Gość Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Drodzy gracze! W związku z moim natłokiem pracy połączonej ze studiami oraz wahającą się sytuacją administracji serwera postanowiłem podjąć próby znalezienia dodatkowej osoby do pomocy. O zaufane osoby bardzo ciężko, a też nie mam zamiaru kogoś specjalnie obciążać, bo zdaje sobie sprawę, że każdy z nas ma swoje prywatne życie. Z pomocną dłonią wyszła do mnie nasza Kinga. Brałem ją wcześniej pod uwagę, ale ze względu na pełnione funkcje głupio było mi ją prosić o cokolwiek. Po wstępnych rozmowach, doszliśmy do wniosku, że zostanie ona nowym opiekunem i wesprze serwer. Od dnia dzisiejszego odciąży @ Destiny௪ oraz bacznie będzie przyglądać się sytuacji panującej na serwerze. Doszły mnie słuchy o braku zaangażowania administracji będącej na serwerze oraz braku jakiejkolwiek reakcji na pewne zachowania. Wraz z Kingą bardzo dokładnie przyjrzymy się tym incydentom i wyciągniemy odpowiednie wnioski, a za czym idzie konsekwencje. Jeżeli będzie trzeba zrobić roszady w całej administracji serwera, to zostaną one przeprowadzone. @ M4A1 bardzo dziękuje za chęć pomocy i życzę powodzenia na nowym stanowisku! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/111310-nowy-opiekun-dd2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi