Pr0Kurwator Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 gdy wybrałem misję przetrwania (czy jakoś tak).... muszę przetrwać 0/30 razy przeżyłem już z 36 i nadal pisze że 0/30 dlatego chcę zwrot klucza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 (edited) Co do misji przeżycia to wciąż nie działa... Edt. Już działa misja przetrwania. Edited September 25, 2017 by Warszawiak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Wszystko powinno już śmigać. Przepraszamy za problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts