Off-1s2k.pl Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Proponuję dac administracji rezerwacje slota, ponieważ nie raz się spotkałem z tym, że potrzebny admin i nie może wejśc na serwer bo jest pełny. Pozdrawiam Off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbikk Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Ja to bym do VIP'a dodal rezerwacje slota, wszyscy admini maja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 To jak wszyscy admini będą mieli rezerwacje slota, to będzie jeszcze gorzej. Teraz przynajmniej na 32 sloty jest 31 osób, a po rezerwacjach max będzie mogło wejść około 27 osób, albo nawet i mniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 (edited) Godzinę temu, I explain ™ napisał: Proponuję dac administracji rezerwacje slota, ponieważ nie raz się spotkałem z tym, że potrzebny admin i nie może wejśc na serwer bo jest pełny. Pozdrawiam Off. Nie. Osoba która piszę po admina , może zrobić mu slota 7 minut temu, Qbikk napisał: Ja to bym do VIP'a dodal rezerwacje slota, wszyscy admini maja. nie opłaca się sprzedawać czegoś co nie daje skutku. Edited August 16, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Nie ma sensu zabierać Graczom slota - wiadomo, że serwer jest dość oblegany i uważam, że wyszłoby to tak naprawdę na Waszą niekorzyść. Wejście na serwer trwa max 2-3 minuty. Kiedy trafi nam się cheat da się wejść praktycznie od razu, ponieważ wielu Osobom puszczają nerwy i po prostu wychodzą z gry. W przypadku kiedy rzeczywiście ciężko jest wejść, zawsze można użyczyć Adminowi na chwilę miejsca na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts