informatyką stosowaną. 

Językiem programowania. Grafiką. W przyszłości chciałbym zostać programistą lub grafikiem. 

Po "gimnazjum" XD mam zamiar iść do technikum informatycznego, a później do Warszawy na profil informatyki stosowanej. 

https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120299

Czemu nick Teodorek?

Czemu znudziło ci się margonem tak jak mi ? :D

Ile miałeś lat jak zacząłeś zabawe na poważnie z grafika ?

Czy bałeś się, że nie poradzisz sobie w roli opiekuna?

Jak łączysz szkołę i kompa ?

Edit nowe pytanko.

@Teodorek chcesz wrócić do starych czasów i pograć na oldmargo ze mną?

Grasz na innych serwerach też?

Piłeś kiedyś alko?

Edytowane przez PrOo | SerQQQ.!!!
https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120408

3 godziny temu, Krystek napisał:

Czy lubisz mnie Adasiu?
Chcesz się ze mną spotkać przy piwku i fajeczce? 
Dlaczego jesteś prawiczkiem? 

Lubie :P

Nie

Jeszcze nie spotkałem dziewczyny z którą dzielę wiele sympatii. Tak wiele aby do czegoś doszło. 

2 godziny temu, PrOo | SerQQQ.!!! napisał:

Czemu nick Teodorek?

Czemu znudziło ci się margonem tak jak mi ? :D

Ile miałeś lat jak zacząłeś zabawe na poważnie z grafika ?

Czy bałeś się, że nie poradzisz sobie w roli opiekuna?

Jak łączysz szkołę i kompa ?

Teodorek ponieważ w pewnej grupie nazywano mnie Teodor z racji, że byłem podobny z wyglądu i brzmienia do Teodora. 

Znasz może z YT Mr. Feniks. 

Na Jarunie byłem u niego w Death More. Kazał wbijać cały czas wyższe lvl. Miałem 60 i w ciągu 2tyg wbilem 100.

Strasznie się czułem. Zamiast chwilę odpocząć od tego margonem znowu kazał wbijać tym razem 150.

Miałem dosc i wróciłem do CS. Na początku na Jb, później na Cod 501 teraz troszkę Go mod 4maps i DD2 z @KiMiSuN.

Zabawę z grafiką? Na początku przygody z siecią jak niektórzy pamiętają @Conte robiłem w Paintcie.

Gdzies od czasu gdy zostałem za 2 razem adminem JB zacząłem się bawić Gimpem i poprosiłem o pomoc Conte. 

Tak bałem się. Chciałem złożyć podanie już jak Martyr odwalil maniane. Jednak dobrze że tego nie zrobiłem, bo chwilę potem komputer RIP i przez miesiąc nie było mnie na sieci. Teraz gdy jednak Scream dostał degrada, postanowiłem pomóc @Polej

W sumie nie łączę. Postanowiłem, że te dwa obowiązki będą równe. Czasami zdążą się trudne momenty w szkole i w tedy pisze nieobecność czy to u Krystka czy u @Aleksandra. Jednak w szkole jest fame XD. Dzięki sieci w szkole osiągnąłem szacunek nauczyciela Informatyki. @d0naciaknauczył mnie czegoś i @Conterównież co później wykorzystałem w szkole. @Polejw sumie niektóre pojęcia mi rozjaśnia. 

@Dajesz Malinauczy mnie biologi na serwerze. Co to jest orgazm itp. 

W sumie atmosfera na serwerze jest super. Chyba, że trafi się Toxic gracz. Lecz taki ze mną długo nie wytrzyma. ;)

2 godziny temu, Boczyslaw napisał:

Czego się boisz najbardziej?

Palisz papierosy?

Masz rodzeństwo?

Najbardziej (może być śmieszne) boję się, że w przyszłym życiu sobie nie poradzę. Zamieszka pod mostem albo gorzej. 

Papierosy są szkodliwe. Taki nawyk pozostawili mi rodzice którzy też nie palą. Jedyne co pale to szlugi jak kupie butki i beton ;):D prawda @Kub1nho ツ.

Tak mam rodzeństwo. Bardzo wkurzajace. Mam młodszego brata i wredna młodszą siostrę. Czasami w tle słychać jak buszuja mi po mojej chatce. 

Edytowane przez Teodorek
https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120441

Jestes gruby? Ile wazysz?

Nosisz okulary?

Chodzisz na silownie?

Czemu poswiecasz tyle czasu sieci (redaktor, opiekun) na kazde syfy sie pchasz, nie szkoda Ci czasu? Jestes mlody, w Twoim wieku to sie latalo na podworko w chowanego bawic lub pokopac pilke, cokolwiek. Nie uwazasz, ze to marnowanie czasu na glupoty tj. gry/komputer/gry?

Co oznacza w Twoim rozumowaniu 'XD'?

Czy milo wspominasz swoje dziecinstwo czy tam dotychczasowe zycie? Wiesz, ja w Twoim wieku albo nizej to nie mialem nawet komputera, telefonu, a w cs-a bawilem sie na kwadracie/lasku uzywajac patykow jako pistoletow. Jak bylo/jest u Ciebie? Wiem wiem czasy sie zmienily, jak teraz to wyglada, tylko szkola/komp/szkola? 

Blondynki/brunetki?

Jakbys dostal szanse wystapilbys w TV? 

Ogladasz seriale typu trudne sprawy?

Ogladasz bajki?

Jaki gatunek muzyki sluchasz?

Twoj znak zodiaku to?

Chcialbys w przyszlosci trafic do wojska?

Ile masz w bicku?

Nosisz jeszcze tornister czy plecak?

Odczuwasz takie wrazenie, ze jestes ponad kims? 

Czy kiedykolwiek sie biles lub uczestniczyles w jakiejs bijatyce? Jak tak prosze o streszczenie 

Potrafisz zroboc cos sam w domu czy o wszystko prosisz rodzicow?

Kanapki do szkoly Ci mama robi?

Potrafisz gotowac?

Jak w Twojej opini radzisz sobie z funkcja jako Opiekun?

Jak sie czujesz majac wladze nad starszymi od siebie? Chyba jeszcze mutacji nie przeszedles, a rozkazujesz lub mowisz co maja robic starszym nawet i doroslym, nie bawi Ciebie to w zyciu prywatnym? 

Podrywala cie kiedys jakas dziewczyna? Jak tak to opisz jak to wygladalo, pewnie zaczepka na face? Czy jak wy tam sie teraz podrywacie?

Sa osoby, ktore chcialbys w tej odpowiedzi pozdrowic? Oznacz.

Pijesz alkohol?

Pijesz kawe?

W sklepie kupisz energetyka bezproblemowo? Ostatnio na grupie swojego miasta czytalem, ze jednemu chlopakowi babka w Netto nie sprzedala, jestes w bardzo podobnym wieku wiec zastanawiam sie.

Co sadzisz o numerze @Futuba, ma chlopak talent? Bedzie cos z niego? Ostatnio puscil kawalek o hajsie, oczywiscie pozdrawiam, sluchalem. 

Lubisz administracje? 

Dlaczego osoby w Twoim wieku czesto naduzywaja jakis dziwnych emotikon typu *_* -_- -,- ;] i wiele wiele innych, co one znaczaja? Uzywajac takich emotek czujecie sie bardziej dowartosciowanym czy o co chodzi? 

Masz rodzenstwo?

Dobra moglbym takie glupoty do jutra, czekam na odpowiedz @Teodorek. Pozdrawiam

https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120572

7 godzin temu, `ScreamMyName napisał:

Jestes gruby? Ile wazysz?

Nosisz okulary?

Chodzisz na silownie?

Czemu poswiecasz tyle czasu sieci (redaktor, opiekun) na kazde syfy sie pchasz, nie szkoda Ci czasu? Jestes mlody, w Twoim wieku to sie latalo na podworko w chowanego bawic lub pokopac pilke, cokolwiek. Nie uwazasz, ze to marnowanie czasu na glupoty tj. gry/komputer/gry?

Co oznacza w Twoim rozumowaniu 'XD'?

Czy milo wspominasz swoje dziecinstwo czy tam dotychczasowe zycie? Wiesz, ja w Twoim wieku albo nizej to nie mialem nawet komputera, telefonu, a w cs-a bawilem sie na kwadracie/lasku uzywajac patykow jako pistoletow. Jak bylo/jest u Ciebie? Wiem wiem czasy sie zmienily, jak teraz to wyglada, tylko szkola/komp/szkola? 

Blondynki/brunetki?

Jakbys dostal szanse wystapilbys w TV? 

Ogladasz seriale typu trudne sprawy?

Ogladasz bajki?

Jaki gatunek muzyki sluchasz?

Twoj znak zodiaku to?

Chcialbys w przyszlosci trafic do wojska?

Ile masz w bicku?

Nosisz jeszcze tornister czy plecak?

Odczuwasz takie wrazenie, ze jestes ponad kims? 

Czy kiedykolwiek sie biles lub uczestniczyles w jakiejs bijatyce? Jak tak prosze o streszczenie 

Potrafisz zroboc cos sam w domu czy o wszystko prosisz rodzicow?

Kanapki do szkoly Ci mama robi?

Potrafisz gotowac?

Jak w Twojej opini radzisz sobie z funkcja jako Opiekun?

Jak sie czujesz majac wladze nad starszymi od siebie? Chyba jeszcze mutacji nie przeszedles, a rozkazujesz lub mowisz co maja robic starszym nawet i doroslym, nie bawi Ciebie to w zyciu prywatnym? 

Podrywala cie kiedys jakas dziewczyna? Jak tak to opisz jak to wygladalo, pewnie zaczepka na face? Czy jak wy tam sie teraz podrywacie?

Sa osoby, ktore chcialbys w tej odpowiedzi pozdrowic? Oznacz.

Pijesz alkohol?

Pijesz kawe?

W sklepie kupisz energetyka bezproblemowo? Ostatnio na grupie swojego miasta czytalem, ze jednemu chlopakowi babka w Netto nie sprzedala, jestes w bardzo podobnym wieku wiec zastanawiam sie.

Co sadzisz o numerze @Futuba, ma chlopak talent? Bedzie cos z niego? Ostatnio puscil kawalek o hajsie, oczywiscie pozdrawiam, sluchalem. 

Lubisz administracje? 

Dlaczego osoby w Twoim wieku czesto naduzywaja jakis dziwnych emotikon typu *_* -_- -,- ;] i wiele wiele innych, co one znaczaja? Uzywajac takich emotek czujecie sie bardziej dowartosciowanym czy o co chodzi? 

Masz rodzenstwo?

Dobra moglbym takie glupoty do jutra, czekam na odpowiedz @Teodorek. Pozdrawiam

Jestes gruby? Ile wazysz? TAK I 60 kg

Nosisz okulary? Tak

Chodzisz na silownie? Tak

Czemu poswiecasz tyle czasu sieci (redaktor, opiekun) na kazde syfy sie pchasz, nie szkoda Ci czasu? Jestes mlody, w Twoim wieku to sie latalo na podworko w chowanego bawic lub pokopac pilke, cokolwiek. Nie uwazasz, ze to marnowanie czasu na glupoty tj. gry/komputer/gry? Nie uważam, że to marnowanie czasu. Dużo się nauczyłem odkąd jestem na sieci.

Co oznacza w Twoim rozumowaniu 'XD'? Możliwe, że kogoś zaczyna to denerwować ( @Futuba ), lecz gdy piszę xD na końcu jakiegoś zdania to znaczy, żeby osoba/osoby do których było to skierowane miały wyobrażenie, że ciesze/śmieje i aby nie brały (jakby to była taka obraza typu "no co robisz idioto") tego do siebie by wiedziały, że ja tyko tak mówię ale nie myśle.

Czy milo wspominasz swoje dziecinstwo czy tam dotychczasowe zycie? Wiesz, ja w Twoim wieku albo nizej to nie mialem nawet komputera, telefonu, a w cs-a bawilem sie na kwadracie/lasku uzywajac patykow jako pistoletow. Jak bylo/jest u Ciebie? Wiem wiem czasy sie zmienily, jak teraz to wyglada, tylko szkola/komp/szkola? Można powiedzieć, że nie za bardzo. Gdy miałem 7 lat ogień z komina spadł i spalił mi dach. Rok mieszkałem u babci, a później nie miałem z 2 lata internetu.

Blondynki/brunetki? Zdecydowanie wolę blondynki, ale moja dziewczyna jest brunetką więc mam dylemat.

Jakbys dostal szanse wystapilbys w TV? Wiesz już byłem w TV :P Pytanie na Śniadanie.

Ogladasz seriale typu trudne sprawy? Jedyne co oglądam to Policjantki i Policjanci oraz Galileo.

Ogladasz bajki? Tak. Bardzo lubię filmy Disneya. "Kraina Lodu" "Mulan" "Król Lew"

Jaki gatunek muzyki sluchasz? Rock

Twoj znak zodiaku to? Waga

Chcialbys w przyszlosci trafic do wojska? Nie chciałbym nigdy!!!

Ile masz w bicku? -2

Nosisz jeszcze tornister czy plecak? Plecak pełen kashu wypełniony mam po brzegi!!!

Odczuwasz takie wrazenie, ze jestes ponad kims?  W sumie to jedynie nad swoim rodzeństwem.

Czy kiedykolwiek sie biles lub uczestniczyles w jakiejs bijatyce? Jak tak prosze o streszczenie  Mój kolega mnie zdenerwował i jak na prawdziwego konfidenta przystało powiedziałem wychowawczyni, że ma w plecaku energetyka. Wku***** się i mnie zaatakował. Zaczął mnie dusić. Wyrwał z łokcia w brzuch i kilka ciosów (ja taki nie jestem to była samoobrona) i mnie zostawił.

Potrafisz zroboc cos sam w domu czy o wszystko prosisz rodzicow? Nie jestem jakimś "łajzą"

Kanapki do szkoly Ci mama robi? Zależy kiedy. Jeżeli zaśpię to mi robi jeżeli nie i wstanę o odpowiedniej porze to sam sobie robię :P 

Potrafisz gotowac? Tak! Zrobić Ci omlet? Mogę schabowe Ci zrobić hehe

Jak w Twojej opini radzisz sobie z funkcja jako Opiekun? Jak na początek myślę, że dobrze. Nie wszystko robię tak jak bym chciał, ponieważ jeszcze się uczę.

Jak sie czujesz majac wladze nad starszymi od siebie? Chyba jeszcze mutacji nie przeszedles, a rozkazujesz lub mowisz co maja robic starszym nawet i doroslym, nie bawi Ciebie to w zyciu prywatnym? Jak dla mnie wiek nie ma znaczenia. Poza tym nie rozkazuję nikomu. Ładnie proszę. Jeżeli jednak prośby nie skutkują staję się Ronim, czyli "Człowiekiem sk*******m"

Podrywala cie kiedys jakas dziewczyna? Jak tak to opisz jak to wygladalo, pewnie zaczepka na face? Czy jak wy tam sie teraz podrywacie? "---------" pass

Sa osoby, ktore chcialbys w tej odpowiedzi pozdrowic? Oznacz. @Polej @KiMiSuN @Titania @Aleksandra @Misiaa @Futuba @d0naciak @JANUSZ po piwie :D 

Pijesz alkohol? Nie i nie zamierzam!

Pijesz kawe? Czasami lekko kofeinowe kakao.

W sklepie kupisz energetyka bezproblemowo? Ostatnio na grupie swojego miasta czytalem, ze jednemu chlopakowi babka w Netto nie sprzedala, jestes w bardzo podobnym wieku wiec zastanawiam sie. Nigdy nie próbowałem, ale mój kolega kupuję :D 

Co sadzisz o numerze @Futuba, ma chlopak talent? Bedzie cos z niego? Ostatnio puscil kawalek o hajsie, oczywiscie pozdrawiam, sluchalem. Tak! Sam mu już to mówiłem :D 

Lubisz administracje? Lubię @Roni, @LemoN i byłego @Conte aaaaa zapomniałem o @Futuba. Krystka nie liczę :D Napisałem już wyżej.

Dlaczego osoby w Twoim wieku czesto naduzywaja jakis dziwnych emotikon typu *_* -_- -,- ;] i wiele wiele innych, co one znaczaja? Uzywajac takich emotek czujecie sie bardziej dowartosciowanym czy o co chodzi? Jestem inny niż moi rówieśnicy nie znam się na tym. Pytaj kogoś innego. Osobiście używam d^<^b bo mi się podoba aaa i :C bo symbolizuję to mojego doła na jakiś temat :C :( 

Masz rodzenstwo? Tak! Siostrę i brata.

https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120645

Wspomniałeś, że byłeś w TV, a konkretniej w "Pytaniu na śniadanie". O jakiej tematyce był ten odcinek(jak chcesz to podeślij link xD)?
W jakim wieku masz siostrę, a w jakim wieku brata?
Czemu nie zamierzasz pić alkoholu?
Czy lubisz gotować?

PS. Dziękuję za pozdrowienia ;)

https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120647

Teraz, Misiaa napisał:

Wspomniałeś, że byłeś w TV, a konkretniej w "Pytaniu na śniadanie". O jakiej tematyce był ten odcinek(jak chcesz to podeślij link xD)?
W jakim wieku masz siostrę, a w jakim wieku brata?
Czemu nie zamierzasz pić alkoholu?
Czy lubisz gotować?

PS. Dziękuję za pozdrowienia ;)

Wspomniałeś, że byłeś w TV, a konkretniej w "Pytaniu na śniadanie". O jakiej tematyce był ten odcinek(jak chcesz to podeślij link xD)? Tematyka okularów słonecznych. Miałem 5 lat nie pamiętam.
W jakim wieku masz siostrę, a w jakim wieku brata? Siostra - 10 lat, brat - 4 lata
Czemu nie zamierzasz pić alkoholu? Jest on szkodliwy dla organizmu. Oczywiście urodziny lub wesela. Z okazji mogę wypić kieliszek jak będę miał 18.
Czy lubisz gotować? Nie.

https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120648

Grałeś wcześniej na innych serwerach przed JB?

A w CS GO coś próbowałeś grać?

Rodzice ci pozwalają tyle czasu spędzać na komputerze czy po prostu dużo pracują i ich w domu nie ma?

Jaki był twój pierwszy serwer na jakim zagrałeś po pobraniu cs 1.6?

Jakie zwierzęta lubisz?

Chciałbyś pojechać do Afryki w dzikie tereny?

W jakim mieście lub wsi mieszkasz?

Dobrze się uczysz?

Jaką nosisz fryzurę (krótkie włosy czy dłuższe)?

Twój brat też zamierza grać w cs jak będzie starszy?

Chciałbyś w przyszłości zamieszkać za granicą?

Wolisz ubierać się na sportowo czy bardziej elegancko?

Co sądzisz o rządach PIS'u (są dobre według ciebie)?

Uprawiasz jakiś sport?

Jaki sport oglądasz w TV najchętniej?

To chyba tyle i oczywiście dziękuję  za pozdrowienia i również cię pozdrawiam. :)

https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120649

W dniu 17.11.2017 o 17:02, JANUSZ po piwie napisał:

Grałeś wcześniej na innych serwerach przed JB?

A w CS GO coś próbowałeś grać?

Rodzice ci pozwalają tyle czasu spędzać na komputerze czy po prostu dużo pracują i ich w domu nie ma?

Jaki był twój pierwszy serwer na jakim zagrałeś po pobraniu cs 1.6?

Jakie zwierzęta lubisz?

Chciałbyś pojechać do Afryki w dzikie tereny?

W jakim mieście lub wsi mieszkasz?

Dobrze się uczysz?

Jaką nosisz fryzurę (krótkie włosy czy dłuższe)?

Twój brat też zamierza grać w cs jak będzie starszy?

Chciałbyś w przyszłości zamieszkać za granicą?

Wolisz ubierać się na sportowo czy bardziej elegancko?

Co sądzisz o rządach PIS'u (są dobre według ciebie)?

Uprawiasz jakiś sport?

Jaki sport oglądasz w TV najchętniej?

To chyba tyle i oczywiście dziękuję  za pozdrowienia i również cię pozdrawiam. :)

Na innej sieci na GO MOD

Nie

Pozwalają

GO MOD FFA

Koty

nie

Okolice siedlec

Tak

Długie

nie wiem

nie

Elegancko

pasuje pytanie z PIS

tak tenis stolowy i szachy 

najchętniej oglądam piłkę nożną

https://1shot2kill.pl/topic/15850-qa-freezy/#findComment-120913

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...