Pysiek :v Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Nick: Paralityk Wiek: 20 w październiku Steam ID: STEAM_0:0:2669604 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Paralityk/80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: Miałem już kilka razy admina na innej sieci,więc myślę,że ogarniam tak 6,7/10. Dlaczego powinniśmy wybrać ciebie?: Ponieważ gram już jakiś czas na serwerze,sporo osób mnie zna i nie ma ze mną problemów.Mam trochę więcej wolnego czasu,szczególnie wieczorami,więc mogę pełnić ową funkcję.Jak wiadomo każda para rąk do pracy się przyda. Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i je spełniasz w 100%:TAK Wymagania: Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów + Aktywność na serwerze: minimum 40h i miesiąc stażu + ( 4 h mi brakują do 40 ) Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna + Platforma STEAM i ukończone 16 lat. + Posiadać działający mikrofon + Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera oraz regulaminu admina + Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 (edited) Jestem na tak chociaż brakuje tych 4 godzin to zanim zostanie rozpatrzone podanie przez opiekuna to nadrobisz te 4 godziny. -Steam -Wiek -Gra systematycznie Edited September 21, 2017 by XplayN Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina . Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Kolejna para rąk do pomocy na pewno się przyda. 4h to niewiele na pewno chłopaczyna nadrobi szybciutko . Reszta na + więc czemu nie . Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Na tak, spoko morda i przyda sie na pewno admin. Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akuma Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Aktywny, GT ok plus wiek NA tak Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Można dać szansę Znam z poprzedniej sieci myślę że sobie poradzi. Popraw trochę aktywność i będzie gitarka Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixen Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Jestem na TAK +aktywny +wiek +steam Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laila<3 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Jestem jak najbardziej na tak ! Znam z innej sieci i z pewnoscią odnajdzie sie w roli Admina Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Miło się z Tobą gra, kulturka jest +/-gt, ale z adminem nabierzesz sił i będziesz grał więcej Na Tak oczywiście. Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demolka Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Jestem na tak, gt nadrobi, potrzeba adminow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Pysiek :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts