Jump to content

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie mam na imię Patryk, mam 20 lat, mieszkam w Sosnowcu. W tym roku skończyłem technikum informatyczne i szczęśliwie zdałem maturkę. Wybieram się na studia w całkowicie innym kierunku niż informatyka a mianowicie marketing. 

Jestem pozytywnym chłopakiem, szczęśliwie zakochanym w swojej kobiecie, robiący to na co ma ochotę.

Jestem uzależniony od papierosów i uwielbiam palić wraz z moją kobietą. Słucham głównie Quebonafide, jestem jego wielkim fanem wyposażonym w płyty.

Na wielu sieciach serwerów pełniłem wszelakie stanowiska od moderatora po właściciela. Przez rok sam prowadziłem większą sieć, pomagałem przy wielu większych projektach.

Pewnie wiele osób zapyta ale dlaczego teraz lądujesz u nas jak zwykły użytkownik.

Postanowiłem zacząć wszystko od początku, poznawać nowych ludzi, grać na serwerach i powoli, powoli brnąc w pomoc dla sieci bo uwielbiam to robić. Mieć kontakt z użytkownikami, sprawiać, że sporo osób może miło spędzić chwilę na naszych serwerach, na forum. Uzależniłem się od tego i stało się to moją pasją, którą rozwijam od ponad 9 lat.

Jeszcze raz pozytywnie witam się z każdym.

Pozdrawiam, kabaL.

https://1shot2kill.pl/topic/11860-witam/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...