Wladcaa Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 (edited) Temat sam mówi za siebie... prosił bym o włączenie pluginu calladmin aby można było informować osoby o celach i tp jako admin może i jest już wgrane ale ja nie mogę wgle binda zrobić a przydał by się aby zatkać parę jadaczek graczy Edited August 7, 2017 by Wladcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Jak znam adminów będą używali adminvoice do normalnej komunikacji z graczami wyciszając przy tym innych. Powiadomienia w hud wystarczą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts