.Lasik Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nick: Na Forum przesiaduję pod nickiem: .Lasik Imię: Mam na imię Marcin. Wiek: Posiadam jeszcze 18 lat. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ostatnio jest mi ciężko powiedzieć ile czasu spędzam na forum. Jestem kiedy mam czas, ale wiadomo, wszystko zależy od dnia. Reasumując ostatnie tygodnie, jestem ok. 6/7h dziennie. Opisz siebie: Grzeczny, miły, dobrze wychowany, nie szukający problemów, nie wyzywający, nie przeklinający, nie palący, miły chłopak z Osiedla- to nie Lasik. A tak na poważnie. Siema! Jestem Lasik, ale to już wiecie. Mam 18 latek (jeszcze), grywam sobie w piłkę nożną i zostały mi ostatnie 23 dni szkoły. W szkole natomiast uczę się jako Elektromechanik (nie, nie idę w tym zawodzie, on mi się po prostu w przyszłości przyda), mam nadzieję, że egzaminy zawodowe zdam na 100%, ponieważ jestem uzdolnionym człowiekiem. Na Sieci grywam sobie na JB, co jest moim ulubionym trybem w świecie cs'a. Jeżeli chodzi o TeamSpeak'a, to już sam zapomniałem jak długo się tym zajmuję, policzyłbym w sumie tylko ilość serwerów gdzie miałem jakąś funkcję, ale nie pamiętam od kiedy zaczęła się moja przygoda z tym komunikatorem (chyba, że gdzieś tutaj pisałem, to może znajdziecie hehe). Coś jeszcze o mnie? Może dodam, że oprócz piłki nożnej, jeżdżę na rowerze, interesuję się rolnictwem oraz szybkimi samochodami . Więcej o sobie nie napiszę, kto wie, ten wie, kto nie wie, ten się dowie! Byłbym zapomniał... idzie ktoś na szluga? Dlaczego akurat Ty?: <--Nigdy nie lubiłem tego punktu w wzorze, ponieważ nigdy nie wiem co tu wpisać- dlatego polecę standardowo. Regulamin forum jest mi bardzo dobrze znany, bo nie raz miałem z nim problemy (hehe). Mimo moich 4 warnów w mojej karierze na 1s2k, to trzy z nich były przez płaczka u którego mam teraz perma (kto wie, ten wie (oczywiście warny nie słuszne, no ale... weź wytłumacz jak osoba która je nadała się na TS'ie nie znała)), jestem osobą która stara się trzymać regulaminu. Posiadam wysoką wiedzę, jeśli chodzi o rozmieszczenie tematów jak i działów na forum (3 lata na Adminie Ts'a robią swoje). Jeżeli chodzi Dlaczego Ja, to wymieniłem wyżej, mógłbym coś jeszcze dodać, ale komu się chce tyle czytać. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Na samym początku standard- ład i porządek. Później może jakiś konkursik (w sumie, jest teraz Karaoke, zapraszam kto się jeszcze nie zapisał! ). Propozycje też by się pewnie znalazły, ale musiałbym widzieć jak to wygląda od strony moderatora, dlatego, tak jak zawsze piszę, najpierw trzeba poznać stanowisko, a później coś zmieniać. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Niestety, nie było mi dane posiadać moderatora na forum, ale jak to mówią: "kiedyś musi być ten pierwszy raz"! Kontakt: Wszystko co tylko potrzeba- Steam, TeamSpeak, Discord, Forum, Facebook, Instagram, GG, E-mail oraz numer telefonu. MagdalenaGS , Oleczka. , Eyzar. i 26 innych 8 4 13 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108363-odrzucony-moderator-lasik/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. ChrZ4n1K. , Nigiri , KeveS i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108363-odrzucony-moderator-lasik/#findComment-9128197 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi