Dejvik Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Dzien dobry wszystkim! Z racji tego ze mam nikle szanse wygrac z tym procederem ale i tak chcialbym zlozyc skarge na moderatora o nicku MLK ;/ Mozecie miec do mnie wrogie nastawienie bez powodu i bardzo przykro mi z tego powodu ale zachowanie tego moderatora. Tak wiec... Pisze posta pod podaniem w dziale serwerowym (moja opinia to neutralny sory nie wiedzialem ze nie mozna ).... po czym kwestoinuje decyzje z owym moderatorem i dostaje ostrzezenie za spam. Nwm jak tutaj sie dziala ale moim zdaniem to troche przegiecie. Sami zdecydujcie czy spam mial miejsce Mniejsza z warnem pod postem. Pozdrawiam cieplutko Dejvik PanPr3zeS , MLK. , AltaS i 2 innych 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110555-odrzucona-skarga-mlk/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLK. Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Już Ci dokładnie tłumacze wszystko, powoli i dokładnie. Zacznijmy najpierw od screenow, które zostały załączone z prywatnej wiadomości. Jasno wyraziłeś swoją niechęć do wypowiadania się, zmiany swojej oceny po mojej notce oraz zacząłeś rzucać durne komentarze w stylu: „szanowny moderatorze”. Ostrzeżenie zostało skonsultowane z @ Kacper - ani ja, ani on nie mamy ochoty się z Tobą użerać, czy przekrzywiać. W dodatku w przeszłości były z Tobą same problemy, więc stąd taka decyzja. Przytoczę jeszcze jeden podpunkt: 2.9 W podaniach nie wypowiadamy się w sposób typu: "Neutral". Każda wypowiedź musi być sensownie uzasadniona i zawierać pożyteczne informacje o aplikancie. —- @ Dejvik - Jakie ostrzeżenie za prywatna wiadomość? Cała „rozmowa” toczyła się tylko i wyłącznie na temat oceny „neutralnej” w podaniu - wyraziłeś dezaprobatę w prywatnej wiadomości, wskazując tym samym, że nie masz zamiaru podporządkować się do panujących zasad, a tym samym do poleceń jednego z członka moderacji. Jeśli wszystko jest pisane według panujących zasad nic nie jest ukrywane, w tym przypadku jako „użytkownik” nie zastosowałeś się do polecenia, zasad + w dodatku dałeś jasno do zrozumienia, że nie masz zamiaru tego robić - post został uznany jako niskowartościowy, ukryty, a Ty jako autor ukarany ostrzeżeniem. —- Spam - wiadomość niechciana, niepotrzebna, niepowiązana bezpośrednio z tematem. Do takiego przedziału można zaliczyć post typu „Neutal”, który nie daje jasno do zrozumienia jaka jest finalnie postawa/ocena użytkownika na temat osoby aplikującej/podania. W skrócie, spam - post o niskiej wartości merytorycznej. —— Jeśli wyższa administracja w tym przypadku @ Kacper upoważni i da zgodę na nadanie ostrzeżenia, jak najbardziej mogę to zrobić. Wszystko zostało skonsultowane, nie było żadnego działania na własna rękę tudzież samodzielnej i pochopnej decyzji. W dodatku sam dałeś jasno do zrozumienia, że nie masz zamiaru tego robić, wzięliśmy to pod uwagę. Maruda. , enderman , AltaS i 4 innych 1 1 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110555-odrzucona-skarga-mlk/#findComment-9148727 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejvik Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) Ale dostalem ostrzezenie za wiadomosci prywatne... "spam" bo gdzie indziej? chce tylko wiedziec dlaczego mozesz mi dawac takie ostrzezenia po odpisaniu na wiadomosci ,,,???? Zastanow sie nad tym i adminiistracja forum. bo ostrzezenia i "mutowanie" ludzi bo jest niewygonde niczemu nie wskora jesli pisza i maja troche racji MLK powiesz mi gdzie tam byl spam? czy dalej jak w mur wale glowa? Mialem 23h zeby zmienic ocene pod postem o Ty bez wachania dales mi ostrzezenie za co? za SPAM Nwm ale moim zdaniej jak sie tak trzymasz regulaminu to powinienes go przestrzegac a ze nadepnalem Ci delikatnie na odcisk do tego CIe nie uprawnia Edytowane 17 Października 2021 przez Dejvik Maruda. , MLK. , enderman i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110555-odrzucona-skarga-mlk/#findComment-9148729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Przykro Ci, że mamy do Ciebie takie nastawienie jakie mamy, ale warto zadać sobie pytanie - dlaczego takie mamy? Ty zacząłeś z nami "wojnę", nie my z Tobą. Nie pierwszy raz moderacja zgłasza mi problemy z Tobą, idealny przykład to ten temat. Wracając do sytuacji, przytoczę punkt z regulaminu: 2.9 W podaniach nie wypowiadamy się w sposób typu: "Neutral". Każda wypowiedź musi być sensownie uzasadniona i zawierać pożyteczne informacje o aplikancie. Ty natomiast wyraźnie te zasadę złamałeś, na skutek czego zostałeś ostrzeżony początkowo tylko notką informacyjną w poście. Napisałeś do @ MLK. na PW, on Ci normalnie odpisał co jest źle, Ty zamiast również normalnie odpisać, zacząłeś się poczuwać jak nie wiadomo co i stawiać swoje warunku, żałośnie prowokując tekstem "szanowny moderatorze". 10 godzin temu, Dejvik napisał: Mialem 23h zeby zmienic ocene pod postem Weź się zdecyduj człowieku, jeszcze wczoraj pisałeś, że nie masz zamiaru tego edytować tylko usunąć, jeśli Ci się zachce. PS. żebyś się za bardzo nie poczuł znowu, jedyne co mogę usunąć, to Ciebie ponownie z rangi. MLK. , M4A1 , NerQs i 5 innych 2 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110555-odrzucona-skarga-mlk/#findComment-9148753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Skarga została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. KeveS i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/110555-odrzucona-skarga-mlk/#findComment-9148754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi