Skocz do zawartości

PYTANIE

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Gość,

Rekomendowane odpowiedzi

witam możecie mi powiedzieć dlaczego zajmujecie się niepotrzebnymi sprawami   zamiast banować cziterów  jeden osobnik mianowicie veen lata juz na czitach o długiego czasu i nikt z tym nic nie robi chłop ma same podejrzane akcje praktycznie co rundę  wali kilka osób przez smoke wychyla idealnie na przeciwników nie wiedząc o nich gość po prostu się bardzo dobrze kryje a wy jako admini nie umiecie wskazać że czituje obejrzałem   kiklanacie minut jego gry i to widać  jak nacelowuje przez smoke na przeciwników czy też jego celownik nie zachowuje się naturalnie    zajmujecie się dawaniem muta  i pilnowaniem dobrego mienia serwera zamiast    dbać o  aby nie było cziterów itd. troszkę  że tak powiem psujecie renomę tego serwera nie zwracając na takich ludzi  uwagi gdzie już gość dostał bardzo dużo reportów skoro sami nie umiecie stwierdzić odezwijcie się do mnie znam goscia który ma 20 tysięcy godzin w tej grze 10 lvl faceit i  globala   i jest strimerem to może on stwierdzi czy ten veen czituje  i czy inni gracze czitują  bo skoro wy bierzecie na admina kogoś kto ma z ledwością 2k godzin w csie juz nie patrząc na rangę to nie stwierdzi czy ktoś czituje jeśli cziter się dobrze kryje bo nie zna tak dobrze mechaniki tej gry 

Edytowane przez BARKOL12
https://1shot2kill.pl/topic/115795-pytanie/

17 minut temu, BARKOL12 napisał:

jeden osobnik mianowicie veen lata juz na czitach o długiego czasu i nikt z tym nic nie robi chłop ma same podejrzane akcje praktycznie co rundę  wali kilka osób przez smoke wychyla idealnie na przeciwników

Jeśli uważasz że cheatuje złóż skargę na niego w odpowiednim dziale. Jeszcze dodam, że gracz był sprawdzany i nie było akcji o których wspomniałeś. A jeśli spojrzymy na twoje umiejętności może on ci się wydawać podjerzany.

https://1shot2kill.pl/topic/115795-pytanie/#findComment-9190751

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...