Roland Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nick: Лицар Роланд Imię: Roland Wiek: 25 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum zaglądam przed pracą i po pracy. Monitoruje również bacznie forum w robocie na telefonie. Co więcej w jednej pracy mam stały dostęp do komputera. (Około 4-6 godzin dziennie) Opisz siebie: Jak napisałem powyżej, na imię mi Roland. Staram się nieść pomoc każdemu kto o to poprosi w ramach zdrowego rozsądku. Szukam nowych wyzwań a otrzymanie rangi moderatora pomoże mi w tym, jednak nie ma nic za darmo i dam siebie 100% a żeby cała sieć i administracja nie żałowała danej mi szansy. Dlaczego akurat Ty?: Z racji tego, że jakiś czas temu zrezygnowałem z rangi opiekuna, nie mam żadnych obowiązków na forum. Myśle, że jako opiekun dawałem sobie rade, pod okiem @ Paweł.a gracze w miare miło mnie tam wspominają. Mam nadzieje, że dostanę szanse również na forum i będę mógł sprawdzić się tu. Dodam, że nie mam 300 postów. Nie mam zamiaru nabijać ich tylko pod podanie. Jestem na forum od 2018 roku, wiec wydaje mi się, że to wystarczy. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Mam w głowie pare pomysłów, jednak wolałbym nie obiecywać gruszek na wierzbie. Wywołuje to potem tylko niepotrzebne pretensje - obiecałeś i co? Wolałbym tego uniknąć. Skupie się na tym w momencie kiedy zostanę przyjęty. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Pełniłem funkcje moderatora na sieci „smerfna-wioska”. Było to już dość dawno. Nie chce skłamać, może było to 4-5 miesięcy? Kontakt: Steam, GG, facebook. doNPatrizio. , PIPLO KOZAK , Nethiri i 11 innych 2 1 1 10 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108364-odrzucony-moderator-roland/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. ChrZ4n1K. i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108364-odrzucony-moderator-roland/#findComment-9128196 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi