Jump to content

Zapowiedź Resetu i Nowości na Serwerze COD MOD 401 LVL

Recommended Posts

zbliża się reset   to może jakiś konkursik już nie na lvl ani na topke  tylko wpadłem na pomysł żeby urozmaicić trochę  szansę  to może Konkurs na  Jajka 

zbliża się wielkanoc  to moim pomysłem jest konkurs taki na podobe już wam wyjaśniam  

Zbierz jajka  które będą się pojawiać po zabiciu wroga    za każde zabójstwo 1 jajko     i dodać top15jajek 

fajny konkurs taki wielkanocny  

Nagrody za  wygranie konkursu 

1 miejsce  premium na 20 dni  + 1500 monet 

2 miejsce  vip na 20 dni  + 1000 monet 

3 miejsce vip na 10 dni + 500 monet 

Konkurs fajny i mam nadzieje że się graczom spodoba   Proszę o wypowiedź  Administracji  a także graczy 

@ qazseeszaq  @ PotegaMiecza   @ IzI    @ KaKaO!  

33 minuty temu, Fryteczka:* napisał(a):

zbliża się reset   to może jakiś konkursik już nie na lvl ani na topke  tylko wpadłem na pomysł żeby urozmaicić trochę  szansę  to może Konkurs na  Jajka 

zbliża się wielkanoc  to moim pomysłem jest konkurs taki na podobe już wam wyjaśniam  

Zbierz jajka  które będą się pojawiać po zabiciu wroga    za każde zabójstwo 1 jajko     i dodać top15jajek 

fajny konkurs taki wielkanocny  

Nagrody za  wygranie konkursu 

1 miejsce  premium na 20 dni  + 1500 monet 

2 miejsce  vip na 20 dni  + 1000 monet 

3 miejsce vip na 10 dni + 500 monet 

Konkurs fajny i mam nadzieje że się graczom spodoba   Proszę o wypowiedź  Administracji  a także graczy 

@ qazseeszaq  @ PotegaMiecza   @ IzI    @ KaKaO!  

Jestem za, co do nagród to moim zdaniem vip wystarczy bez rozdawania premek :) 1.30dni 2.14dni 3.7dni co do adminów tu zgubiłeś jednego @ yezzyy :smile16: Chętnie wpadnę na dłużej pograć jak kiedyś.

Czerwin - PDW BGU 2 ft. ReTo x Nizioł x Dudek P56 x Sokół x Małach  1:15-1:30
Dudek P56, Żary JLB, INKG – Skrzydła (prod. Szwed SWD  0:00 - 0:15
Larí ft Mario Dracula Pasek Gucci La La   00:12  0:27
Majki - Wjeżdża Seta 0:27 - 0:42
Qry - Bierz do buzi   0:15 -  0:30
Bonus RPK - HAMMURABI 0:25 - 0:40
Kizo x bletka - HERO  0:40 - 0:55
Vix.N - Ne Rozumiju  0:36  - 0:51
Szpaku - Plaster  0:39  - 0:54
bambi, Young Leosia, PG$ - BFF    0:33  - 0:48
Daj To Głośniej - Zwariowana noc  0:13 - 0:28  
AFTER PARTY - Ibiza Gwiżdziny   0:00 - 0:15 
HELLFIELD, ZUSJE - LAJKI   0:00 - 0:15 
Rompey - W Leonie  0:33  - 0:48
DiscoBoys - After  0:40 - 0:55 
GRACEK x PUSHER - LEJE WINA   0:50 -  1:05
Tungevaag - Knockout (PABLO BOOTLEG) 0:50 -  1:05 
Guzowianki- Ech Poleczko (SARGOS EDIT)   0:57 -  1:12
SBM - Wroobel Daj To Glosniej (DJ Woda Gnojowa BOOTLEG)  0:50  - 1:05 
BUNGEE ALE TO VIXA 0:50 - 1:05 
Daj To Głośniej - Uciekaj dziewczyno  0:13  - 0:28
Bartosz Jagielski - NO WEŹ POLEWAJ  0:15 - 0:30
Gibbs - Stan 0:39 - 0:54

Nutki też dodałem do propozycji tutaj rozpisane minutki od kiedy dać i od kiedy zakończyć nutkę 

Druga propozycja  moja jest o dodanie 

uderzenie o ściany na serwerze   np jak ktoś nie ma szans z jakimś gościem to sobie mogą  uderzyć kilka razy o ścianę i wtedy wzywa się przeciwnika na kosy  to by polegało 1vs 1  jak zostają   trochę takie sobie ale zawszę to fajny i zabawna gra  a po to jest cod mod żeby się bawić więc fajnie by było taką  propozycję wdrążyć żeby na kosy sobie pograć czasem bo wiadomo że  jak się gra na kosy to niektórzy mogą oszukać a tak to się uderzy w ścianę i bez broni wtedy się zostaję ale sam nóż  nie ważne czy ktoś ma komandosa czy cichego  ale  to wtedy są opcję  takie jak   1 Opcja  to     Tak chcę iść na kosy nie boję się    druga Opcja  2  Nie , boję się  

trzecia propozycja moja to  jest  już wam to rozpiszę  

jak tak każdy lubi hazard betowanie    to może zrobić  betowanie na  serwerze  jeśli zostają dwie osoby  to  głosujemy   i wpłacamy monety nie zależnie ile  np    

zostaje gracz   Powiedzmy   tak zmyśle  graczy    1 tymon  2 sławko   i np  obstawiamy    nie ważne ile monet  np   Tymon 15 monet     sławko  500     i jeśli wygra tymon  to ta osoba co na niego zagłosowała zgarnia pule sławka  i tymona   a jeśli  sławek to zgarniamy 15 monet np    fajna zabawa  i walka o monety  jak coś to tylko moja propozycja  

Dodanie Komendy mała mapa  jak gra np (16) ludzi 

dodanie map nowych takich jak 

fy_pool_day

cs_max

fy_snow2

fy_snow 

de_dust2_mini

css_cache 

de_rats_1337

de_tuscan 

Dodanie  nagrody dla 1 zwycięzcy  w toplvl  np jak osiągnie  401 lvl  to może przy najbliższym resecie wybrać sobie swój własny perk np  

1 miejsce  powiedzmy  wygrał  Player 1  

i wybiera sobie  perk np  taki który będzie nie mocny ale też będzie mieć coś dodane  on musi sobie sam go wymyśleć  jaki chciałby stworzyć i co by musiał posiadać ten perk ale musi tak zrobić i go wybrać i zrobić i żeby nie był za mocny ani za słaby taki zbalansowany   też będzie fajny pomysł wtedy będzie walka o top1 żeby ten perk wygrać swój własny      

Może zamiast uderzać o ścianę to lepiej dać głosowanie wpisując /kosy na czacie  albo po prostu jak ktoś zostaje 1v1 to by się pojawiało głosowanie i gracze by mieli do wyboru np. Klawisz z numerem 1. Tak 2.Nie 

Myślę że fajna by była nowa topka czasu spędzonego na serwie /toptime gdzie by było 10 graczy co poświęca najwięcej czasu na grę na nim i po miesiącu resety.

Jeśli by była ta topka to by też się przydały nagrody np.

1. Vip na 15d i 5k Monet

2. Vip 10d i 3k500 Monet 

3. Vip 5d i 2k Monet

Lekka zmiana w botach by były od godziny np. 9 do 00 zamiast 10-23

zamiast Loterii monet to obstawianie na ruletce Red Green Black taka ruletka by była co 15 minut. jak by wylosowało kolor "Red"-Czerwony to by była wygrana x2 np. ktoś obstawia 1k monet to by wygrał 2k Green x5 Black x2 oczywiście na kolor "Green"- Zielony by był najmniejszy % szans żeby był wylosowany sposób obstawiania np. /ruletka 10000 i by wyskakiwało menu z kolorami 1.Red 2.Green 3. Black

losowy Vip na mapę  

nowe wyzwania:

Zabij 200 graczy z kosy 

osiągnij 201 poziom

zabij 150 graczy przez strzały w głowę

zabij 100 graczy z broni awp/scout

rozegraj 50 rund 

zbierz 2500 monet 

zabij 5 osób jednym granatem  

traf 100 razy w głowę 

nowe skiny do broni :

https://gamebanana.com/mods/501563 / https://gamebanana.com/mods/501681 / https://gamebanana.com/mods/501668 / https://gamebanana.com/mods/501682

https://gamebanana.com/mods/403149 / https://gamebanana.com/mods/422077 / https://gamebanana.com/mods/390895

Edited by yezzyy

1.konkursy fajny pomysł myślę że bardziej zmotywowało by osoby do wbijania topek

2.nowe rs'y zawsze na + więc można by było wrzucić

3.co do tych kos to zdecydowanie na NIE, cod mod powinien być szybki i dynamiczny to nie ffa czy inne tego typu rzeczy np. Jest taka sytuacja że masz gościa który ma 100 vs 100 hp i nagle któremuś z spade te hp i zaczyna uciekać na koniec mapy i zaczyna kampić więc dla mnie z tymi kosami to bezsens żeby dodawać na coda...

4.komenda /jackpot chętnie bym zobaczył to na serwerze

5.losowy VIP na mapę, 

zdecydowanie jestem na tak myślę że bardziej to by zachęciło do kupna vipa na serwerze i ustawić gdzieś od 14 osób na serwerze żeby było to losowanie na mape

6.nowe skiny myślę że to nie potrzebne żeby dodawać więcej skinów na serwer i tak ma już sporo skinów 

Edited by PotegaMiecza

@ PotegaMiecza dla świeżości można podmienić skiny z mojej paczki na go moda.

• Moderator
W dniu 20.03.2024 o 19:56, dredek napisał(a):

Boty nie dostrzegają już graczy posiadających bonus do niewidzialności - to kolejny krok w kierunku uczynienia rozgrywki bardziej strategiczną i emocjonującą. Aktualny sezon wykluczał klasy posiadające niewidzialności ze względu na utrudnienia rozgrywki przez boty, teraz sytuacja odwróci się diametralnie o 360 stopni!

360 stopni, to znaczy, że tutaj nie zajdzie żadna zmiana Drogi dredku, taka tam mała pomyłka. :P

Jako miłośnik codów i chłopak, który grając w 1.6 wychował się na cod modach cieszę się, że zachodzą zmiany i jest robione coś w tym kierunku, trzymam kciuki i keep going, może kiedyś wpadnę. :D

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...