MagdalenaGS Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Witam bardzo serdecznie wszystkie zbłąkane duszyczki, które to ciekawość i chęć poznania drugiej osoby przyciągnęła do przeczytania tego wywiadu. Miałam ogromny zaszczyt poznać troszkę lepiej i dłużej porozmawiać z naszym dzisiejszym bohaterem, więc rozsiądźcie się wygodnie i poznajcie bliżej @ Tugeza Właściciela CS:GO 5vs5 #2, Opiekuna CS:GO Only Mirage #5, UB Team CS 1.6 oraz UB Team CS:GO. Zapraszamy gorąco!!! Redaktor: @ MagdalenaGS Bohater: @ Tugeza Na samym początku zadam standardowe pytania i poproszę Ciebie o przedstawienie siebie. Możesz nam powiedzieć jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz i może jak chciałbyś abym się do Ciebie zwracała? Witam wszystkich! Nazywam się Szymon, mam 20 lat i mieszkam na wsi położonej niedaleko Lidzbarka Warmińskiego. Zwracać się do mnie możesz po moim nicku, ponieważ przyzwyczajony jestem do tego, że każdy tak do mnie mówi. Super czyli podstawowe informacje na Twój temat mamy. Zechciałbyś nam uchylić rąbka tajemnicy i opisać jak wyglądasz lub jeśli wolisz i się nie wstydzisz to możesz podesłać zdjęcie, żeby damska część czytelniczek wiedziała do kogo wzdycha. Zdjęcia raczej nie wstawię, więc się opiszę. Jestem wysokim i szczupłym chłopakiem, o krótkich ciemnych włosach. Mam zielone oczy i jestem zawsze uśmiechnięty, bo trzeba się cieszyć z życia. A jeżeli ktoś jednak chce zobaczyć jak wyglądam to kiedyś wstawiłem zdjęcie tutaj na forum, ale trzeba bardzo dobrze szukać. Opisałeś się perfekcyjnie, nasi czytelnicy będą mogli sobie chociaż troszkę Ciebie zwizualizować. Zielone oczy nie są często spotykane, tylko około 2% społeczeństwa na całym świecie ma taki kolor oczu. Wracając do wywiadu, powiedziałeś, że pochodzisz z okolic Lidzbarka Warmińskiego. Czy mógłbyś nam opowiedzieć coś ciekawego o swoich rodzinnych stronach? Co poleciłbyś zwiedzić, zobaczyć, gdzie się udać gdyby ktoś akurat był przejazdem w Twoich okolicach? Jeśli masz jakieś zdjęcia to chętnie je zobaczymy. O kurde nawet nie wiedziałem, że tylko 2% społeczeństwa ma zielone oczy. Co do moich rodzinnych stron to nie mam za wiele do powiedzenia, ale mogę polecić zwiedzenie Zamku biskupów warmińskich, który należy do najcenniejszych zabytków architektury gotyckiej w Polsce i był także przez jakiś czas domem Mikołaja Kopernika. Zdjęć niestety nie posiadam, bo nigdy ich nie robiłem. . Codziennie przechodziłem obok tego zamku idąc do szkoły, więc jakoś nie były mi potrzebne. Zaciekawiłeś mnie bardzo zwiedzaniem tego zamku. Przeczytałam już o nim artykuł i obejrzałam zdjęcia w Internecie i muszę przyznać, że piękny zabytek macie. Powiedziałeś, że przechodziłeś codziennie koło tego zamku idąc do szkoły. Rozumiem, że zakończyłeś już naukę, wiec może opowiesz nam co teraz porabiasz. Wybierasz się na studia, a może już coś studiujesz czy raczej pracujesz? Tak zakończyłem już swoją naukę rok temu i przez jakiś czas pracowałem, ale nie podobały mi się warunki pracy, więc nie zostałem tam na długo. Aktualnie poszukuje aktywnie czegoś nowego, ale za wiele ofert pracy w moim rejonie nie ma dla niedoświadczonych. Co do studiów to kiedyś myślałem czy się nie wybrać, ale po jakimś czasie mój zapał zniknął i nie wybieram się na studia. Rzeczywiście czasem jest ciężko o pracę, zwłaszcza jeśli się mieszka na wiosce lub w małym miasteczku, wtedy ofert pracy jest mało. Nie myślałeś nigdy o tym żeby wyjechać do jakiegoś większego miasta lub na przykład za granicę w poszukiwaniu pracy? Powiem szczerze, że nad wyjazdem do większego miasta nigdy nie myślałem, a co do wyjazdów za granicę to miałem kilka planów, które niestety nie wyszły. Jednak jak nadarzy się okazja wyjazdu na pewno z niej skorzystam. Czyli można stwierdzić, że ciągnie Cię za granicę. Zwiedziłeś już jakieś obce kraje? Jeśli tak to mógłbyś opowiedzieć, który najbardziej zapadł Ci w pamięci i dlaczego? A można tak powiedzieć, że mnie ciągnie, a to dlatego, że nigdy nie miałem okazji wyjechać za granicę. Czyli w sumie wszystko dopiero przed Tobą A który kraj najbardziej chciałbyś odwiedzić i dlaczego? Myślę, że Chorwacje, a chęć odwiedzenia wzięła się od tego, że jak byłem młody to obejrzałem kiedyś krótki film o jego krajobrazach i wielu innych rzeczach to mnie to zafascynowało i dało chęć odwiedzenia tego państwa. Dodatkowo jeszcze w klasie miałem osoby, które często wyjeżdżały za granicę i zachęcały mnie, abym w przyszłości właśnie tam pojechał. W takim razie trzymam mocno kciuki, aby Twoje marzenie się spełniło. Ja zwiedziłam już kilka krajów i muszę przyznać, że każdy z nich był piękny i miał do zaoferowania mnóstwo ciekawych i pięknych miejsc. W Chorwacji jeszcze nie byłam, więc również wpiszę ją na swoją listę podbojów Przejdźmy do kolejnej porcji króciutkich pytanek XD Masz jakiegoś zwierzaczka? Jeśli tak to czy możesz nam zdradzić o nim więcej szczegółów? A posiadam 2 zwierzaki. Jednym jest diabeł, który nie raz przegryzał mi kable od słuchawek czyli kot, którego mogliście zobaczyć już w temacie "Pokaż swojego zwierzaka". Drugim jest pies na którego zostałem namówiony przez moją przyjaciółkę i jest z nami już od prawie 6 lat. Wabi się Atos i niedługo także go pokarzę. Te koty już tak chyba mają, że kochają przegryzać kable. Ja już straciłam dwie pary słuchawek przez swojego sierściuszka, więc teraz zainwestowałam z słuchawki bezprzewodowe XD Zauważyłam, że stopniowo i po troszku dawkujesz nam wiedzę o sobie. Czyżbyś nie chciał żebym za dużo z Ciebie wyciągnęła? Szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza, oczywiście jeżeli nie są to tematy mocno prywatne. Sam lubię wiedzieć troszkę o osobie z którą mam do czynienia, ponieważ wtedy jakoś łatwiej mi się z nią rozmawia. O mocno prywatne sprawy nie będę pytała, spokojnie. Dobrze, wiemy już o Tobie troszkę więcej. Przynajmniej tyle, żeby móc Cię wystalkować XD znaczy co??.... Żartuję oczywiście.... adres Twój już mam i nie zawaham się go użyć Dobra kończę te żenujące żarty, bo mi nie wychodzą, ale mam nadzieję, że się przynajmniej nie wystraszyłeś XD Przejdźmy do pytań, na które wszyscy z niecierpliwością czekają. Czyli...... zaczynamy temat związany z naszą siecią Zauważyłam, sprawdzając Twój profil na forum, że jesteś z nami od 2016 roku. Masz może ochotę opowiedzieć nam jak zaczęła się twoja przygoda z naszym forum? Jak do nas trafiłeś? Spokojnie, ciężko mnie wystraszyć. Na sieć trafiłem poszukując jakiegoś fajnego cod moda. Trafiłem na COD 501 [*], który został połączony z obecnym COD 401. Na początku była to tylko przygoda na serwerze, nie miałem zamiaru angażować się w życie na forum, ponieważ nie interesowało mnie to. Jednak po dostaniu 3xss`y w ciągu 24h i kliku skargach na mnie zacząłem aktywnie wchodzić na forum i czytać co się dzieje. Po jakimś czasie za namową znajomych z serwera złożyłem podanie na admina na owym serwerze i tak to zaczęła się moja przygoda na forum. Zacząłeś swoją przygodę z naszą siecią troszkę niefortunnie, ale cieszę się, że taki początek Cię nie wystraszył ani nie zraził do nas. Powiem Ci szczerze, że jak zobaczyłam ile obecnie masz rang na forum i iloma rzeczami się zajmujesz to podziwiam Cię troszkę. Jak radzisz sobie ze wszystkimi obowiązkami? Nie przytłacza Cię to? Nadal mam za mało Wcześniej tych rang było troszkę więcej, ale z pewnych przyczyn musiałem z niektórych zrezygnować. Na ten moment nie przytłacza mnie to, ponieważ jak można się domyśleć czytając moje wcześniejsze wypowiedzi mam sporo wolnego czasu, który większość czasu spędzam przed PC. Także mogę poświęcić dowolną ilość czasu na moje obowiązki. Cieszę się, że dajesz sobie radę ze wszystkim tak dobrze oraz, że mamy Ciebie w naszym zespole. Sama zauważyłam, że jesteś ciągle aktywny na forum oraz bardzo szybko reagujesz na wszystkie tematy, szczególnie te w działach UBT i Twoje odpowiedzi są zawsze kulturalne. Lubisz pomagać innym użytkownikom czy robisz to raczej z poczucia obowiązku? Już od małego zawsze lubiłem pomagać wszystkim dookoła i zawsze się denerwowałem jak mi zabraniali. Na forum staram się właśnie wspomóc każdego użytkownika, który nie wie co robić, bo np. dostał pierwszy raz bana i nie wie co trzeba zrobić. Także jak nie wiecie co robić możecie zgłaszać się do mnie, a ja postaram się Wam wytłumaczyć co i jak. Rozumiem Cię doskonale, bo ja również lubię pomagać innym i sprawia mi to przyjemność. Pomęczę z Tobą jeszcze chwilę temat UBT, bo mnie to interesuje najbardziej. Sama kiedyś spędzałam dużo czasu jako sędzia oceniający demka do CS:GO, więc ciekawa jestem jak ta praca wygląda u nas? Powiedz nam proszę jak wygląda praca UB Teamu? Jak wygląda praca UB Teamu? W sumie to zupełnie zwyczajnie przynajmniej tak to u mnie jest. Pobieram demko, oglądam je, rozpisuje podejrzane akcje i daje do specjalnego działu stworzonego dla UBT, gdzie inni członkowie także oceniają to samo demko. Nie wspominając też o innych obowiązkach jak pilnowanie czy użytkownicy dobrze nazwali temat albo sprawdzaniem demek poza forum, gdy jakiś admin ma wątpliwości i nie chce banować, aby gracz nie tracił czasu. U mnie była podobna zasada, z tym, że jeśli 2/3 sędziów było za zbanowaniem gracza to demko musiał ocenić i wydać ostateczny werdykt sędzia wyższy rangą lub Administracja. Ja osobiście każde demko sprawdzałam po kilka razy, żeby niczego nie przeoczyć lub nie wydać niesprawiedliwego wyroku. Powiedz czy ciężko jest Ci wydać wyrok skazujący czy raczej nie masz z tym problemu? Nie mam z tym problemu. Jak ktoś gra nieczysto to go po prostu banuje. Denerwują mnie osoby, które nic nie potrafią zrobić bez wspomagaczy, dodatkowo jeszcze zajmują czas nam UBT odwołując się od banów, gdzie po pierwszych minutach, a nawet sekundach widać już, że gracz się pali. Dodam również, że jestem osobą, która rozpisze nawet swojego znajomego jeżeli się odpali. Taki @ Azur. jest przykładem XD Ja akurat nie rozumiem ludzi cheatujacych w grach. Taka wygrana nie dawała by mi przyjemności i satysfakcji, ale może ja jestem inna. Powiedz mi z kim z forum masz najlepszy kontakt i jak wasza znajomość się zaczęła? Możesz przy okazji ich pozdrowić na pewno się ucieszą Aktualnie najlepszy kontakt mam z alkoholikiem i krasnalem @ impowered , a znajomość zaczęła się jak dobrze pamiętam od COD`a 501, bo tam też grywał. Później to się jakoś rozwinęło zaczęliśmy grać razem w CS:GO oraz inne gry. Czasami pisaliśmy o głupotach albo o anime. Byliśmy nawet w jednym teamie CS:GO założonym przez @ Erwin. XD (najlepszy team ). Można powiedzieć, że mamy bardzo dobry kontakt do tej pory. Oczywiście są też inne osoby, ale z nimi nie mam takiego kontaktu jak z @ impowered . Pozdrawiam @ Azur. , @ Erwin. , @ xRyBsoN , @ 0la . Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Podłączę się do Twoich pozdrowień. Ostatnio na forum pojawił się temat „Pod Ostrzałem” z Twoim udziałem. Kto jeszcze nie miał okazji przeczytać to link macie TUTAJ. Powiem Ci, że bardzo przyjemnie się czytało odpowiedzi wszystkich użytkowników biorących udział i jednym z nich byłam ja sama. Pomimo tego, że nie znałam Cię zbyt dobrze to większość moich odpowiedzi pokrywała się z odpowiedziami innych osób. Pokazuje nam to, że robisz bardzo dobre wrażenie na nowo poznanych osobach i trzymaj tak dalej. Zdradzisz nam swoje odczucia bo przeczytaniu tego artykułu? A domyśliłem się, że brałaś w tym udział Po przeczytaniu tego artykułu zrobiło mi się bardzo miło. Nie myślałem, że ludzie mają o mnie tak dobre zdanie. Zawsze myślałem, że większość jest do mnie wrogo nastawiona, ale jednak się myliłem. Widzisz jednak nasi użytkownicy potrafią nas czasem pozytywnie zaskoczyć. Będziemy powolutku kończyć nasz wywiad, więc poproszę Cię o odpowiedzi na serię 100 szybkich pytań XD Żartuje sobie, to tylko kilka króciutkich pytanek: Szczęśliwy numerek? 5 Ulubiony kolor? Niebieski Ulubiona potrawa? Nie mam ulubionej, zjem wszystko Największe marzenie? Polecieć w kosmos Ulubiony cytat? "Człowiek jest kowalem swojego losu." ~Giovanni Pico della Mirandola Ulubione piosenka? Nie mam takiej, bo słucham wszystkiego, ale niech będzie, że ta Dziękuję Ci bardzo za poświęcony mi czas i mam nadzieję, że nie byłam za bardzo upierdliwa Chciałbyś przekazać coś naszym czytelnikom na sam koniec? Również dziękuję za wywiad i nie byłaś upierdliwa A wy drodzy użytkownicy pamiętajcie, że @ impowered to alkus, a @ .Lasik oraz @ d0pa1 to oszuści. Pozdrawiam M4A1 , .Lasik , impowered i 14 innych 15 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLK. Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 @ Tugeza sam jesteś oszust, demka są pobrane i wszystko na nich widać - nie bądź taki cwany. Praca bardzo ładna! enderman i MagdalenaGS 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142361 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyzar. Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Fajny wywiad, wyłapałem tylko jeden błąd. Pewnie starasz się o redaktora, idziesz w dobrym kierunku. A Ty @ Tugeza mieliśmy umowę, weź zapomnij o tym co było kiedyś. MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter. Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Bardzo dobra robota MADZIA NA REDAKTORA!!! MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lasik Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 16 minut temu, MagdalenaGS napisał: a @ .Lasik oraz @ d0pa1 to oszuści. Ja Ci kurła dam oszust MagdalenaGS , enderman i piter. 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impowered Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Witam wszystkich zgromadzonych. Chciałbym tylko ogłosić, iż alkoholikiem nie jestem, a koneserem dobrego trunku wysokoprocentowego. .Lasik , Pr0myk , enderman i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142374 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda. Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 10 minut temu, impowered napisał: iż alkoholikiem nie jestem, NO NIE WIEM NIE WIEM Wywiad bardzo ciekawy i fajno się czytało MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 16 minut temu, impowered napisał: iż alkoholikiem nie jestem, a koneserem dobrego trunku wysokoprocentowego. Ta dokładnie tak jest 38 minut temu, Azur. napisał: A Ty @ Tugeza mieliśmy umowę, weź zapomnij o tym co było kiedyś. Zobaczy się 47 minut temu, d0pa1 napisał: sam jesteś oszust, demka są pobrane i wszystko na nich widać - nie bądź taki cwany. To lagi demka są nic tam nie ma Jeszcze raz dziękuje za przeprowadzenie ze mną wywiadu Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142377 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Bardzo ładnie przeprowadzony wywiad, super robota! MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enderman Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Tugeza popularny już jest widzę. Co do samego wywiadu to mogę przyczepić się jedynie do jego długości, ponieważ poza tym robi wrażenie. Redaktor to ranga dla Ciebie Madziu, radziłbym rozwijać siebie w tym kierunku. 1 godzinę temu, MagdalenaGS napisał: A wy drodzy użytkownicy pamiętajcie, że @ impowered to alkus, a @ .Lasik oraz @ d0pa1 to oszuści. Sama prawda, szczególnie @ .Lasik Bo dupcia1 to generalnie dobry chłopak .Lasik i MagdalenaGS 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142386 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy D. Tail Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Bardzo ładna praca kochanie i ta graficzka, wraz z separatorem ciekawe od kogo. MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142397 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNiLoX Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Bardzo przyjemnie mi się czytało. Mamy nowego redaktora na sieci. MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142405 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeQs Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ciekawy artykuł i miło się go czytało. Zabrakło mi tam jednego, ale to bardzo, bardzo, bardzo ważnego wątku! Tugeza? Czy Ty jesteś odpalony na serwerze? - A odpowiedź powinna brzmieć - Tak, jestem! Plusik leeeeciiiii! xRyBsoN i MagdalenaGS 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142412 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRyBsoN Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 DzieNki za pozdrowienia, też Cię kocham @ Tugeza Ale, że @ Azur. cziter? Witaj bracie 12 godzin temu, impowered napisał: Witam wszystkich zgromadzonych. Chciałbym tylko ogłosić, iż alkoholikiem nie jestem, a koneserem dobrego trunku wysokoprocentowego. xDˣᴰ 2 godziny temu, PeQs napisał: Ciekawy artykuł i miło się go czytało. Zabrakło mi tam jednego, ale to bardzo, bardzo, bardzo ważnego wątku! Tugeza? Czy Ty jesteś odpalony na serwerze? - A odpowiedź powinna brzmieć - Tak, jestem! Plusik leeeeciiiii! O to, to, tak dokładnie! MagdalenaGS , Eyzar. i PeQs 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142433 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 @ impowered na prezydenta Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio97 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Bardzo ciekawy wywiad. MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109871-91-wywiad-tugeza/#findComment-9142471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi