Jump to content

Regulamin,Rozgrywka

MoonLight
 Share

Recommended Posts

Witam, mam parę "ale" co do regulaminu i do tego co "może Admin" :

"

• Admin jest traktowany jako zwykły gracz 

"

Pkt powinien zostać usunięty.

a czemu? Bo resztę regulaminu temu zaprzecza...

" Admin może poprawiać swoją kampę"

Tu już jest przykład ....admin może sobie budować,poprawiać kampę w trakcie rundy....to mnie osobiście irytuje..skoro jest traktowany jako "zwykły gracz" to czemu ma takie możliwości? 

I jeszcze to "Admin może, lecz nie musi pomóc graczowi w poprawieniu kampy"

To już jest takie  "tego lubię to mu pomogę" żenada... Admin ma być przykładem dla innych..a niestety tak nie jest...tak samo z tym "Admin nie widzi Admin nie banuje" - tutaj powinna być opcja wejścia na specta dla Adma, bo naprawdę jest to denerwujace ... A jak jakaś "dobra mordka" napisze to od razu da bana....a nowi gracze jak i tych, których Admin "nie lubi" zlewa totalnie to co oni pisza...rozumiem ze forum jest od tego..ale no chyba ten "Admin" do czegoś jest na tym serwie...

Więcej pisać chyba nie muszę, ale moim zdaniem powinien być napisany regulamin taki , aby nie było tej "wyższości nad zwykłym graczem"

Bo co to za gra, skora Admin może tak naprawdę wszystko i świetnie się bawi, psując przy tym rozgrywkę reszcie osób.. Często widać jak admini używają godmoda by wejść na swoja kampe, podczas budowania,przygotowania..i gdzie tu Admin przypomina zwykłego gracza skoro może wszystko...Moim zdaniem Admin powinien mieć pewne ograniczenia co do budowania sobie kampy i poprawiania jej..zwykły gracz ma ustalony czas..a Admin w każdym momencie może sobie ta kampe poprawić czy nawet zbudować...

"Admin= zwykły gracz" - NIE WIDZĘ TU TEGO.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

admin może ale nie musi pomagać to co ja mam cały serwer ogarniać pomagać gościu to jest  już  przesada ja nie będę latać po mapie i pomagać całe rundy typom  admin nie widzi admin nie banuje to co powie ktoś ze skrócił a tak naprawdę normalnie przeszedł to co mam go zbanować a potem mam dostać degrada za to ?

gościu przepraszam że tak powiem ale jesteś pochrzaniony z tą propozycją 

jak sobie zepsułem i ktoś sobie zepsuł to co mam sobie nie poprawiać bo komuś mam pomóc i dać się zabić ?

"tego lubię to mu pomogę" nikt z adminów nie jest taki  ja proponuje odrzucić  tą propozycje 

Admin= zwykły gracz to że mnie lepiej traktują to nie znaczy że jakiś specjalny jestem

Edited by DenYv18

10 hours ago, MoonLight said:

Tu już jest przykład ....admin może sobie budować,poprawiać kampę w trakcie rundy....to mnie osobiście irytuje..skoro jest traktowany jako "zwykły gracz" to czemu ma takie możliwości? 

Więc zwykły gracz nie ma możliwości otrzymania pomocy od admina? Wystarczy wpisać /p, admin za każdym razem pomoże.

"Admin nie widzi Admin nie banuje" - tutaj powinna być opcja wejścia na specta dla Adma, bo naprawdę jest to denerwujace...

Nie widzę sensu dodawania takiej opcji, jeśli ktoś złamie regulamin, to przecież admin nie cofnie się do przeszłości i nie ma możliwości potwierdzenia sytuacji. 

Często widać jak admini używają godmoda by wejść na swoja kampe, podczas budowania,przygotowania..

Jeśli admin pomaga graczom w trakcie przygotowania, ma możliwość, by wlecieć na kampę. Jeśli jednak admin od razu po starcie rundy leci do swojej kampy, wystarczy napisać skargę.

Moim zdaniem Admin powinien mieć pewne ograniczenia co do budowania sobie kampy i poprawiania jej..zwykły gracz ma ustalony czas..a Admin w każdym momencie może sobie ta kampe poprawić czy nawet zbudować...

Tak jak pisałem wcześniej, wpisz /p w trakcie przygotowania, a admin na pewno poprawi Ci co trzeba.

15 godzin temu, MoonLight napisał:

Witam, mam parę "ale" co do regulaminu i do tego co "może Admin" :

"

• Admin jest traktowany jako zwykły gracz 

"

Pkt powinien zostać usunięty.

a czemu? Bo resztę regulaminu temu zaprzecza...

" Admin może poprawiać swoją kampę"

Cytując Twoje słowa też mam ale 
my jako admini również WAM graczom nie raz pomagamy bo zepsuliście coś w swojej kampie możemy ale nie musimy z natury admin pomaga graczowi x czy y wiec również może tą kampę sobie poprawić czyż nie ? 

Tyle w temacie jestem za zamknięciem tego tematu i wrzuceniu go daleko i głęboko w kosz 

Pozdrawiam 
:)

Ja tu widzę, że nie zrozumieliście przekazu :)

Admin ≠ zwykły gracz na tym serwie;

Ja rozumiem, że admin też pomaga w czasie przygotowania jak ktoś zepsuł sobie kampę, ale to nie o to tu chodzi. :)

"Nie widzę sensu dodawania takiej opcji, jeśli ktoś złamie regulamin, to przecież admin nie cofnie się do przeszłości i nie ma możliwości potwierdzenia sytuacji."

Hltv chyba do czegoś służy mordko :D

A co do propozycji według mnie wejście na spekta było by dobrą opcją, rozgrywka była by napewno lepsza bez graczy ksujących,blokujących,itd. :) 

A jak admin trochę posiedzi na spekcie nic mu się nie stanie..bo w tej chwili jak ktoś zgłosi gracza np. Blokującego respa, to za nim admin to sprawdzi i go zbanuje zabiera czas innym gracza na dojście do swoich kamp..a z możliwością spekta taki gracz był by juz zbanowany w trakcie budowy :) a teraz trzeba pamiętać ze admin tez robi sobie kampę i no nie może wszystkiego na raz robić :) 

A co do reszty no nie będę znowu rozprawki pisał heh :D 

To tylko moje zdanie jak ja to widzę tutaj wszystko :) 

Chciałbym Wam przypomnieć, ze gramy na modzie, w którym trzeba umieć budować kampy. Jak nie to giniesz. Ja tylko czasem pomagam, chociaż mam inne zdanie na ten temat. Bo czemu ktoś kto nauczył się kamp i dobrze robi ma być gorszy od gracza, który nie potrafi i chce pomoc, bądź wysługuje się adminem bo nie obudował kampy ze względu na ilość i trudność pułapek ? Traci tak na prawdę zombie, których mógłbym więcej zabić.

Zostaniesz skazany jak nie masz dowodów ? Nie. Tak samo działa to z banowaniem. Kogo nie lubisz to mu specjalnie podkopiesz du**ę. Wtedy tylko admin ma po du**e. Napisz skargę i po kłopocie.

Mówisz, że admin, który jest ponad graczem psuje zabawę innym. A gracz który nie zbudował do końca kampy i pomoże mu admin to nie zabija radości gry normalnym graczom, którzy się starali i dali radę na czas wybudować ?

Skoro admin ma być jak gracz to ja bym proponował nie pomaganie innym tylko trzymania się  sztywnych zasad w regulaminie, aby nikt nie łamał ich. Admin też chce grać skoro ma być na równi.

Edited by Warszawiak

9 hours ago, MoonLight said:

"Nie widzę sensu dodawania takiej opcji, jeśli ktoś złamie regulamin, to przecież admin nie cofnie się do przeszłości i nie ma możliwości potwierdzenia sytuacji."

Hltv chyba do czegoś służy mordko :D

No właśnie, więc jaki cel ma dodanie możliwości siedzenia na spect? 

Za bardzo nie rozumiem co mają oglądać admini na specu? Oglądanie gracza który skrócił do kogoś i go zabił nie ma sensu, strata czasu dla admina. Blokowanie łatwiej ogarnąć z pierwszej osoby, więc nie widzę potrzeby dodawania tego. Co do poprawiania kamp przez adminów zostanie to zmienione wraz z nowym systemem pomocy.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.