raynie Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Witajcie! W dniu dzisiejszym startuje konkurs polegający na zdobyciu największej liczby zabójstw i oślepionych przeciwników przez rozgrywkę jednej mapy. Aby wziąć udział w konkursie, należy wstawić screen’a tabeli statystyk finalnie zdobytych. Jedynym warunkiem jest obecność minimum 6 osób na serwerze. Osoby biorące udział w konkursie, które nie wygrają głównych nagród zostaną nagrodzone w postaci usługi VIP na serwerze na okres 7 dni. Konkurs trwa do końca miesiąca (31.08 włącznie). Konkurs obowiązuje na serwerach: Mirage #1,#2,#3,#4 i 5 MAPS. Wzór zgłoszenia: Steam ID: Serwer: Liczba zabójstw/oślepionych przeciwników: Screen: Pula nagród: I miejsce → Usługa VIP na serwerze na okres 30 dni + Ranga Premium na forum na okres 14 dni/usunięcie 3 pkt ostrzeżeń/możliwość zmiany nazwy na forum. II miejsce → Usługa VIP na serwerze na okres 20 dni/Ranga Premium na forum na okres 20 dni. III miejsce → Usługa VIP na serwerze na okres 14 dni/Ranga Premium na forum na okres 14 dni. Nagród nie można przekazać drugiej osobie! Czas na odebranie danej nagrody wynosi: 7 dni. Administracja może brać udział w konkursie. Osoby, które wstawiły post z danym screen’em, a mają chęć zmiany, zobowiązane są ze skorzystania z opcji “Edytuj” postu. Powodzenia i do zobaczenia na serwerach! czekoladka i piter. 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/114527-zdob%C4%85d%C5%BA-najwi%C4%99ksz%C4%85-liczb%C4%99-zab%C3%B3jstw-i-o%C5%9Blepionych-przeciwnik%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Steam ID: STEAM_0:1:603378226 Serwer: Only mirage #2 Liczba zabójstw/oślepionych przeciwników: 41kili i 20oślepionych wrogów, wiem, że mało, ale mam rękę połamaną i sensor mi w myszce pada XD! Screen: Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/114527-zdob%C4%85d%C5%BA-najwi%C4%99ksz%C4%85-liczb%C4%99-zab%C3%B3jstw-i-o%C5%9Blepionych-przeciwnik%C3%B3w/#findComment-9180777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi