draGo Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Witam wszystkich, składam oficjalną skargę na osobę upoważnioną do przydzielania slotów na mapce only DD2. Rozegrałem 2x więcej minut niż regulamin wymaga i proszę się od ponad miesiąca o darmowego slota ! Mam nadzieję, że teraz ktoś to zauważy! Pozdrawiam Ave draGo. Husarz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Dobry wieczór Panu. Wymagania są jasno określone. Nie przyznam Tobie rezerwacji slota przez wzgląd na brak 10 postów. Nagroda w tej postaci nie jest tylko za wyniki na serwerze, ale i również za forum. Nie jest to nabijanie bez sensu postów jak uważasz, tylko udział w życiu forum. Dziękuję, powodzenia. Laila<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Tak trudno Ci nabić 10 postów? Zagłosować kilka razy na serwery itd... Wymagania, to wymagania.Nabij te 10 postów i będziesz miał spokój. Laila<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
draGo Posted September 26, 2017 Author Report Share Posted September 26, 2017 Oto 10 postów proszę Panów. Z czego większość to prośby o slota. Liczy się, że jest ! Moje starania dobiegły końca. Zatem czyńcie swą powinność! AVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Laila<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts