hiobss Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Twój nick:hiobss Nick gracza / admina na którego składasz skargę:Martyr Dokładny czas zdarzenia: Kele 16 Wycinek gracza z /ip lub: niby "opiekun" wiec macie Opis sytuacji: Więc tak, człowiek z upośledzeniem umysłowym o nicku Martyr wszedł sobie na serwer, okej, pięknie. Po wielokrotnym upominaniu kolegi, ze strony mojej jak i innych graczy o fatalnym zachowywaniu się Ct(Prowadzących) gó**o sobie z tego robił, jeden z drugim zaczęli sobie robić jakieś FK FDMG, a ten dalej nic, jakby nic się nie stało, okej, w porządku, może to jakieś jego lizodupy i nie chciał ich banować nie wiem, potem troszkę się zdenerwowałem i zacząłem troszkę bluzgać miałem nadzieję, że moze w ten sposób coś mu wejdzie do tego zjebanego łba i zrobi coś w tym kierunku. Ale dalej nic, po czym dostałem bana. Ok, rozumiem, bluzgałem, znałem bardziej regulamin niż to coś zwane opiekunem i dostało mi się. Więc jakbyście mogli ogarnijcie tego świetnego Pana admina i nie zacznie robić to co do niego należy, a nie w ch**a walić. Dodam jeszcze, że ponoć mikro jest +16 a dzieci w ct po 11 lat. Dowód (rozpisane demko/ss): Nie będę nic dawał, bo i tak ch**a zapewne zrobice w tej sprawie ;) Pozdrawiam bardzo serdzecznie 3m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 31, 2017 Support Admin Report Share Posted July 31, 2017 No własnie udowodniłeś jak bardzo Ci zależy na czymkolwiek. W ramach nagrody dostajesz przedłużenie bana do tygodnia i jeszcze warna na forum. Nie będę pobłażał takiemu zachowaniu. Björn Żelaznoboki , Kubanczyq , Norbert and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 31, 2017 Support Admin Report Share Posted July 31, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts