Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

co ty pi*******z czlowieku minuta do kanca, a ty mnie zgladzasz po elimonowaniu cb. Co ty wiesz ocelach czlowieku na aztecu wystrczy 30n sekund na wiec mi nie pi****l. Jak maja takie zasady obowiazywac to grajcie sami. Mowie ze to nie 1 taka sytuacja to zamiast poruszyc temat to zamykacie, moze jestescie kolegami ale pewne rzeczy nie mozna tolelowac. jesli trzeba to napisze do administracji serwera skoro wy nie potraficie zrobic porzadku. to nie jest smieszne ludzie. . jeszcze troche takich akcji i serwer bedzie swiecil pustkami przez takich ludzi. Prosze rzetelne osoby o weryfikacje dema. Nie pozdrawiam za zamkniecie tematu. ban za obraze moze byc, w nerwach rozne rzeczy mozna mowic. mi chodzi o bezpodstawne zgladzenie jak bedzie tak dalej to sami grajcie

po 2 upomniales mnie o cele, jak mnie przenioslo w tej samej rundzie czlowieku.

Pod mostem ct, to jest kilka metrow od respa. Gratuluje  orientacji adm

https://1shot2kill.pl/topic/11122-stefek/

@radwan, właśnie pokazałeś przed chwilą jakim to sam ogarnięciem się wykazujesz, pisząc takiego posta. Nie powinienem tego rozpatrywać ponownie po tym coś napisał. Jednak dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt i zajrzałem.

Ja sam demo obejrzałem, TT kampiło ciągle koło swojego respa, prawdą jest, że radwan wyszedł pod mostek. Ruch powrotny może sugerować wyjście po pakę, ale nie jest to też pewnik.

Widzę tu 2 sprawy.

Z jednej strony admin wg mnie rzeczywiście popełnił błąd. Powinien użyć y@@ i powiedzieć o celu mapy, mimo, że była minuta. Przy braku reakcji slap>slay. Tu mi tego zabrakło, tylko poszła grubsza rura. Admin ma otrzymać pouczenie od Opiekuna @Myszka Miki, zajmij się.

Z drugiej strony, nikt nie ma prawa obrażać nikogo na serwerze i za to ban poleciał słusznie. Odpoczniesz, przemyślisz swoje słowa, to Ci dobrze zrobi.

https://1shot2kill.pl/topic/11122-stefek/#findComment-85376

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...