Skocz do zawartości

Skarga - Head Admin Salvatore

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @ DIESEL

Nick gracza, na którego składasz skargę: @ salvatore

Opis sytuacji: Wstałem sobie w miarę zadowolony, po śniadanku wchodzę na forum, żeby wykonywać swoje obowiązki moderatora najlepiej jak potrafię, a tutaj otrzymuje bezpodstawne ostrzeżenie od Pana, który jest oskarżony. Nadmienię, że sytuacja notorycznie się powtarza od 2h, Mam niestety obawy, że mój limit ostrzeżeń spowoduje blokadę na forum oraz jest coraz większa szansa na zbanowanie mojego konta tutaj. Uważam też i tudzież, że zachowanie tej osoby jest karygodne i prosi o pomstę. Jak na osobę, która nosi kolor okresu na nicku i "reprezentuje"  w grach przygodowych sieć to dość Sebixowe zachowanie. Przez jego zagrywki z warnami @ Erwin. odszedł z właściciela bo mu wstyd i przykro, że jego ukochani otrzymują warny :PepeSad2: Wnoszę do nowego, potężnego i wściekłego @ Szymon.a o zdegradowanie tego zbrodniarza do rangi kobieta! Kto za tym daje like !! Niech widzą naszą potęgę!

Data i czas zdarzenia: 01.04.2021, 11:00 - do teraz i mam obawy, że będzie to się dalej ciągnęło :pepoGimme:

Steam ID oskarżonego: Ukrywa się jebaniutki 

Dowody: Mam całe mnóstwo, ale ten jeden wystarczy 

1.thumb.png.b3e1d67c117d5512d8f839e2def5cc8e.png

Pozdrawiam tych normlanych, co wiedzą co jest 5 i trzymają się sztywno. Z fartem!

https://1shot2kill.pl/topic/106587-skarga-head-admin-salvatore/

• 3 lata później...
Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.
https://1shot2kill.pl/topic/106587-skarga-head-admin-salvatore/#findComment-9239124

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...