enderman Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nick: enderman Imię: Karol Wiek: 17 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zazwyczaj zakładkę staram się mieć włączoną ciągle, gdy tylko jestem przy komputerze, realnie będzie to ok. 4-5 godzin dziennie. Opisz siebie: Nazywam się Karol. Mam 17 lat oraz uczęszczam do drugiej klasy szkoły średniej. Określiłbym się jako osobę spokojną i pogodną z nienagannym poczuciem humoru. W wolnym czasie między innymi słucham muzyki, grywam na serwerach społeczności lub odpoczywam na świeżym powietrzu. Na sieci poznałem wiele ciekawych osób o zbliżonych zainteresowaniach, z którymi przyjemnie prowadzi mi się codzienne konwersacje. Jeżeli ktoś miał okazję mnie bardziej poznać to może samodzielnie wyrobić sobie opinię na mój temat. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym podjąć się nowego wyzwania, jakie jest w stanie pomóc mi sprawdzić swoją dokładność. Ostatnimi czasy przyglądałem się pracy moderacji forum i w mojej subiektywnej opinii wiele się przez ten okres od nich nauczyłem. Nasza sieć jest dla mnie miejscem, które chciałbym rozwijać, ponieważ spędziłem tutaj pewien kawałek czasu i zdążyłem docenić to wspaniałe community oraz jego moc, którą doskonale pokazuje ostatni konkurs z okazji Dnia Dziecka. Odkąd pamiętam przykładałem się do powierzonych mi zadań i starałem się dawać z siebie tyle sił, na ile było mnie w danym momencie stać. Sądzę, iż faktem współgrającym z rangą o jaką się ubiegam jest moja cierpliwość i opanowanie w sytuacjach roztargnienia tudzież stresu. Nie chciałbym wychwalać swojej osoby, ponieważ członkowie administracji, którzy współpracowali ze mną na pewno mają swoje niezmienne zdanie w tej kwestii. Na pierwszym miejscu stawiam komfort użytkowników, jak i to aby umilić im czas. Na koniec dziękuję każdemu kto dotrwał do tego momentu, widzimy się na serwerach i chatbox'ie! Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałbym zaproponować zmienienie, niektórych opisów działów, ponieważ mogłyby być bardziej spójne. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie miałem okazji pełnienia takowej funkcji. Kontakt: Discord (enderman#6089) lub forum. .Lasik , Parasolka , Victoria i 11 innych 7 2 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108362-przyj%C4%99ty-moderator-enderman/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Guzior , clixxu. , enderman i 8 innych 7 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108362-przyj%C4%99ty-moderator-enderman/#findComment-9128191 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi