Jump to content

Recommended Posts

Mam pytanie odnośnie resetu. Czy padnie konkretną data? Ostatnio więcej botów niż ludzi gra na serwerze. Przydały by się nowe mapy. Gra robi się nudna bo wszyscy wszystko już mają. Topka ponad 10 kili. 

https://1shot2kill.pl/topic/118887-rozpatrzone-pytanie-reset/

Z chęcią się wypowiem pod tematem. 
1. Jeżeli chodzi o nowe mapy --> Wy (czyli gracze) dajecie propozycje nowych map, które mogą zostać dodane na serwer. Jeżeli nikt nie daje żadnej propozycji to chyba wiadome, że nie zostanie żadna dodana. Jest odpowiedni dział/temat stworzony do dawania swoich propozycji odnośnie zmian na serwerze.
2. Dużo botów jest, żeby nie było sytuacji, że w ciągu dnia gra max 3-4 osoby. Bywały takie momenty, że serwer stał pusty. Jak są boty to są i gracze. Była wprowadzona możliwość przejęcia bota na rundę, aby nie było skarg typu : boty stoją tylko na respie/kampią gdzieś i nie robią celi mapy.
3. Odnośnie resetu : najpierw trzeba ogarnąć sprawy serwerowskie, aby myśleć o resecie. Już wspominałem, że by się przydał lecz wszystko w swoim czasie. Jeżeli byłaby znana data odnośnie resetu itp. na forum będzie informacja o nim (przynajmniej powinna być). Nawet jakby nie było to na bieżąco dawałbym informacje co, jak, gdzie i kiedy. Męczy mnie już pytanie od graczy "kiedy reset". Będzie coś wiadome to dostaniecie informację.
Myślę, że temat może zostać zakończony...

Dodałem propozycje nowych map i nic nie dodali także serwer się rozwija lepiej żeby boty grały ale boty vipow itp nie kupuja 

Bo widocznie mapy były nie zbyt sensowne. Każda propozycję, zawsze bierzemy pod uwagę jak i głosujemy nad nią. Skoro głosy były na nie, to mapa się nie pojawiła. Co do resetu, uważam że najpierw powinniśmy ogarnąć wszelkie błędy oraz problemy i dopiero organizować jakikolwiek reset.

Pokaż gdzie odbyło się głosowanie.

Mapy dodane na których brak respqwna.

De_licia

de_c4_z

A to moje propozycje 

które przedstawiłem ale widocznie brak zainteresowania adminów itp.

I powiedz mi które z tych map są nie sensowne? A nie sory wszystkie jak żadnej nie dodali bo wy sobie robicie swoje propozycje i 4 adminów głosuję na PW czy dodać tą czy tamtą.

Turban skąd wiesz na co głosują admini. Weź się chłopie ogarnij i nie żal bo z twojej propozycji nic nie zostało dodane, a zapewne @ dredek widział twój post i go przeczytał i może mapy nie pasowały do paczki czy graczy grających na serwerze? Moim zdaniem zmiany i stopniowe dodawanie map idzie ku dobrej drodze by na serwerze grali sami gracze bez botów tylko potrzeba czasu. Wierzę w projekt dredka jak widzi ten serwer i mu kibicuje tak samo z coś 401 by się udało. Na serwerze zostały dodane mapy moje accienta i mam nadzieję że je gracie i nie zostaną usunięte i skończyło się granie dust2, mirage, 2x2 w kółko pamiętaj że to od graczy zależy jaką mapę gracie a nie od adminów bo tylko do nich masz jakiś problem. A co do resetu to Dredek zawsze najpierw daje posta kiedy z wyprzedzeniem i zmianami na serwerze, a potem puszcza reset więc bacznie obserwuj forum.. pozdrawiam :) 

• Owner

Po co tyle agresji chłopaki :D

Odnośnie resetu przewidujemy go +- na początku maja. Nie jest to jeszcze potwierdzona data więc gdy dopniemy wszystko na ostatni guzik poinformujemy Was o tym.

Wielu z was domaga się resetu ale proszę jeszcze o odrobinkę cierpliwości. Aktualnie pracuje nad wprowadzeniem zgłoszonych sugestii, których jak widać jest multum i ciężko jest wszystko zrobić na raz.

Jeśli chodzi o mapki to ostatnio wprowadziłem 5 nowych map:

de_lake_csgo 4 12
de_liccia 16 32
de_c4_z 16 32
de_ancient_csgo 12 24
de_ancient_csgo_2x2 4 12

Wycofana została natomiast mapa office jako iż nie cieszyła się zbytnią popularnością.

Na mapie de_liccia poprawiłem już spawny więc można spokojnie tam grać. 

Jeśli chodzi o błąd ze spawnami na mapie de_c4 to nikt nie zgłosił mi takiego problemu, ale jeśli faktycznie tak jest to jeszcze dzisiaj zostanie to poprawione żebyście mogli spokojnie grać na nowych mapkach.

Przed resetem konieczne jest jeszcze zrobienie poniższych rzeczy:

• Dodanie kategorii do menu sprzedaży skinów
  • Poprawienie defuse kit
  • System mute
  • Nowe skiny

Gdy uporam się z wyżej wymienionymi kwestiami od razu przejdziemy do kwestii resetu oraz poinformowania Was o nim.

Temat zamykam, uważam że wszystko zostało wyjaśnione.

• hardy changed the title to [Rozpatrzone] Pytanie - Reset
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...