demolka Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 (edited) Nick: eQ` demolka Wiek: 26 Steam ID: STEAM_0:1:62544457 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/eQ` demolka/80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: umiem posługiwać się amxmodmenu, znam komendy, nie umiem wgrywać pluginów. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam swoje lata, byłem sędzią na BL 4 lata temu, długo utrzymywałem się na serwerach w roli admin / moderator / headadmin/ oraz UBteam. Nie spieszy mi się tutaj z posadą admina więc każdą opinie przyjmuję na klatę:) (dużo gram w nocy) Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): TAK Sorki że kopiuj wklej, ale nie mam nic do dodania, pozdrawiam // edt: jeżeli podanie zostanie zaakceptowane, admin może zostać dodany w niedziele za tydzien, ponieważ we wtorek przyjeżdża do mnie rodzinka do uk, i nie będę miał czasu na granie. Edited September 17, 2017 by demolka `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilioS Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Mówisz o wymaganiach minimalnych ,że każdy admin powinien je spełniać, startujesz na admina a sam nie masz minimum 40h na serwerze .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Na nie, patrząc na ostatnie zgłoszenie rzekomego "czitera". Czego się spodziewać po tobie gdy dostaniesz admina. Połowa serwera wyleci za wspomagacze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Jestem na Tak. -Wiek -Steam -Kultura -Gra systematycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Często emocje biorą górę. Nieraz zachowujesz się wzorowo, a czasem coś pęka i nie wytrzymujesz. Przeklinanie oraz wyzywanie się z graczami (ostatnio przez mikrofon bardzo wulgarnie). Pamiętaj, że admin musi dawać przykład i takie wpadki nie wpłyną dobrze na serwer. Jestem na nie ponieważ nie panujesz nad sobą. MemesiO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Jestem na nie -Osoba bez kultury. -Kolega który składa podanie nie daje żadnego przykładu innym gracza jak napisał @Hanni +STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laila<3 Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Jestem na tak , kazdy zasluguje na szanse Wiadomo kazdemu puszczaja nerwy,kazdy ma prawo do pomylek .Zdarza sie nawet najlepszym. +steam +systematycznosc `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Jestem na NIE,prawie wszystkie powody podał @Hanni. Po za tym z tego co widać nie za dobrze wychodzi Ci rozpoznawanie graczy na wspomagaczach MemesiO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`NN. Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Myślę że szanse można dac. Okres próbny i wtedy się okaże czy nadaje się ten Pan na te stanowisko Gram od kilku dni i widzę go dosyć często na serwerze. Laila<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antykozak. Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Jestem na tak spoko gościu nikt nie jest święty więc szanse można dać tym bardziej że ostatnio mniej adminów na serwerze. n1 2k4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 (edited) Jestem na NIE - przeklinasz dosyć często na mikro. - brak kultury dla adminów. + wiek + steam +/- mikro i nadużywanie go Edited September 19, 2017 by Paralityk Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Cytuj bardzo duże doświadczenie jako admin, nikt mi nie umknie kto gra na tzw haxach:) jestem byłym sędzią na blacklisted Rozpisałeś czystego ziomka na same b+ przy każdej akcji. Wciąż wracasz do przeszłości, kim Ty nie byłeś. Ale w sumie patrząc wstecz To jakoś mnie nie dziwi że Cię wywalali, z późniejszymi posadami prędzej czy później było tak samo. Spalone demka dawałeś na b-, a klar na b+ w większości. Wiem bo Cię pamiętam; teraz tylko pytanie czy dla hajsu, czy serio już wtedy było rekru dla nskili Pomimo rangi donator na forum nie umiesz zapanować nad kulturą, szybko wybuchasz. Tak samo po przejrzanych demkach można się za głowę złapać. Jako admin powinieneś dawać przykład graczom, a nie ich odstraszać. Jeżeli zmienisz swoje podejście i nastawienie do ludzi na forum i na serwerze, będę na tak. Teraz definitywnie nie. .::FocuS::. and MemesiO 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts