Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

image.png

Witajcie!

W dniu dzisiejszym startuje konkurs polegający na zdobyciu największej liczby zabójstw i oślepionych przeciwników przez rozgrywkę jednej mapy. Aby wziąć udział w konkursie, należy wstawić screen’a tabeli statystyk finalnie zdobytych. Jedynym warunkiem jest obecność minimum 6 osób na serwerze. Osoby biorące udział w konkursie, które nie wygrają głównych nagród zostaną nagrodzone w postaci usługi VIP na serwerze na okres 7 dni. Konkurs trwa do końca miesiąca (31.08 włącznie).

Konkurs obowiązuje na serwerach: Mirage #1,#2,#3,#4 i 5 MAPS.

Wzór zgłoszenia:

Steam ID:

Serwer:

Liczba zabójstw/oślepionych przeciwników:

Screen:

Pula nagród:

I miejsce → Usługa VIP na serwerze na okres 30 dni + Ranga Premium na forum na okres 14 dni/usunięcie 3 pkt ostrzeżeń/możliwość zmiany nazwy na forum.

II miejsce → Usługa VIP na serwerze na okres 20 dni/Ranga Premium na forum na okres 20 dni.

III miejsce → Usługa VIP na serwerze na okres 14 dni/Ranga Premium na forum na okres 14 dni.

• Nagród nie można przekazać drugiej osobie!
  •  Czas na odebranie danej nagrody wynosi: 7 dni.
  • Administracja może brać udział w konkursie.
  • Osoby, które wstawiły post z danym screen’em, a mają chęć zmiany, zobowiązane są ze skorzystania z opcji “Edytuj” postu.

Powodzenia i do zobaczenia na serwerach! :gun:

Steam ID: STEAM_0:1:603378226

Serwer: Only mirage #2

Liczba zabójstw/oślepionych przeciwników: 41kili i 20oślepionych wrogów, wiem, że mało, ale mam rękę połamaną i sensor mi w myszce pada XD!

Screen:

image.png.cd20b7e22b8cd35d85c8b65daf44c648.png

image.png.c778ef278ede0ea809e5f32451fe61cf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...