SPAJDER Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Cytuj Nick: SPAJDER Wiek:16 Link do GT: https://www.gametracker.com/search/?search_by=online_player&query=SPAJDER Steam/Non Steam:Steam Doświadczenie w Administrowaniu na serwerach zombie mod: Nie byłem jeszcze adminem na żadnym serwerze STAZ MAM 2 MIECHY Znajomość AMXX (1-10): 6 kolega ma admina na innym seriwe i mnie poduczyl i wiem co gdzie i jak. Mikrofon Tak/Nie:Tak Dlaczego ty:no bym chcial dopilnowac porzadku na serwie no i tesz sam siebie bo czasami gracze dzom popalic zeby nie skanowali wykonywali cele moda no i jeszcze kulturke dopilnowac choc sam nie jestem swięty. Kontakt:Steam,facebook,gg,ts,skype, Dosłownie wszystko Pomoc finansowa: Mogę coś dać okolo kwoty 100 zl moge dać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Nigdy nie grałeś na serwerze. Odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts