_Remik_92_Novy_ Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Nick: _Remik_92_Novy_ Czas: 17:45:45 Powód: Zbyt pochopny ban. Dowody (ss/demo): http://f1.hltv.org.pl/srv40794/HLTV-1709261730-de_dust2.dem.zip Nie wiem czy go zabiłem ale zbytnio pośpieszył się z nadaniem mi bana za resp. Na demku wszystko widać, cofnąłem się by spojrzeć czy nie ma pleców, za chwile się wróciłem, a że CT zaczęło wychodzić z trupa ponownie się cofnąłem (trudno żebym walił w nich szturmem, ogarnąłem że jest ich tam kilku) zabiłem jednego i banik.. Niby to tylko 30min i ban zaraz się kończy, ponieważ chwile mi zajęło z rejestracją i ogarnięciem tematu ale postanowiłem napisać nie tyle skarge co bardziej upomnienie by poświęcił on dłuższa chwile za spojrzenie czy notorycznie siedzę na pochylni PRZY respie (o ile to jego zabiłem). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 (edited) Domyślam się, że skarga jest na mnie. Okej rozpisuje, co zrobiłeś źle: 15:48(na demku) sprawdziłeś czy nie idą wam pleców. Po czym stwierdziłeś, że postoisz sobie na respie i postrzelasz. Niestety nie widzę i nie wiem wszystkiego. Stałeś na respie=ban. Jeżeli poczułeś się urażony. Przykro mi :(. Moim zdaniem i tak Ci się należało Jakbyś w tamtej sytuacji przechodził na mida/longa przez tt bana by nie było Edited September 26, 2017 by FrozenExecutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Remik_92_Novy_ Posted September 26, 2017 Author Report Share Posted September 26, 2017 Nie czuje się urażony ale to trochę średnio dostawać takiego bana gdy CT raszuje i jedyne co możesz w takiej sytuacji to rzucić się na nich albo uciec na mida/longa przez respa. Wolałem chwile przeczekać i uderzyć. Moim zdaniem skoro jest bezwzględny zakaz przebywania na respie przez TT gdy CT raszuje to też przydałby sie antyraszer aby dać czas TT na jego normalne opuszczenie. Jak dla mnie wyjaśnione, można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Zamknę, ale co do propozycji @_Remik_92_Novy_ To jest DD2. TT ma cel mapy, który musi wykonać, a kampiąc na respie tego NIE ZROBI. Do tego CT robiąc rush się samo nadziewa na totalne plecy... mądrze zagrane wyjście przez TT (powtarzam WYJŚCIE) do trupa/B, spowoduje, że Ci robiący rush midem mają takie plecy, że nic tylko ich wykosić... Trochę pomyślunku, a nie czajenia się. @FrozenExecutor, klasyczna reakcja, siedzi na respie (nie afk) = wylot. Pozytywem jest to, że reakcja nastąpiła po sprawdzeniu, czy nie ma tylko przebiegania. Tyle co mogę powiedzieć... Bez konsekwencji, sprawę zamykam na prośbę autora. PanZabójca19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts