KeveS Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Nick: KeveS Imię: Krystian Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5h. Opisz siebie: Nazywam się Krystian. Uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego o profilu Straży Granicznej. Fascynuje się służbami mundurowymi, muzyką, spotem oraz grami komputerowymi. Na co dzień jestem bardzo ambitną, energiczną i pozytywną osobą. W ludziach cenie sobie szczerość, lojalność i pracowitość. Łatwo nawiązuję nowe znajomości oraz mam spory dystans do siebie. Bardzo lubię nowe wyzwania, dzięki którym mogę dowiedzieć się czegoś nowego i ciekawego. Jeżeli ktoś powierza mi ważne zadanie to dążę do tego, aby wykonać je sumiennie i uczciwie. Staram się nie podejmować decyzji pochopnie, bo wiem, że później mógłbym tego żałować. Dlatego zawsze wolę się upewnić kilkukrotnie, bo chcę mieć przekonanie i pewność, że to co robię jest właściwe. Jeżeli napotykam jakieś problemy i trudności to z reguły staram się wyciągnąć wnioski, aby w przyszłości być mądrzejszym o kolejne doświadczenie i nie popełniać tego błędu ponownie. Dlaczego akurat Ty?: Można mi zaufać, jestem osobą kulturalną, która jest przeciwna jakimkolwiek konfliktom. Jestem osobą pracowitą, która jak się czegoś podejmuje to wykonuje swoje obowiązki z należytą dokładnością. W trudnych sytuacjach nie daje się ponieść emocjom i podchodzę do spraw z chłodną głową. Lubię współpracę i kontakt z innymi ludźmi, więc spędzanie czasu na forum sprawia mi wielką przyjemność. Mam świadomość tego, jak ważne jest to stanowisko, więc gdybym otrzymał swoją szansę to zrobiłbym wszystko, aby sprostać postawionym mi oczekiwaniom. Potrafię oddzielić swoje otocznie od swoich obowiązków i powierzonych mi roli, dlatego śmiało mogę uznać się za osobę bezstronną, która nikogo nie faworyzuje. Nigdy nikomu nie odmawiam pomocy i dążę do tego, aby pomóc na tyle, na ile to tylko możliwe z mojej strony. Umiem podporządkować się do panujących zasad i nie sprawia mi to problemu. Ponadto bardzo chciałbym się sprawdzić w tej roli i pomóc w dalszym rozwoju sieci. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na pewno w dalszym ciągu dążyłbym do utrzymania miłej atmosfery na forum, jak i również chciałbym podtrzymać aktualny porządek. Starałbym się koncentrować na swoich zadaniach, a wszelkie pomysły, bądź inne ciekawe inicjatywy pojawiałyby się zapewne wraz z upływem czasu. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie. Kontakt: Forum | Steam | Discord | Ts3 | Fb Smrvvf , enderman , ChrZ4n1K. i 15 innych 7 1 10 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108371-przyj%C4%99ty-moderator-keves/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Roland , iTreaz , KeveS i 6 innych 6 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108371-przyj%C4%99ty-moderator-keves/#findComment-9128190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi