Nicoletta Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 (edited) Twój nick:Nicoletta Nick gracza/admina: Sztalix Czas zdarzenia: coś koło 1; 30 Ip i steam id gracza/administratora: ns Opis sytuacji: wiec godzina pozna jakoś 1; 30 nasz kochany Sztalix obraża naszego head admina @Roni, przez to ze zamknął skargę która ma rozpatrzyć pisze bo widziałam ze roni był na serwerze parę razy tzn ze grał wiec ma to coś z nim związane. Wiec może ty zaproponuj karę @Roni Dowód (demko/ss): Edited July 31, 2017 by Nicoletta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 31, 2017 Support Admin Report Share Posted July 31, 2017 Karę wymierzę i to jak najbardziej. Jak masz płacze i żale, to sobie wylewaj, ale ja Ciebie nie obraziłem,a Ty próbujesz ze mnie durnia robić i jeszcze kłamiesz na serwerze ekipie... Przejrzałem sobie specjalnie logi z czatu. Nie wkłada się w cudze usta słów, których ktoś nie wypowiada. Ban na 1 dzień jak się delikwent pojawi. Powinno to mu dać do zrozumienia. Nicoletta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 31, 2017 Support Admin Report Share Posted July 31, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts