Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Podanie o Admina Serwera BaseBulider [1s2k.pl] by @Dzwiek

Wymagania:

• Minimum 16 lat [Jest]

• Granie na serwerze minimum od tygodnia [Jest]

• Przegrane 20h na serwerze [Jest]

• Mikrofon [Jest]

• Doświadczenie związane z modyfikacją Base Builder [Jest]

• Kultura osobista [Jest]

• Umiejętność zbudowania kampy w czasie budowania [Jest]

• Brak bana od minimum tygodnia [Jest]

• Minimum 20 sensownych postów na forum [Jest]

• Znajomość oraz akceptacja regulaminu forum oraz regulaminu admina [Jest]

Obowiązki:

• Pilnowanie porządku na serwerze +
  • Karanie graczy za nieprzestrzeganie regulaminu +
  • Zaglądać na forum i śledzić działania swojego serwera +

Nick w grze: Dzwiek
Link go gt: https://www.gametracker.com/player/Dzwiek/91.224.117.107:27015/
STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Steam http://steamcommunity.com/id/WitekCSS/
Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Posiadam duże doświadczenie jako administrator bb, miałem już nie raz admina na takim trybie pierwszy raz admina miałem w 2011 roku to były początki mojej kariery w bb, teraz miałem przerwę około pół roku od counter strike, ale teraz powróciłem z wielkim hukiem i staram się być jak najwięcej na serwerze i gracze mnie polubili więc myślę że mogę mieć szanse jako admin base bulider.
Staż na serwerze: Kilka dni, przed tym grałem na serwerze około pół roku temu, ale nie miałem czasu by grać. Teraz mam bardzo dużo czasu na gry jak i chciał bym pomóc administracji w prowadzeniu serwera, chociaż to mógł bym zrobić.
Znajomość AMXX(1-10): 9/10 Mocne, można mnie zawsze sprawdzić, posiadałem nie raz własne serwery counter strike w tym bb.
Jakie kampy potrafisz zbudować?: SurfTrap, Hs, FakeHS, Kibel, FakeKibel, Darka z około 20 szyn, FakeDark, Surf i kilka innych które sam czasami wymyślam.
Mikrofon (Tak/Nie): Tak oraz mutacja.
Dlaczego ty:  Dlaczego ja? Hmm... myślę że podkusiło mnie złożenie podania dla tego że widzę mało adminów na serwerze w porach wieczornych jak i popołudniowych, a ja jak przychodzę z pracy do domu to odpalam kompa i wbijam na base bulider i myślę że pomoc chociaż taka mała się przyda, jestem osobą ogarniętą mam bardzo dobry kontakt z graczami jak i administracją, nawet jednego znam od 2012 roku ;p widzicie jaki ten świat mały heh, admina posiadałem nie raz na takim trybie na znanych sieciach również posiadałem własny serwer bb z unikatową paczką którą sprzedałem za 60 zł może to mało jak za bb, ale potrzebowałem pieniędzy na ts więc sprzedałem, myślę że z doświadczenie nie będzie problemu jak i z porozumieniem się z graczami szczególnie tymi młodszymi chyba wiecie o co mi chodzi.
Kontakt: GG 51613519, Steam, Skype, fb, serwer, ts, discord, forum pw i jak będzie taka potrzeba nr tel.

1. Nie posiadasz informacji o amxx
  2. Wiesz mniej więcej co to amxx, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi
  3. Orientujesz się w amxmodmenu
  4. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu - próg wymagań
  5. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz kilka dodatkowych komend np. umiesz zrobić screenshoty
  6. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend
  7. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.
  8. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy.Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.
  9. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.
  10. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy.

Kto Nie Ryzykuję Ten Szampana Nie Piję.

https://1shot2kill.pl/topic/14952-podanie-o-admina-bb-dzwiek-v3/

Twoje podanie zostało przyjęte!

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/14952-podanie-o-admina-bb-dzwiek-v3/#findComment-114171

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...