Nethiri Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Imię: Magdalena Województwo zamieszkania: Mazowieckie Wzrost: 161 cm Cecha rozpoznawcza: Potrafię wysłuchać każdego, daje równe szansę na wypowiedzi i jeśli jest taka potrzeba to również podpowiedzieć kilka rzeczy (to pewnie dlatego chciałam zostać prawnikiem). Hobby: Moim hobby jest granie na komputerze bądź ps4, ale także na instrumentach. [W] Witajcie Użytkownicy! W dzisiejszym dniu poznacie bliżej przesympatyczną kobietę, sponsorkę jak i Adminkę serwera CS:GO 3 MAPS - @ MagdalenaGS! Madziu, bardzo dziękuje, że zgodziłaś się na udzielenie mi tego wywiadu. Czy na początku mogłabyś opowiedzieć nam jak zaczęła się Twoja przygoda z siecią serwerów 1shot2kill? [M] Witam Cię Weroniko oraz wszystkich Czytelników dzisiejszego wywiadu. Dziękuje bardzo za danie mi szansy opowiedzenia troszkę o sobie i życzę Wam wytrwałości w czytaniu. Moja przygoda z siecią serwerów 1shot2kill rozpoczęła się pewnego grudniowego wieczoru, gdy po obejrzeniu już wszystkiego w Netflixie postanowiłam po długiej przerwie włączyć Cs'a. Przez przypadek trafiłam na serwer 3 Maps, który był jeszcze na HellZone, gdzie wszyscy ciepło mnie przyjęli. Nikt nie krzyczał, nie wyzywał, każdy starał się pomóc mi powrócić do gry oraz doradzać jak strzelać. Po kilkunastu dniach postanowiłam zarejestrować się na forum, aby poznać bardziej tutejszą społeczność oraz zakupić vipa. Po fuzji obu sieci złożyłam podanie na Admina i zaczęłam jeszcze więcej udzielać się na forum. Przypomniały mi się stare czasy, gdy jeszcze miałam swoją własną sieć serwerów. Staram się jak najbardziej mogę wkładać serduszko w pomoc innym użytkownikom i przyczyniać się do rozwoju sieci. Jednocześnie dziękuje @ endermanoraz @ Damian.. za danie mi szansy i współczuję, że dalej musicie się ze mną użerać . Mam mnóstwo pomysłów (czasem dobrych, czasem złych) na konkursy, zabawy, itd więc @ Erwin. przygotuj sobie meliskę i wiadro cierpliwości do mnie. [W] Mogę stwierdzić, że jesteś straszliwie rozgadaną osóbką, ale to dobrze. Powroty są ciężkie, ja także miałam kilkuletnie przerwy od cs’a. Najważniejsze jest to, że czujesz się u nas dobrze i wszyscy Cię cieplutko przyjęli. Zaangażowanie i pomoc zawsze jest mile widziana, więc wspaniale! Magdo, skąd wzięło się u Ciebie zamiłowanie do Cs'a? W jakim wieku zaczęłaś pogrywać? [M] Jestem dość rozgadana to fakt, ale dobrze to ukrywam, bo jeszcze skarg nie miałam na swoje gadulstwo (może dlatego, że na początku znajomości zawsze jestem cicha i staram się nie mówić za dużo, przez co mogę być odbierana jako taki szaraczek). Swoją przygodę z Cs'em zaczęłam dość późno, bo dopiero w 2014 roku, od serii Global Offensive. Nigdy nie grałam we wcześniejsze wersje gry, chociaż zdarzało mi się rozpisywać demka CS 1.6 i GO dla Anticheat. Prawdziwe zamiłowanie do gry zrodziło się wraz z poznaniem grupki fajnych chłopaków, z którymi stworzyłam sieć serwerów oraz poprzez poznanie chłopaka, który odmienił moje życie. To właśnie dzięki niemu tak bardzo rozwinęłam się w grze, obsłudze serwerów i forum. Wiele osób śmiało się, że związek z gry i w dodatku na odległość nie przetrwa, to na złość hejterom dalej przy sobie trwamy. Miłość z gry, niby banalne, niby śmieszne, a jednak prawdziwe. Każdemu życzę takiej drugiej połówki, która podziela wasze pasję, zainteresowania, a zarazem będzie was wspierała. [W] Bardzo zaciekawiła mnie Twoja wypowiedź. Niedowiarki, tutaj macie „żywy dowód” na to, że miłość można odnaleźć nawet podczas grania. Madziu, życzę Wam przede wszystkim wytrwałości. Zechciałabyś nam zdradzić kim jest ten szczęściarz i czy również gra u nas na sieci? Czy mieszkacie bądź mieszkaliście daleko od siebie, jak to wszystko wygląda? [M] Oczywiście, że mogę Wam uchylić rąbek tajemnicy i opowiedzieć jak to wszystko zaczęło. Dawno, dawno temu była sobie zwykła dziewczyna, która dopiero co stawiała swoje pierwsze kroki w CS:GO i zajmowała się administrowaniem forum (nie wiem czemu dostałam tą posadę, bo nic nie umiałam). Na jednym z serwerów pojawiła się grupka kolegów z innej sieci serwerów. Chłopaki nie sprawiali problemów i szybko się zaprzyjaźniliśmy. Zaczęliśmy wspólnie grać mm’y i spędzać czas na ich serwerowym TS3. Dali mi rangę gold vipa, żebym mogła bez problemu wchodzić do nich na kanał. Po kilku tygodniach ze szpitala (po skręceniu kolana podczas gry w hokeja) wrócił jeden z Administratorów ich sieci, który nazywał się Damian. Wielki władca, który nie da sobie nic przetłumaczyć. Z uśmiechem na ustach wlepił mi bana na TS3 (za to, że mu „kradnę” moderatorów), a chłopakom dał po warnie na forum. Zirytował mnie tym strasznie, ale że zbyt dużo zrobić nie mogłam, bo do uparciucha nie docierały żadne argumenty to chłopacy zaczęli przychodzić na TS3 do mnie. Widząc co się dzieje pan „postrach” postanowił dać mi ub na ich TS3 i pozwolił łaskawie przebywać wśród jego moderatorów. Zaczął nawet z nami grać i można powiedzieć, że dołączył do naszej paczki. Po kilku miesiącach ich sieć serwerów się rozpadła i już wspólnie postanowiliśmy otworzyć własną. On został właścicielem (zajmował się forum), Szymon dostał drugiego właściciela (zajmował się serwerami), a ja zostałam trzecim właścicielem, (bo podobno nikt tak jak ja nie potrafi rozwiązywać problemów). I tak oto trójka muszkieterów stawiała czoła cheaterom. Z Damianem miałam coraz lepszy kontakt, chociaż zaczęło się od wspólnej nienawiści i dalej jakoś już się potoczyło. Mieszkaliśmy od siebie bardzo daleko, bo ja już byłam w Szkocji, natomiast on dalej mieszkał w Polsce. Rozmawialiśmy codziennie na ts’ie i messengerze, a widywaliśmy się, gdy jechałam na urlop do Polski. Było ciężko, bo nawet w Polsce dzieli nas od siebie spory dystans - ja jestem z Pułtuska (pod Warszawą), a on z Jastrzębia - Zdrój (obok Katowic). Teraz już oboje mieszkamy w Szkocji, więc jest łatwiej i na pewno lepiej. Teraz informacja dla zaintrygowanych to Damian niestety nie gra u nas na sieci (twierdzi że jest już za stary na "społecznościówki", pomijając fakt, że jest młodszy ode mnie. [W] Po Twojej wypowiedzi mogę stwierdzić, iż posiadasz dość spore doświadczenie, bo przecież rządziłaś na randze Właściciela. Haha, jakie to piękne, od „nienawiści” do miłości. Szkoda, że Twój wybranek nie pogrywa u nas na sieci, ale może z czasem uda Ci się go jakoś przekonać do zmiany zdania. Magdo, wspomniałaś, że mieszkacie aktualnie w Szkocji. Dlaczego akurat ten kraj? Czy mogłabyś zdradzić na jakim stanowisku pracujesz i opowiedzieć w skrócie jak wyglądają Twoje obowiązki? [M] Doświadczenie jest spore to fakt, dlatego jeśli będziecie potrzebować pomocy lub porady to chętnie pomogę. Pracuję również nad tym, aby ściągnąć już swojego narzeczonego na sieć, ale póki co opiera się strasznie. Dlaczego akurat Szkocja? To akurat zbieg okoliczności, że ten kraj. Miałam tu kuzynkę, więc było mi łatwiej wyjechać do kogoś z rodziny, kto mógł mi ze wszystkim na początku pomóc. Miał to być tylko rok. Chciałam zarobić sobie na całe studia prawnicze, żeby nie obciążać rodziców kosztami. Rok się jednak przedłużył, bo bardzo mi się spodobał kraj, praca i ludzie, więc zostałam. Pracuję jak Inspektor sanitarno-epidemiologiczny. Opiekuję się dwoma dużymi fabrykami produkującymi żywność i dwoma restauracjami. Sprawdzam ich wydajność i jakość wyprodukowanej żywności. Pomagam z wprowadzaniem ogólnych zasad higieny oraz poprawy jakości. Robię dla nich również przeróżne sprawdzenia i audyty. Praca głównie przy komputerze, ale czasem muszę muszę ruszyć swoje leniwe cztery litery i wziąć się do roboty, także jeśli ktoś ma w planach otworzenie restauracji to również służę pomocą. Co prawda znam prawo brytyjskie odnośnie produkcji żywności w związku z moją pracą, ale większość przepisów jest zgodna ze standardami europejskimi, więc poradzić zawsze mogę. Wszystkim, którzy planują kiedyś wybrać się do Szkocji gorąco polecam ten kraj. Piękne krajobrazy i widoki. Pogoda kiepska (jak to w Wielkiej Brytanii przeważnie pada), ale można się przyzwyczaić. Jedzenie jest znośne, chociaż jak dla mnie mało przyprawione, a ja wbrew pozorom lubię dobrze zjeść, więc brakuje mi trochę takiej prawdziwej polskiej kuchni i smakołyków. [W] Twoja praca wydaję się być ciekawa, ale także odpowiedzialna. Tak to właśnie w życiu bywa, plany potrafią zmienić się w chwile, jednakże uważam, iż Tobie na plus skoro zostałaś w Szkocji na dłużej. Wspomniałaś o odwiedzeniu tego kraju. Co warto w nim zwiedzić? Czy znasz jakieś ciekawe miejsca, a może masz ich fotografię? [M] To bardzo miło, że akurat o to zapytałaś, bo znam mnóstwo przepięknych miast oraz miasteczek w Szkocji, które warto zobaczyć. Jest tylko jeden spory problem, gdybym chciała opisać Wam wszystkie atrakcje musielibyście przeczytać rozprawkę na około 10 stron albo i więcej. W skrócie opiszę Wam tą przepiękną krainę, a jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej to chętnie odpowiem na pytania na pw, TS3 lub Discord. Szkocja jest dawnym królestwem, które obecnie wchodzi w skład Wielkiej Brytanii. Kraina ta słynie z ogromnej ilości zamków, pałaców, przepięknych krajobrazów, mężczyzn chodzących w spódnicach (narodowy strój znany jako Kilt) oraz wyrobu Whisky. Może kiedyś napiszę temat w dziale redakcji o Szkockiej Whisky. Ciekawe ile mamy na forum zwolenników tego trunku. Kontynuując, Szkocki pejzaż jest bardzo urozmaicony. Natrafimy tutaj na niewysokie góry, wodospady, malownicze jeziora, przepiękne wrzosowiska, klify i wiele więcej. Każdy znajdzie tu coś dla siebie, wszystko zależy od tego, co byśmy chcieli zobaczyć. Praktycznie każde miasto, miasteczko i wieś ma do zaoferowania jakiś zabytek lub jego ruiny. Najczęściej są to zamki, pałace i forty. Gorąco polecam odwiedzenie stolicy Szkocji, czyli miasta Edynburgh oraz wybrania się na wycieczkę szlakiem Szkockich destylarni Whisky. W wielu atrakcjach można znaleźć Polskie akcenty. Jednym z nich jest słynny niedźwiedź Wojtek, o którym wspomniała @ czekoladka w jednej z ciekawostek ze świata. Kolejną atrakcją turystyczną jest największa mapa topograficzna na świecie, znana również jako Wielka Mapa gen. Maczka. Nie będę pisała o niej więcej, bo to fajny temat na ciekawostkę, więc droga redakcjo do roboty. Mam mnóstwo zdjęć, ale nie ma tu aż tyle miejsca, żeby je wszystkie zmieścić, więc przesyłam tylko kilka. Gorąco zapraszam do Szkocji na wycieczkę, zawsze pomogę jeśli ktoś byłby zainteresowany. video-1622042505.mp4 [W] Znakomicie opisałaś nam Szkocję i pokazałaś przepiękne krajobrazy. Oh tak, mężczyźni w spódnicach nadają uroku temu kraju. Lubię spacerować, więc chętnie wybrałabym się w długą podróż, aby zobaczyć te piękne widoki nie tylko na zdjęciach. Ja osobiście nie jestem fanką whisky, ale uważam, że większość użytkowników może zainteresować ten temat. Magdo, a Ty co preferujesz w świecie alkoholi? Wódka, piwko, drineczki, a może zaskoczysz nas czymś innym? [M] Zaskoczę Was i to bardzo, ponieważ mało pije. Mój organizm jest zaprogramowany na niewielkie ilości alkoholu i nie mogę zmienić ustawień fabrycznych, a wiele razy próbowałam. Wystarczy mi jedno piwo lub szklaneczka whisky i Magdalenka jest już gotowa na lulu. Wgrano mi oprogramowanie na degustowanie i delektowanie się alkoholem. Z drugiej strony wiem, że przynajmniej pół wypłaty nie wydam na trunki, bo nie dam rady ich wypić. Z napojów wyskokowych preferuje whisky z lodem lub jakieś dobre słodkie wino, chociaż jakimś zmyślnym i fajnym drinkiem tez nie pogardzę. [W] Zdecydowanie, odpowiedź mnie zaskoczyła. Jestem przeciwieństwem Twojej osoby, co do spożywania wysokoprocentowych trunków. Natomiast według mnie picie małej ilości alkoholu jest dużym plusem. Madziu, odstawmy ten temat. Chciałabym się dowiedzieć jakimi wartościami kierujesz się w życiu, co jest dla Ciebie najważniejsze? [M] Najważniejsze wartości, którymi staram się kierować to szczerość, dobro, wzajemny szacunek i cierpliwość. Wiadomo, że czasem jest ciężko i aż rączka lub język świerzbi, ale zawsze staram się opanować i pomyśleć dwa razy. Najważniejsza jest dla mnie moja rodzina, przyjaciele, mój narzeczony i oczywiście mój sierściuszek, który jest trochę zepsuty, ale takiego go kocham. Wiele razy mi się nieźle oberwało za moje dobre serduszko, ale jak to mówią "Kto ma miękkie serce ten musi mieć twardą dup*". [W] Uważam, że kierujesz się bardzo ważnymi wartościami w życiu. Miło słyszeć, że potrafisz najpierw pomyśleć, zanim zrobisz coś głupiego - ogromny plus dla Ciebie. Wspomniałaś o sierściuszku, domyślam się, że chodzi o zwierzątko. Opowiesz nam o nim coś więcej? [M] Dokładnie chodzi o moją kotkę, która zwie się Shadow. Jest dachowcem o czarnym kolorze, jak na czarownicę przystało. Jej cechy charakterystyczne to: tchórzliwość, nadzwyczajna energia i szybkość błyskawicy. Lubi kartony, puste butelki, obserwować sąsiadów, pająki (za to akurat ja kocham, bo przynajmniej ja nie muszę się z nimi użerać) i oczywiście papier toaletowy. Jej ulubionym zajęciem jest wygrzewanie się na słońcu, monitorowanie otoczenia oraz nękanie mnie. Pomimo tego, że przywłaszczyła sobie mój fotel do grania w PS to ją uwielbiam. Jest kotem, przy którym nie można się nudzić, bo zawsze coś odwali. Taki mały, wredny sierściuszek. Charakterek chyba ma po Pańci. [W] Bardzo lubię kociaki, sama mam własnego, który wabi się Filemon. Zanim nie przeczytałam Twojej wypowiedzi myślałam, że mój kot to rozrabiaka i mała wredota, natomiast zmieniam zdanie. Czy charakterek po Pańci, polemizowałabym, ponieważ dla mnie wydajesz się być bardzo sympatyczną osóbką, którą naprawdę da się lubić. Pragnę się dowiedzieć nieco więcej o Twoim hobby. Czym się interesujesz poza graniem w Cs’a? [M] No i tu pojawia się mały problem, bo ja mam mnóstwo zainteresowań. Niektóre w większym, a inne w mniejszym stopniu są przeze mnie pielęgnowane. Od małego lubiłam śpiewać, tańczyć, grać na różnych instrumentach oraz malować, jednak wraz z wejściem w dorosłe życie moje pasję zostały troszkę odstawione na boczny tor. Staram się teraz do nich powolutku powracać. Ukończyłam Szkołę Muzyczną I stopnia w klasie akordeonu i fortepianu, ale zawsze marzyłam o grze na skrzypcach, więc na tegoroczną gwiazdkę złożyłam na nie zamówienie u Św. Mikołaja Mam nadzieję, że trafię na jego listę grzecznych dziewczynek. [W] Łoo, masz mnóstwo zainteresowań, na dodatek ciekawych. Ja także bardzo lubię muzykę, a najbardziej kocham śpiewać. Miałam również zaszczyt usłyszeć Twój delikatny, czyściutki głosik na konkursie wokalnym The Voice. Życzę Ci, abyś otrzymała wymarzony prezent od Św. Mikołaja. Czy występowałaś gdzieś "szerzej" wokalnie, jakieś konkursy śpiewu bądź wydarzenia z nim związane? [M] Staram się przypomnieć wszystkie moje publiczne występy, ale jakoś nic szczególnego nie przychodzi mi do głowy. Wychodzi na to, że jedyne moje śpiewane przedstawienia odbywały się w szkole podczas jakichś apelów lub kościelnych Jasełek. Wraz z chórem ze szkoły muzycznej jeździliśmy także na różne przesłuchania, ale to były raczej potyczki pomiędzy szkołami muzycznymi. Kurczaczki, jak tak teraz o tym pomyślę, to aż mi się cieplutko na serduszku robi - tyle wspomnień. Wychodzi na to, że mój solowy talent znacie tylko Wy, mój kot i narzeczony, który wysłuchuję mojego śpiewu pod prysznicem. [W] Rozumiem, czyli występy publiczne można uznać za zaliczone. Ja przeważnie, gdy występowałam, chociażby jakieś śpiewanie psalmu w kościele za młodu, to kompletnie nie czułam stresu. Teraz jest zupełnie inaczej, odkąd dojrzałam to bardziej się wszystkim przejmuję i serce mi wali jak szalone. Skoro już nawiązałam temat stresu, może opowiesz nam w jaki sposób sobie z nim radzisz? [M] Powiem Ci, że mam tak samo jak ty. Jako dzieciak stresu nie odczuwałam prawie wcale lub taki lekki. Z wiekiem jest jednak coraz gorzej. Wydaje mi się ze jest to bardziej związane z wstydem i tym że nie chcemy ośmieszyć się przed znajomymi. To pewnie dlatego, że z wiekiem przychodzi presja otoczenia, że należy zachowywać się dojrzale i odpowiedzialnie. Mam troszkę inne objawy stresu niż ty, bo mi serce nie wali jak szalone, ale za to głos mi drży i mam takie dziwne „motylki w brzuchu”. Nie wiem jak dokładnie opisać to odczucie. A zw stresem radzę sobie na różne sposoby, czasem wystarczy ze zamknę oczy i wezmę kilka głębszych wdechów. Na większe dawki stresu potrzebuje już niestety papieroska lub kilka buszków z elektryka wiem nałóg zły i staram się z nim walczyć, jak na razie z marnym skutkiem, ale nie poddaje się. [W] Właśnie zapomniałam wspomnieć o drżeniu głosem, też niestety przez to przechodzę podczas stresu. Wspomniałaś, że pomaga Ci również papieros bądź e-papieros. Każdy z nas ma jakiś nałóg, takie jest niestety życie. Czy poza paleniem walczysz również z innymi nałogami? [M] Na szczęście okrutny los mnie oszczędził i palenie to jedyny nałóg, z którym się zmagam. Mam tylko kilka złych nawyków, które są moja zmorą, i z którymi walczę odkąd pamiętam, ale staram się jak tylko mogę, aby nie było ich widać. [W] Rozumiem, skoro starasz się ukrywać swoje złe nawyki to nie będę dociekliwa. Zbliża się lato, a wraz z nim wakacje. Czy masz jakieś plany, wyjeżdżasz gdzieś? [M] Bardzo bym chciała gdzieś pojechać w te wakacje, tym bardziej, że w zeszłym roku nasz wyjazd z lekka pokrzyżowała pandemia. Jak na razie odłożyliśmy plany odnośnie wyjazdu (może jedynie do Polski pojedziemy na szybki urlop i odwiedzenie mojego "kochanego" dentysty). Zmieniliśmy już trochę styl swojego życia, bo ja w końcu dojrzałam do tego, aby się ustatkować i założyć rodzinę. Obecnie jesteśmy w trakcie szukania naszego wymarzonego domku, więc prawdopodobne jest, że tegoroczne wakacje spędzę podczas remontowania. [W] To zrozumiałe, mi rok temu udało się wyjechać chociaż nad polskie morze. Teraz planuje tą samą opcję, ale mam nadzieję, że tym razem pogoda będzie dopisywała. Świetnie, że udaje Wam się dokonywać wielkiego kroku jakim jest założenie rodziny oraz przeprowadzka. Czy masz jakąś wymarzoną liczbę dzieciaczków, którą zechciałabyś urodzić? [M] Wiesz, ja na pewno chciałabym mieć synka i córeczkę. Mój Damian podobnie, więc nie będzie przynajmniej kłótni co do ilości dzieciaczków. Czy się uda to czas pokaże tylko. Wiemy, że przed nami długa i męcząca droga do tego, bo ja nie mogę mieć niestety dzieci, chociaż bardzo bym chciała. Jak już się na spokojnie ustatkujemy i znajdziemy swój kąt na tym świecie to ruszamy z procesem adopcyjnym lub metodą in vitro. Ciężki temat, ale jak na razie tym się zbytnio nie przejmujemy, póki co skupiamy się na domku, zmianie otoczenia i może pracy na lepszą. [W] Bardzo miło słyszeć, że dogadujecie się w tej kwestii, jednakże straszliwie mi przykro z powodu Twojej bezpłodności. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i będziecie mogli mieć upragnione dziecko. Chciałabym zadać pytanie dość prywatne odnośnie Twoich poglądów religijnych, jakiej jesteś wiary? [M] Jestem Katoliczką, jednak z powodu miejsca zamieszkania mało praktykującą. W Anglii dominującą religią jest tzw. Anglikanizm (odłam chrześcijaństwa związany z tradycją protestancką). [W] Dowiedziałam się nowości, ponieważ nie sądziłam, że Anglikanizm ma coś wspólnego z tradycją protestancką. Człowiek całe życie się uczy. Padło mi na myśl pytanie odnośnie dzieciństwa, czasów szkolnych. Czy miałaś kiedykolwiek problemy z rówieśnikami? Często spotykane w naszych czasach jest wyśmiewanie się z innych osób. Ciekawi mnie jak było u Ciebie. [M] W podstawówce i gimnazjum nie miałam problemów z rówieśnikami. Głównym powodem było to, że obydwie szkoły nie były duże i znajdowały się na obrzeżach miasta, więc większość uczniów się bardzo dobrze znała z "podwórka" i broniliśmy siebie nawzajem. W liceum było inaczej, pewnie dlatego, że tam społeczność uczniowska była już dość zróżnicowana. Osobiście nie miałam problemów z dogadaniem się z chłopakami, byłam typem chłopczycy która grała w piłkę nożną i koszykówkę. Z dziewczynami miałam gorszy kontakt, bo jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do babskich rozmów o kosmetykach, paznokciach, itd. Z wyśmiewaniem się nie spotkałam, chociaż możliwe, że działo się to za moimi plecami, ale nigdy wprost. Pewnie bali się, że im przypierdziule. Możliwe też, iż mój tata wzbudzał w nich respekt i szacunek (posiadał broń, więc pewnie mieli obsrane zbroje). [W] Cieszy mnie to, że nie miałaś problemów z akceptacją przez rówieśników. Ooo, to taka twarda babka z Ciebie, która potrafi przywalić, gdy trzeba. To się szanuję. Czy zdradzisz nam dlaczego Twój tata może posiadać broń? Bardzo interesuję mnie ten temat. [M] Teraz mogę zdradzić, ponieważ jest już na emeryturze. Mój tata był policjantem. Oprócz broni do pracy, w domu mieliśmy jeszcze taką małą kolekcję wiatrówek, strzelb i broni białej. Jest to hobby taty. Odkąd jednak przeszedł na emeryturę i zmieniły się troszkę przepisy to broń trzeba przetrzymywać na komendzie w depozycie. [W] Wspaniale, Twój tata ma bardzo interesujące hobby. No niestety, przepisy przepisami, lepiej ich nie łamać. Czy lubisz spędzać czas ze swoim tatą? Macie jakieś wspólnie zainteresowania, a może wychodzicie gdzieś razem? [M] Kocham oboje rodziców tak samo, jednak to z tatą rzeczywiście zawsze spędzałam najwięcej czasu. Byłam i nadal jestem "córeczką tatusia". To dzięki niemu wiem jak naprawić elektrykę, wymienić koło czy olej w aucie, położyć kafelki oraz tapetę w domu. Można powiedzieć, że jest moim bohaterem. Uwielbiam spędzać z nim czas, jednak z powodu dzielących nas obecnie kilometrów nie możemy się zbyt często widywać. Może, gdy mama przejdzie już na zasłużoną emeryturę to oboje zdecydują się na przyjazd do UK i wtedy będziemy mogli więcej czasu spędzać razem. [W] Miło jest się dowiedzieć jak często spędzaliście czas razem i jak wielu rzeczy Cię nauczył. Naprawdę powinno się to doceniać. Gdyby odwiedziny Twoich rodziców się udały to byłoby świetnie. Życzę powodzenia. Madziu, wracając do tematu naszej sieci, to chciałabym się dowiedzieć czy masz jeszcze jakieś cele do spełnienia, z wyjątkiem Adminowania na serwerze? [M] Konkretnych celów do spełnienia nie mam. Lubię pomagać innym i chętnie angażuję się w różnego rodzaju projekty (na ile czas pozwala). Mam trochę doświadczenia i wiedzy, więc jeśli mogę się nią podzielić to zawsze z chęcią to robię. Tak naprawdę to składając podanie na Admina nie przypuszczałam, że zostanę na tak długo, a tu proszę już prawie 5 miesięcy na randze minęło (medal się należy za wytrwałość). Bardzo podoba mi się na sieci i chciałbym zostać jak najdłużej oraz chociaż w małym stopniu przyczynić się do jej rozwoju. Kilka moich pomysłów zostało już wykorzystanych i jeszcze mam ich trochę w zanadrzu. [W] To bardzo miłe z Twojej strony, że chcesz przyczynić się do rozwoju 1shot2kill. To prawda, masz ciekawe pomysły, zapewne dlatego zostają wykorzystywane. Bardzo mnie ciekawi z kim z sieci masz najlepszy kontakt i dlaczego? [M] Najlepszy kontakt z sieci mam z Adminami z 3MAPS, dlatego, że na serwerze spędzamy mnóstwo czasu razem. Czasem mnie drażnią, szczególnie jak zabijają mnie z zeusa albo kosy, jednakże nie umiem się na nich długo gniewać, bo to dobre botki są ( @ BZIK @ LUXX1 kiedyś Was dorwę za te zeusy). Poza moimi chłopakami z serwera jest jeszcze @ enderman, który musi wysłuchiwać moich żali i płaczu. Często wkurzam go swoimi głupimi pomysłami. Jest jeszcze kilka osób z Discorda i TS3, z którymi spędzam sporo czasu na wspólnych grach i potyczkach słownych (pozdro dla @ Irytująca, @ s1SB, @ Jogurt, @ FluffyTail). Tak naprawdę nie znam jeszcze wszystkich, ale mam nadzieję, że z czasem się to zmieni. Ojj, prawie zapomniałabym o @ Oleczka., dzięki której zajęłam 2 miejsce w The Voice (ja dalej czekam na mój kawałek ciasta). [W] Wydajesz się być spokojną osóbką, niezbyt gadatliwą, co zauważyłam, gdy przesiadywałyśmy razem na TS3. Natomiast cieszy mnie fakt, że są tutaj osoby, z którymi dobrze się dogadujesz. Mam nadzieję, że z czasem poznasz większe grono użytkowników. Niestety wszystko ma swój początek oraz koniec, więc chciałabym Ci podziękować za poświęcony czas, bo wywiad się sporo przedłużył przez mój urlop, za co bardzo przepraszam. Moje ostatnie pytanie brzmi: Moja Droga, czy zechciałabyś kogoś pozdrowić? [M] Ja również dziękuje Ci bardzo za to, że zechciałaś ten przeprowadzić ze mną ten wywiad i za Twój poświęcony czas. Pozdrawiam wszystkich czytelników tego wywiadu, nie będę nikogo wyszczególniać, bo jeszcze zapomnę o kimś i będzie się gniewał. Z fartem moi drodzy, widzimy się na forum i serwerach. luki- , iTreaz , .Lasik i 18 innych 18 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekoladka Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 27 minut temu, Nethiri napisał: Jednym z nich jest słynny niedźwiedź Wojtek, o którym wspomniała @ czekoladka w jednej z ciekawostek ze świata. Dokładnie to w wieczornej ciekawostce, ale mniejsza o to. Szeregowy Wojtek po zdemobilizowaniu został przetransportowany do ZOO w Edynburgu, każdego dnia jego byli towarzysze broni odwiedzali swojego przyjaciela. W 1963 roku niedźwiadek umiera. Kilkanaście lat później u władz naradza się pomysł o zbudowaniu pomnika Misia Wojtka, który ma nie tylko upamiętniać zwierzę, a oddawać hołd polskim żołnierzom, którzy przebyli trudną podróż, doświadczyli represji sowieckich na własnej skórze, a schronienie znaleźli w Szkocji. Dla ciekawskich, pomnik został odsłonięty w 2015 roku, a tak się prezentuję. Spoiler Co do wywiadu, świetna robota! Ps. Dopiero mi się pokazały zdjęcia, kolejna kociara! Fajny ten filmik, gdzie na pierwszym planie widać chyba Chińczyka. MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129345 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Świetny wywiad dziewczyny Poproszę o więcej takich Co do związków z gier, to osobiście doświadczyłam hejtu i tekstów typu "Jak to chłopak z gry?" "Takie związki nie mają przyszłości" "Przecież mieszkacie od siebie za daleko" a co gorsza najbardziej przeciwni byli rodzice. Teraz mija nam 5 lat, mieszkamy razem, wku*wiamy się nawzajem ale nie wyobrażam sobie życia bez tego durnia. Również każdemu życzę takiej pięknej miłości a Tobie Madziu jak najwięcej szczęścia MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdalenaGS Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Jeszcze raz dziękuje za wywiad i przepraszam że musicie tak dużo czytać. Popłynęłam z tematem enderman , czekoladka i Nethiri 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129348 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRyBsoN Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Pułtusk? Kurde bele, jak ja do Ciebie 40km mam. Wracaj z tej Szkocji Sztos wywiad! MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dranzer Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Wywiad długi, jeszcze całego nie przeczytałem, ale że lubię Madzię to zostawiam serduszko . No ja do Madzi jakby wróciła miałbym z 80km, chyba, żeby się złapać w Wawce, któregoś razu MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enderman Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Super wywiad, w dodatku z taką osobą bardzo przyjemnie się go czytało. @ MagdalenaGS muszę zgodzić się co do tych zeusów MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki- Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Wywiad bardzo fajny, ale kotek jeszcze lepszy Nethiri i MagdalenaGS 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunnl3Y Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Wywiadzik zayebisty MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter. Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Bardzo dobrze wykonany wywiadzik Nethiri i MagdalenaGS 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUXX1 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Super wywiad. Sorki za te kosy i zeusy botku, ale uwielbiam cię zabijać, bo się słodko denerwujesz MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129415 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Wywiad dosyć obszerny, lecz naprawdę warto przeczytać. Świetnie przeprowadzony wywiad, można się z niego sporo ciekawych rzeczy dowiedzieć. Nethiri i MagdalenaGS 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129438 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZIK Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Bardzo fajny wywiad, przyjemnie sie czytało ? MagdalenaGS i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9129511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adk Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Madzia to jednak ma ten fame. Bardzo ciekawy wywiad, ale z jednym się nie zgodzę. W dniu 8.06.2021 o 11:18, Nethiri napisał: Zaskoczę Was i to bardzo, ponieważ mało pije Zapomniałaś tutaj dodać że mało pijesz alkoholi nisko procentowych. o winach każdy gracz serwera 3 maps wie ? enderman , Nethiri i MagdalenaGS 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9130027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Super wywiad. Widać, że Madzia to sympatyczna osóbka ? Nethiri , enderman i MagdalenaGS 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9130086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNiLoX Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Super wywiad, tak trzymać Nethiri i MagdalenaGS 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9130228 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLK. Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Bardzo dobry wywiad! MagdalenaGS 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108500-89-wywiad-magdalenags/#findComment-9131106 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi