Hello <33 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 (edited) Nick w grze: Hello Wiek:16 Link do GT:https://www.gametracker.com/hello4200/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity):http://steamcommunity.com/id/darkd1/ Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Calkiem dobra mialem admina na bb rok temu Staż na serwerze: okolo 4 dni Znajomość AMXX(1-10):9/10 Jakie kampy potrafisz zbudować?: Zaawansowane, Hs/fake kibel czasami , i inne kreatywnosci Mikrofon (Tak/Nie):tak Dlaczego ty: Widze ze duzo adminow nie robi swoich obowiazkow tylko jak cos sie stanie im, i widze duzo osob . ktore nie przestrzegaja zasad i oczywiscie chce wprowadzic mila atmosfre na serwerze Kontakt: Steam http://steamcommunity.com/id/darkd1/ Edited August 29, 2017 by Hello <33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAME Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Na wielkie NIE!! -nie spelniasz wymagań prawie wszystkich -robisz slabe kampy -jakos cie nie widzialem te 4 dni -nie gadasz na mcro bo chyba niemasz - nikt cie nie zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello <33 Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 Fame mam mikro tylko nie gadam przez nie jesli nie wierzysz podaj tsa :)) Gram 4 dni mozna zobaczyc na gt Moze nikt mnie nie zna chociaz jest kilka osob ale tego nie potrzeba do podania Kampy robie kibel hs wiec te najwazniejsze, daj mi pograc jeszcze dlugo nie gralem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 na nie - kampy słabe +amx -mikro nie słyszałem cie ani razu wiec nie wiem czy masz rzeczywiscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 (edited) Gosiu jesteś za krótko na serwerze aby dostać admina. Łamiesz regulamin (Przy mnie dwa razy uciekałeś z kampy) czyli nie znasz regulaminu, więc jak ty chcesz sprawować rolę opiekuna na serwerze ? W zasadzie drugi punkt minusowy to od razu przechodzisz do atakowania Nas. No sorry, ani twoje podanie, ani twoje "ale" do nas nie są warte nawet pół grosza poważności. Trzeci punkt to nie stosujesz się do regulaminu forum, bo nie można wypowiadać się w swoim podaniu. Chyba tyle starczy... Poza tym w zasadzie żadnych poważnych punktów nie spełniasz aby być adminem. Oczywiście, że jestem na NIE. Edited August 29, 2017 by Jase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaretto Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Po pierwsze: Grasz od 4 dni ? Refulamin od tygodnia Mikro nie slyszelismy Cb Jakieś bany byly nw moglo mnie nie byc Ale uciekasz z kamp Posty SENSOWNE na forum masz ??? 20... hmmm ? I ostatni w sumie punkt "znajomosc i akceptacja regulaminu" Spadasz z kampy wracasz na nią a nie uciekasz jak opentany po mapie np No chyba ze poprostu widzisz zombi ktore weszly i uciekasz..... Sry m8 tru again ... Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Nie spełniasz wymgań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts