Sh0keN Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Nick: Sh0keN Imię: Mateusz Wiek: 27 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Spędzany czas ciężko określić, siedząc w domu mam forum włączone 24/7. Będąc w pracy odpalam czy to na przerwie czy to w chwili "wytchnienia" ;D Opisz siebie :Kurczę, to naprawdę najtrudniejszy podpunkt podania. Jestem dość emocjonalną osobą. Mówię to co myślę, mówię szczerze co czasami przekłada się na to że jestem odbierany jako cham. Ci co mieli okazję popracować ze mną, głownie chyba Erwin, wiedzą że nie owijam w bawełnę. Nie jestem tak wykwalifikowany jak reszta kandydatów, często popełniam błędy ale staram się je wyłapywać. Pisząc pod wpływem emocji robię to tak chaotycznie, że nie raz sam nie potrafię rozszyfrować tego co chciałem przekazać. Jestem też impulsywny, trzymam się swoich przekonań i często wdaję się w długie wymiany zdań na temat kto ma rację. Rzadko to robię ale nie boję się przyznać racji. Jestem raczej, przynajmniej tak mi się zdaję, mało konfliktowy. Ostatnio miałem imo małe nieporozumienie z Lasikiem ale w sumie co było minęło. To były takie "ciekawostki" co mogli nie wyłapać ludzie którzy nie siedzą ze mną gdzieś tam na co dzień. Z zainteresowań to raczej niewiele tego zostało, głownię trenuję swoje ciało. Chociaż umysł też. Interesuję się rysunkami, bjj oraz anime, chociaż na rysunki i anime ostatnio jakoś brak czasu . Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym się spróbować w czymś nowym, tak samo jak z opiekunem. Niestety patrząc po stanie "mojego" serwer nie jestem w stanie się tam wiele nauczyć. Funkcja moderatora to byłaby ciekawa przygoda i póki jeszcze mam że tak powiem "krzepę " na giereczki chętnie się przyczynię do rozwoju mojej ukochanej sieci Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Obecna ekipa robi naprawdę konkret robotę, są zgrani co widać po pracy na forum. Pomysłów wiele jakoś nie mam. Mam swój mały " udział" w losowaniach, gdzieś tam wspierałem też parę konkursów. Teraz chętnie powspieram kolegów Zielonych w trzymaniu porządku na forum Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie, 2021 to jest rok gdzie próbuję się rozwijać po tylu latach bycia członkiem tej sieci Kontakt: Steam / Forum / DC/ Fb jeśli będzie trzeba nixon , KaZix. , ACAB i 9 innych 5 2 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108385-odrzucony-moderator-sh0ken/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. ChrZ4n1K. i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108385-odrzucony-moderator-sh0ken/#findComment-9128194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi