Jump to content

Podanie eQ` demolka x2

demolka
 Share

Recommended Posts

Nick: eQ` demolka
Steam ID: STEAM_0:1:62544457
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/eQ` demolka/80.72.37.157:27015/
Doświadczenie z amxx: umiem posługiwać się amxmodmenu, znam komendy, nie umiem wgrywać pluginów.
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam swoje lata, byłem sędzią na BL 4 lata temu, długo utrzymywałem się na serwerach w roli admin / moderator / headadmin/
oraz UBteam. Nie spieszy mi się tutaj z posadą admina więc każdą opinie przyjmuję na klatę:) (dużo gram w nocy)
Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): TAK

Sorki że kopiuj wklej, ale nie mam nic do dodania, pozdrawiam

// edt: jeżeli podanie zostanie zaakceptowane, admin może zostać dodany w niedziele za tydzien, ponieważ we wtorek przyjeżdża do mnie rodzinka do uk, i nie będę miał czasu na granie.

Edited by demolka

Często emocje biorą górę. Nieraz zachowujesz się wzorowo, a czasem coś pęka i nie wytrzymujesz. Przeklinanie oraz wyzywanie się z graczami (ostatnio przez mikrofon bardzo wulgarnie). Pamiętaj, że admin musi dawać przykład i takie wpadki nie wpłyną dobrze na serwer. Jestem na nie ponieważ nie panujesz nad sobą.

bardzo duże doświadczenie jako admin, nikt mi nie umknie kto gra na tzw haxach:) jestem byłym sędzią na blacklisted

Rozpisałeś czystego ziomka na same b+ przy każdej akcji.

Wciąż wracasz do przeszłości, kim Ty nie byłeś. Ale w sumie patrząc wstecz

RVCuyYM.png

To jakoś mnie nie dziwi że Cię wywalali, z późniejszymi posadami prędzej czy później było tak samo.

Spalone demka dawałeś na b-, a klar na b+ w większości. Wiem bo Cię pamiętam; teraz tylko pytanie czy dla hajsu, czy serio już wtedy było rekru dla nskili

Pomimo rangi donator na forum nie umiesz zapanować nad kulturą, szybko wybuchasz. Tak samo po przejrzanych demkach można się za głowę złapać.

Jako admin powinieneś dawać przykład graczom, a nie ich odstraszać. Jeżeli zmienisz swoje podejście i nastawienie do ludzi na forum i na serwerze, będę na tak.

Teraz definitywnie nie.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.