Nethiri Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 [W] - @ Nethiri [K] - @ M4A1 Imię: Kinga Wiek: Zaraz 20. Wzrost: 152 cm Województwo: Podlaskie Cecha rozpoznawcza: Szczerość Hobby: Militaria, sport, gotowanie oraz jazda konna. [W] Witam wszystkich Użytkowników. W dzisiejszym dniu zagości u nas szczera jak i pracowita Moderatorka Forum, Opiekunka Serwera 1.6 CS:GO MOD, Adminka CS 1.6 Paintball oraz MISS 1s2k 2020 roku - Kinga! Czy na początku zechciałabyś nam opowiedzieć jak współgra Twoje życie prywatne z życiem wirtualnym? Skąd tyle czasu i zapału w Tobie? Po Twojej pracy na forum da się wywnioskować, że robisz wszystko na 100%. [K] Witam również wszystkich bardzo serdecznie oraz Ciebie siorka! Bardzo ciekawe pytanie jak na sam początek, haha. Przez obecną sytuację, która panuje mam dość dużo wolnego czasu. Co prawda pracuje zdalnie w domu, a raz na jakiś czas pojadę na auto szrota (oczywiście jeżeli zajdzie taka potrzeba). W domu pracuje przed PC, jest to taka "papierkowa" robota, dość nudna, ale prosta, choć nie ukrywam, że brakuje mi grzebania przy autkach. U mnie każdy dzień wygląda praktycznie tak samo czyli: praca, treningi, forum, serwer i tak w kółko. Dzięki temu godzę swoją pracę jak i życie prywatne z obowiązkami na forum. Staram się zawsze wykonywać swoje zadania w 100%, ale czy zawsze tak jest? Myślę, że nie, ponieważ czasami złapie mnie leń. [W] Lenistwo łapie praktycznie każdego z nas, jest to normalna i ludzka rzecz, więc nie ma się co przejmować. Wspomniałaś, że przez pandemię pracujesz zdalnie. A może zechciałabyś opowiedzieć nam jak wyglądały Twoje obowiązki przed tą nieznośną sytuacją w naszym kraju? [K] Oczywiście z chęcią Wam opowiem. Troszkę będzie śmiesznie, bo przed pandemią moje obowiązki wyglądały praktycznie podobnie, zmieniło się tylko to jak pracuje. Dokładniej mówiąc to przed tym całym zamieszaniem cały czas pracowałam właśnie grzebiąc przy autach. Do tego dochodziły również treningi czy prowadzenie jazd konnych, ale jak widać teraz wszystko jest zamknięte i nie wiadomo kiedy moje życie wróci do normy. [W] Rozumiem, praca zdalna może być fajna na krótszy okres, ale na dłuższą metę nie chciałabym siedzieć w domu non stop przy komputerze. Kingo, wspomniałaś o prowadzeniu jazd konnych. Jak wyglądała ta praca, a raczej przyjemność? Skąd wzięło się Twoje zamiłowanie do koni? [K] Moje zamiłowanie do koni wzięło się już od najmłodszych lat. Do czynienia z tymi zwierzętami mam praktycznie większość swojego życia. Uwielbiam ich język, drobne gesty, które przekazują nam za pomocą swojego ciała. Jeżeli zrozumiesz ich język i dasz im poczucie bezpieczeństwa, to one zaoferują całe swoje przywiązanie właśnie Tobie. Co do jazd konnych to prowadziłam je dla dzieci z domu dziecka jak i zajęć z hipoterapii. [W] Szczerze pisząc niewiele wiem na temat tych zwierząt, jednakże wydają się być bardzo sympatyczne. Czy poza zwyczajną jazdą bierzesz udziały w jakichś zawodach jeździeckich? [K] Parę lat temu brałam udział biernie w zawodach w skokach przez przeszkody. Niestety od pewnego czasu jeżdżę coraz mniej. Myślę, że jazda konna już nie jest taką moją pasją, którą była kiedyś. Jeżeli coś się robi całe życie to z biegiem czasu przestaje to tak kręcić i rajcować, a człowiek się wypala i szuka czegoś innego. [W] Trochę szkoda, ponieważ tak jak wspomniałaś to hobby towarzyszy Ci prawie całe życie. Z drugiej strony rozumiem, czasami nasz zapał po prostu gaśnie. Chciałabym się dowiedzieć co jest Twoją największą pasją na ten moment i dlaczego? [K] Aktualnie moją największą pasją są militaria i strzelanie z asg. Z mojego przywitania można było się dowiedzieć, że robię to również parę ładnych lat. Jest to coś z czym chciałabym wiązać przyszłość, dlatego też obrałam już sobie kierunek studiów. Poza wojskiem oczywiście uwielbiam również sport i gotowanie. Kocham stać przy garach i przyrządzać jakieś zdrowe jedzonko. [W] Wow, bardzo ciekawe zainteresowania, życzę Ci, aby wszystkie plany ułożyły się po Twojej myśli. Co do sportu, to bardzo mnie interesuje owy temat. Skupiasz się na jakiejś szczególnej partii ciała? Trenujesz systematycznie i czy mogłabyś opisać jak wygląda Twój trening? A może masz jakąś specjalną dietkę? [K] Dziękuję kochana! Wydaje mi się, że trenuje dość systematycznie, bo zazwyczaj ćwiczę 4-5 razy w tygodniu, a do tego trzymam spontaniczną aktywność w postaci kroków. Czasami coś tam pobiegam jakoś dwa razy w tygodniu, ale to tylko, kiedy mi się zachce. Aktualnie skupiam się na dolnych partiach ciała oraz chcę dociąć bardziej bareczki. Co do diety, mam (chyba) spokojną głowę do tego. Dużo czasu zajęło mi przestawienie psychiki na to, że jedzenie nie jest złe, a skrajnie niska podaż kalorii odbije się tylko na moim zdrowiu. Dlatego też nie liczę i nie ważę każdego produktu, raczej wiem na oko ile zjadam. Przyznam się, że jem dość zdrowo, czasami przesadnie, bo bardzo lubię swoje jedzonko, ale jeżeli mam ochotę na jakąś pizze, kebsika czy czekoladę to po prostu to wcniam. Ograniczanie się i kategoryzowanie jedzenia na dobre i złe, nie jest niczym zdrowym. W dobrej diecie jest miejsce na małe grzeszki i tym się kieruje. [W] Od razu po przeczytaniu Twojej wypowiedzi widać, że masz wszystko poukładane w głowie. Bieganie za czasów, gdy byłam nastolatką sprawiało mi wielką przyjemność. Teraz strasznie się rozleniwiłam i nie robię nic. Kiedy piszesz o tym jedzonku to na samą myśl cieknie mi ślinka. Kinia, ja wiem, że Ty jesteś mistrzynią gotowania. Co najbardziej lubisz przyrządzać i czy masz jakieś swoje popisowe danie? [K] Haha mistrzynią to może nie, bo dużo mi brakuje, ale lubię coś wymyślać, żeby później dzielić się przepisami na IG. Mogę powiedzieć, że to też mnie zmotywowało i co raz powstają jakieś nowe rzeczy. Hmm, najbardziej lubię przyrządzać pizzę, makarony, pancakes i wszelakie drożdżówki. Zawsze kombinuje ze smakami i robię coś nowego, aby mi się nie przejadło. Do tej pory moim popisowym daniem jest chyba jedno porcjowe ciasto mleczna kanapka i sernik oreo. Dwa takie "fit" cuda bez ani grama cukru. [W] Mmm, ale narobiłaś mi smaka. Chętnie bym spróbowała czegoś przygotowanego z Twoich rąk. Ciekawi mnie, od jak dawna interesujesz się gotowaniem? Co Cię do tego skłoniło? A może ma to coś wspólnego z Twoim aktywnym, sportowym trybem życia i stąd takie zamiłowanie do "zabawy" w kuchni? [K] Zapraszam serdecznie, dziś serwuje szarlotkę, więc sprawdzi się idealnie podczas naszych damskich ploteczek. Co do gotowania, zajawka na to zaczęła się odkąd popadłam w błędne koło odchudzania. Chciałam jeść jak najmniej, więc zaczęłam interesować się ile kalorii mają poszczególne dania i zaczęłam je robić w wersji niskokalorycznej. Trwało to zbyt długo, bo wysoka aktywność i uboga, niskokaloryczna dieta to nic innego jak wyniszczanie swojego organizmu. Pamiętam ten moment i chyba go już nigdy nie zapomnę, kiedy nie miałam siły wstać z łóżka ani nawet ruszyć ręką. Od tamtej chwili zaczęłam racjonalniej myśleć nad tym co robię i jem. Nabrałam wiedzy, zapisałam się na kursy, a następnie sama układałam sobie diety jak i swojej rodzince. Przez to mogłam jeszcze więcej kombinować w kuchni i rozwijać się w tym kierunku. [W] Mmm, mam nadzieję, że kiedyś wpadnę Cię tam odwiedzić na Podlasie. Przykra historia co do tego odchudzania, na pewno bliskim źle się na to wszystko patrzyło. Dobrze, że zrozumiałaś, że takie "odchudzanie" źle wpływa na nasze samopoczucie jak i organizm. Człowiek całe życie uczy się na błędach, nieprawdaż. Moim największym problemem co do odżywiania jest to, że jem nieregularnie, a czasami nawet tylko 1 posiłek dziennie. Po prostu nie mogę się przyzwyczaić, chociaż próbowałam już wiele razy. Jednakże cieszę się z Twojego szczęścia, i że jesteś tak rozpromienioną osóbką, która zwalczyła swój ogromny problem. Kiniu, wyżej wspomniałaś, że interesuję Cię ogólnie sport, czyli rozumiem, że nie jest to tylko siłownia. Lubisz jakieś gry zespołowe typu siatkówka, koszykówka czy też może piłka ręczna? Jak się czujesz na boisku pomimo tak niskiego wzrostu? [K] Mam nadzieję, że wpadniesz. Trzeba się śpieszyć, bo niedługo wyemigruje z tego Podlasia. Dziękuję za takie ciepłe słowa siorka. Tobie także życzę wszystkiego co najlepsze. Wspominając o sporcie oprócz siłowni miałam na myśli sztuki walki, a dokładniej mówiąc krav magę i boks. Gry zespołowe również lubię, najbardziej piłkę nożną i siatkówkę. W sumie to grałam w nie tylko na szkolnym WF, a tam mój wzrost mi nie przeszkadzał. Fajnie było tak manewrować piłką, pośród wysokich osób, haha. Co do piłki ręcznej to jest dla mnie najbardziej znienawidzoną grą zespołową, straszliwie jej nie lubię. [W] Kochana, nie masz za co dziękować. Łooo, sztuki walki. Szczerze pisząc nie spodziewałabym się tego po Tobie. Śmiem twierdzić, że w takim razie niski wzrost nie przeszkadzał Ci w grach zespołowych - to dobrze. Ty nienawidzisz piłki ręcznej, a ja wręcz przeciwnie, bo lubię się trochę przepychać i grać agresywniej. Wspomniałaś, że niebawem opuszczasz Podlasie. Skąd taka decyzja? Masz jakieś szczególne plany? [K] Trochę tajemniczości ta Emka skrywa, haha. Oo to świetnie, że dobrze Ci idzie gra w piłkę ręczną, a dla mnie właśnie ze względu na takie przepychanki odpada. Zwłaszcza jak jeszcze pazurem w oko się dostało. Co do tego, że opuszczam swoje rodzinne gniazdko to chcę w końcu uciec stąd i to jeszcze w tym roku. W końcu najwyższa pora, aby zacząć nowy etap w życiu. Plany są, a między innym studia oraz to, że muszę, a raczej chcę zająć się swoimi dziadkami. Pomimo tego, że długo ich nie widziałam to jestem z nimi bardzo zżyta. [W] Oj, moja droga, widzę w Tobie troszkę tajemniczości, co jest według mnie pozytywem. Zauważyłam także, że jesteś bardzo ciepłą osobą, która lubi pomagać innym. Można to stwierdzić po tym, że chcesz zająć się dziadkami, ale także po tym jak prowadziłaś zajęcia jazd konnych dla dzieci z domu dziecka. To na prawdę wspaniałe! Kingo, co do Twoich planów wyprowadzki, to w stu procentach je rozumiem. Czy zechciałabyś nam zdradzić gdzie masz zamiar się przeprowadzić? [K] To prawda, uwielbiam pomagać innym, a zwłaszcza tym dzieciom, które bardzo chcą jeździć, a na przykład ze względu na sytuację materialną nie mogą. Na Podlasiu jazda konna to drogi sport, bo ceny za godzinę takiej przyjemności wahają się pomiędzy 50-70 zł. Dla mnie zaś najlepszą zapłatą są uśmiechy tych małych urwisów. Miejsce przeprowadzki nie jest żadną tajemnicą, więc oczywiście, że Wam ją zdradzę. Wrocław-Legnica to tereny, do których mam zamiar się przeprowadzić. [W] Kingo, po Twojej wypowiedzi co do tych dzieciaczków, to aż się łezka w oku kręci. W naszym świecie na prawdę spotykam coraz mniej ludzi z tak wielkim sercem. Czy wybrałaś Wrocław ze względu na studia? Jaki kierunek studiów sobie wyszukałaś i czy jest on spełnieniem Twoich marzeń, a może wręcz odwrotnie? [K] To prawda. Ja również na swojej drodze spotykam więcej tych złych osób. Źli ludzie są wszędzie, świat jest pełen dobra i zła. Tak, na Wrocław padł wybór ze względu na studia, które chcę tam rozpocząć, a dokładniej jest to Akademia Wojsk Lądowych. Marzeniem tego nazwać nie mogę, ale jest to mój cel w życiu, coś co chciałabym robić. Tak właśnie widzę swoją przyszłość. Jednak czas pokaże, bo wszystko zależy od zdrowia. Jeżeli wytrzymam testy sprawnościowe to będę z siebie dumna, bo to już krok do sukcesu. Taki kierunek to nie lada wyzwanie, więc w głównej mierze kładę nacisk na to, aby serce wytrzymało ten wysiłek. Jeżeli (tfu tfu) tak by się nie stało to w zanadrzu mam jeszcze archeologię lub dietetykę. [W] Tak, masz rację, że świat jest pełen dobrych i złych osób. Twoje plany są bardzo ambitne i oczywiście trzymam kciuki, aby wszystko poszło tak jak sobie to rozporządziłaś. Wspomniałaś o sercu, aby wytrzymało wysiłek, więc Kinia nie przemęczaj się. Nie będę dopytywać się czegokolwiek na ten temat, ponieważ jest on dla mnie zbyt poważny i prywatny. Wybór zapasowy, czyli dietetyka mnie nie zdziwił, jednakże archeologia owszem - skąd zainteresowanie tym kierunkiem? [K] Oj tak, nie ma co się rozpisywać na ten temat. Uważam, że nie jest to miejsce, aby mówić o tych przykrych rzeczach. Musimy przekazać naszym Czytelnikom pozytywne emocje, prawda? Co do Archeologii dlaczego wybór padł akurat na nią? Można powiedzieć, że oprócz historii obozów koncentracyjnych interesują mnie również czasy naszych przodków, gdzie nie istniało piśmiennictwo. Przeprowadzanie wykopaliska na obszarach, na których istnieje możliwość zbadania życia prehistorycznego, zwiedzanie świata, odkrycie czegoś czego do tej pory nie odkryto. To jest coś ciekawego. [W] Oczywiście, że prawda. Mogę się mylić, ale wydaję mi się, że zainteresowania takimi tematami w tych czasach są raczej niewielkie. Wspaniałe jest to, że jednak jest jakaś grupa osóbek, które są tym zaciekawione, a Ty jesteś tego świetnym przykładem. Droga M4A1, teraz chciałabym się dowiedzieć jakimi wartościami kierujesz się w życiu? [K] Ja jestem dość dziwnym człowiekiem, haha. W swoim życiu głównie kieruje się szczerością i zaufaniem, prócz tego również rodziną i miłością. Mimo tego, że na ogół jestem nieco zimną osobą to jednak potrafię się przywiązać. [W] Dziwna i zimna? Ja absolutnie tak nie uważam. Szczerość jest dla mnie najważniejszą cechą. Napisałaś o rodzinie, czy masz może jakieś rodzeństwo? [K] Oj w większej połowie tak właśnie jest. Również uważam, że szczerość jest jedną z najważniejszych cech. Oczywiście, mam brata, który jest ode mnie starszy o 8 lat. Myśli nad założeniem konta na naszej sieci, żeby mnie nawet tutaj trollować. [W] Uhuhu, serdecznie go zapraszamy na nasze forum. Moim marzeniem zawsze było mieć starszego brata, bo zapewne miałby fajnych kolegów. Wyszło jednak, że mam starszą siostrę i nie narzekam. Jakie masz relacje ze swoim bratem, bo jest on jednak sporo starszy, więc ciekawi mnie czy dobrze się dogadujecie, a może jednak pomiędzy wami pojawiają się spore zgrzyty? [K] Haha, mogę się zamienić na 24h. Z bratem mam dość dobre relacje. Wiadomo czasami mamy jakieś spiny, a jak go zdenerwuje to wynosi mnie na zewnątrz i zamyka drzwi. Jednak między nami jest więcej przyjemnych momentów. Relacje nam się poprawiły odkąd z moim zdrowiem trochę się pogorszyło. Zauważyłam, że troszczy się o mnie, czasami, aż za bardzo. Najlepszym jego zajęciem jest denerwowanie mnie i trollowanie, bo śmieszy go to jak taki krasnal próbuje fikać i udawać kogoś groźnego. [W] Chętnie zamieniłabym się na 24h, jeżeli byłoby to możliwe. Droczenie w rodzeństwie to chyba norma, bo kto się czubi ten się lubi. Bardzo miło z jego strony, że się o Ciebie troszczy. Ja bym nie lekceważyła malutkiego krasnala, różnie to bywa. Czy spędzacie dużo czasu wraz z bratem, wybieracie się na jakieś wspólne wyjazdy bądź wakacje? [K] Małego czasami trzeba się bać, a zwłaszcza jak jeszcze rude to już w ogóle, haha. Czy tak dużo to nie powiedziałabym, ale też nie za mało. On ma inne zmiany niż ja, więc czasami mijamy się ze sobą, ale nadrabiamy to przy wspólnych treningach. W końcu brat złapał zajawkę na to. Przed pandemią dość często wyjeżdżaliśmy czy to do Trójmiasta czy do Torunia. Za każdym razem udawało mi się go namówić na taki spontaniczny wypad. Jednak na takim wyjeździe szliśmy swoimi ścieżkami, ponieważ on to taki bardziej imprezowy byczek i dlatego na każdym wyjeździe idzie w tango i to na całego. Ja to bardziej taka cicha woda, wolę pozwiedzać i jak najwięcej zobaczyć. [W] Haha, pamiętajcie Czytelnicy, nie lekceważcie małych i rudych. Rozumiem, zmiany w pracy jednak grają ogromną rolę co do spotkań i spędzania wspólnie czasu. Dużym plusem jest to, że jednak znajdujecie czas chociażby na wspólne treningi. Spontaniczne wyjazdy są najlepsze, wiem to sama po sobie. Każdy człowiek jest inny. Mi na przykład tak jak Twojemu bratu, bliżej do imprezek. Wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi, iż lubisz zwiedzać. Opowiedziałabyś nam coś więcej o swoich podróżach i o tym co udało Ci się już zobaczyć? [K] Do tej pory zwiedziłam niewiele, pandemia trochę pokrzyżowała mi plany. Jednak miło wspominam Trójmiasto, a najbardziej Gdynię i Sopot. Bardzo piękne miasta, cudowny krajobraz, a zwłaszcza wieczorny spacerek po plaży zapamiętam do końca życia. Zapewne wrócę tam jeszcze nieraz. Poza Trójmiastem byłam również w Toruniu i Szwecji. Szwecja jest również bardzo pięknym i urodziwym krajem. Rodowici Szwedzi są cudownymi ludźmi i bardzo gościnnymi. [TRÓJMIASTO] [SZWECJA] [W] Wybrałaś najlepsze miasta, pochodzę z województwa Pomorskiego, a najbardziej urzeka mnie Gdańsk. Krajobrazy w całym Trójmieście są piękne, to prawda. Szwecja - nigdy tam nie byłam ani w sumie nie przeszło mi przez myśl, aby się tam wybrać. Czy mogłabyś opowiedzieć o niej coś więcej? Co udało Ci się tam zwiedzić? [K] Lubię opowiadać o Szwecji, także usiądź wygodnie, bo zabiorę Was w długą opowieść o pięknej Skandynawii. Od pierwszego przyjazdu do Szwecji wiedziałam, że pokocham ten kraj, a najbardziej miasto leżące na zachodnim wybrzeżu Szwecji - Göteborg. Czas spędzony na tych terenach zostaje w pamięci na długie lata. Skandynawska kultura, historia oraz nieskazitelnie piękna natura przyciąga turystów z całego świata. W dodatku mieszkańcy są niesamowici, posiadają wspaniałe podejście do życia. Szwedzi mają wysoką kulturę osobistą i zawsze patrzą w oczy osobie, z którą rozmawiają. Sądzą, że oczy zawsze mówią prawdę i można z nich wyczytać jakim jesteśmy człowiekiem. Są również obiektywni i racjonalni, ponadto zawsze służą pomocą, a nawet sami ją oferują. Mają również ciekawą poranną rutynę, ponieważ zawsze z rana piją kawę i jedzą kannelbulle, czyli tak zwaną cynamonkę, ale tak pysznej nie jadłam jeszcze nigdzie. Będąc w Szwecji warto spróbować również ichnego chleba, który jest słodki, a także owoców morza i ryb, w końcu z tego słynie ich kraj. Jeżeli mowa o atrakcjach to w Göteborgu koniecznie musicie zobaczyć Muzeum Volvo oraz jeden z najstarszych budynków świata - Kronhuset, który powstawał w latach 1643-1655. W tym mieście znajduje się również największy w całej Szwecji ogród botaniczny. Jak dobrze pamiętam ma około 170 hektarów i uprawia się w nim ponad 16 tysięcy gatunków roślin. Oczywiście nie mogło tu zabraknąć rozrywki, więc kluczowym miejscem jest największy park rozrywki - Liseberg, został otwarty w 1923 roku. [W] Bardzo podoba mi się Twoja opowieść o Szwecji. Co do patrzenia głęboko w oczy podczas rozmowy to jest według mnie ogromną zaletą. Ja poprzez kontakt wzrokowy potrafię rozróżnić czy ktoś na przykład mnie nie okłamuję. Ahh, znowuż mowa o jedzonku, chętnie spróbowałabym wszystkiego z wyjątkiem ryb i owoców morza, bo ich nie znoszę. Bardzo zaciekawił mnie park rozrywki. Czy byłaś tam na jakichś atrakcjach? [K] Zgadzam się również z tym, że patrzenie w oczy jest ogromną zaletą. Sama tak robię, gdy z kimś rozmawiam. Wracając do parku rozrywki to byłam na paru atrakcjach, między innymi na diabelskim młynie oraz ogromnej kolejce górskiej. Nie byłabym sobą, gdybym na to nie poszła, haha. Lubię ryzyko i zastrzyk adrenaliny. [W] Szczerze pisząc to zawsze byłam pipką co do kolejek górskich i tym podobne, ale rok temu nad morzem odważyłam się wejść na takiego młota. Jakoś przeżyłam, a weszłam tam tylko dlatego, że byłam pod wpływem wysokich procentów. Dla mnie jesteś babką z jajami, skoro lubisz ryzyko i adrenalinę. Kiniu, jak większość już wie jesteś miłośniczką zwierząt, która posiada wspaniałego psiaka Hadesa. Czy mogłabyś opowiedzieć o nim coś więcej? [K] Ooo na młocie jeszcze nie byłam. Zabrakłoby mi czasu, gdybym miała tak ze wszystkiego skorzystać. Oczywiście, że opowiem coś o moim maluchu. Hadesik w sierpniu skończy dwa lata. Nie znam dokładnie daty jego urodzenia, ponieważ znalazłam go w lesie jak był małym brzdącem. Nie miał nawet miesiąca, serce by mi pękło, gdybym go tak zostawiła na pastwę losu. Przygarnęłam go i tak stał się członkiem naszej rodziny, prawdziwym psim przyjacielem. Jest cudowny mądrym i wdzięczny, a przynajmniej tak mi się wydaje. Potrafi wyczuć kiedy mam zły dzień lub po prostu zły humor, wtedy lgnie i tuli się jak gdyby nigdy nic, bo na co dzień do takich potulnych psiaków nie należy. Jest typem rozrabiaki, czasami denerwuje mnie gnojek, ale cóż. Przynajmniej jest śmiesznie. [MAŁY HADES] [DUŻY HADES] [ŚMIESZNY HADES] [W] Wiedziałam, że mam racje co do Twojego serduszka. Przygarnęłaś psinkę - jest to na prawdę wyczyn, ponieważ zwierzę potrzebuje bardzo dużo opieki i jest sporym wyzwaniem. Hadesik jest ślicznym pieskiem. Droga Emczwórko, chciałabym nieco odbiec od Twojego prywatnego życia i zadać pytanie odnośnie naszej sieci serwerów. Jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerami CS oraz forum? [K] Hmmm, moja przygoda z Counter-Strike rozpoczęła się dawno temu, bo zaczęłam grać już w wieku 8 lat. Na nasze forum zawitałam w listopadzie 2016 roku, także jestem już tutaj pięknych parę lat. Chyba było to pierwsze forum, na którym tak bardzo się zaklimatyzowałam. [W] Ja też gram już sporo ładnych latek, a wtedy 1.6 było bardzo popularną gierką, teraz niestety grywalność zanika coraz bardziej. Kingo, czy ufasz komukolwiek tutaj na forum i masz z kimś bliższy kontakt? [K] Oczywiście, że tak. Mam tu jedną osóbkę, której bardzo ufam i jak dotąd jeszcze nigdy nie zawiodła mojego zaufania. Mamy wspaniały kontakt i pomimo ingerencji osób trzecich dalej nie zmieniłam swojego nastawienia. [W] Bardzo się cieszę, że jest tutaj taka Twoja osóbka, której możesz zaufać. Nie będę dociekliwa i nie zapytam któż to taki, niech to pozostanie tajemnicą. Najgorsze jest właśnie wtykanie nosa osób trzecich w nie swoje sprawy - kiedyś się to na nich odbiję. Uważam, że wyciągnęłam sporo informacji na temat Twojej osoby i mam nadzieję, iż naszym Czytelnikom spodoba się przeprowadzony wywiad. Kochana, niestety zbliżamy się do zakończenia. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić? [K] Ta osóbka dobrze wie, że chodzi o nią, ekhm lis jest tylko jeden, nie ma drugiej takiej ciepłej osoby. Mam nadzieje, że tym osobom wyjdą takie głupoty z głowy, bo robi się to żenujące. Tyle tylko dodam. O kurczę, szybko poszło z tym wywiadem, haha. Pozdrawiam wszystkich, począwszy od całej administracji GO:MODA @ fifi @ Bot_Rusek @ Paweł. benzyna aka @ DIESEL, @ FluffyTail, @ czekoladka @ ExeGi MoNuMeNTuM, @ Patryczku, bambika @ Sh0keN, oczywiście buraka i kumpla @ Erwin., szefa szefów @ Azur. ♰♚, @ Scoobany., wszystkich czytających ten wywiad i typa od karoserii, joł. [W] Szybko zleciało, ponieważ miło się gawędziło. Dziękuje Tobie za poświęcony czas, trzymaj się Kinia! [K] Dziękuję również siska i miłego wieczorku! Sh0keN , xxXGTRXxx , KroplaBezKItu i 21 innych 22 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enderman Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Idealna osoba do wywiadu M4A1 i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117275 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Dzięki za poświęcony czas kochana piter. i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyzar. Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Tragedia, nie da się tego czytać. Nie no, wywiad ciekawy, dowiedziałem się kilku interesujących rzeczy, (ASG oj tak byczku). Wyłapałem literówki na początku wywiadu, ale później było już tylko lepiej. Dobra robota. Dziękuję również za pozdrówki, nie spodziewałem się. M4A1 i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Super wywiadzik, świetna robota, wspaniała osóbka i leci mega serducho dla obydwu Pań ! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh0keN Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 no no @ Nethiri kawał dobrego wywiadu @ M4A1 bambi zadowolony Nethiri i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Podejrzewam że bardzo się chichrałyście przy tworzenie tego wywiadu ?? M4A1 i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117301 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekoladka Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Co ty zrobiłaś moja pikna lisico? Teraz będą musiała takie długie wywiady robić ja jebi... Ogólnie piękny wywiad pozdrawiam wszystkich i maj szefowa dobra robota moi padawanie! Nethiri i M4A1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRyBsoN Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Całe słodkie 152cm wzrostu? RyBsoN był w totaaaaaaaaaaalnym szoku. "Haha, pamiętajcie Czytelnicy, nie lekceważcie małych i rudych." - Ja Cię @ Erwin. nie lekceważę jak coś Kox wywiadzik, nic dodać, nic ująć. M4A1 i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117322 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Bardzo ciekawy wywiad. M4A1 i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c6o. Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dzięki za pozdrowionka, a nie czekaj.. A tak na poważnie to super wywiadzik, bardzo przyjemnie się czytało. M4A1 , czekoladka i Nethiri 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/106892-85-wywiad-m4a1/#findComment-9117474 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi