j4ckob. Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Nick: Jakub. Imię: Jakub Wiek: 16, myślę że można mi zaufać. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum przesiaduję bardzo często więc ciężko jest mi ocenić czas jaki mogę poświęcić, zależy też ile mam czasu ale tak z 6-7h na spokojnie. Opisz siebie: Jestem Kuba i mam 16 lat. Interesuje się siatkówką oraz informatyką. Jestem osobą która lubi współpracować z ludźmi oraz z chęcią pomagać im w jakichkolwiek problemach. Jeśli dostanę do wykonania jakiekolwiek zadanie / posadę staram się wykonać wszystko jak tylko potrafię. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym spróbować czegoś innego / nowego. Chcę również pomóc Administracji oraz obecnym Moderatorom i odciążyć im trochę obowiązków które do tej pory posiadają. Oczywiście wiem, że moderator powinien nie wchodzić w niepotrzebne kłótnie, spory, trzymać porządek na forum. Staram się tego przestrzegać oraz pilnować, ale nie zawsze jest tak jak bym chciał... Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na początek chciałbym utrzymać porządek na forum taki jaki jest do tej pory, z czasem pewnie przytrafiły by mi się jakieś pomysły do głowy, które z pewnością bym wykorzystał. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie, nigdy nie miałem przyjemności pełnić tej funkcji. Kontakt: Co komu wygodniej: TeamSpeak3, Messenger, Steam, Discord: (Jakub.#8350) ChrZ4n1K. , PIPLO KOZAK , M4A1 i 14 innych 5 1 7 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108366-odrzucony-moderator-jakub/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. ChrZ4n1K. i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108366-odrzucony-moderator-jakub/#findComment-9128195 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi