Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: < .tf.dzuk3son >

Nick gracza, na którego składasz skargę: < MesseM >

Opis sytuacji: < Wchodzę na serwer żeby się po prostu rozerwać i spotyka mnie pewien ból do byłego admina który miał prezentować serwer ale po odejściu w ogóle tego nierobi w dodatku został dzisiaj już w tym dniu zbanowany pomyłkowo permanentnie pewnie przez pomyłkę, < https://amxbans.1s2k.pl/ban_list.php?bid=10468 > wszystko było legancko jak wrócił na serwer nie było żadnych dymów a tu nagle odwaliła się chałupa do góry nogami i powiedział sobie że zabije mnie na własnym życzeniu, dlaczego? Ponieważ że powiedział ktoś mu kazał... Wydaje mi się że każdy gracz ma szanse do odwołania się do własnego życzenia jeżeli spełnia warunki, zbuntowałem się na życzeniu~nie, przekroczyłem limit czasu życzenia~nie, więc dlaczego zostałem zabity? Pokusa dania zabawy na następny dzień, serio myślisz że to jest jakaś radocha że chciałbym sobie wybrać jakieś życzenie? Wydaje mi się że nie ale dobra pójdźmy twoim tokiem myślenia że odwalimy dzuksona będzie zabawa, rozumiem nabijanie szlugów, krótko mówiąc w taki sposób po prostu gracze tracą zaufanie do ludzi na serwerze i mają zamiar już na takim serwerze nie pogrywać jeżeli ct-ek może zabić na życzeniu kogo chce i nie ponieść żadnych konsekwencji, Teraz przejdźmy jakbyśmy to zrobili w realu jakby ktoś powiedział że masz skoczyć z 10 pietra czy wskoczyć do ogniska i stać w nim to też byś to wykonał? Wydaje mi się że raczej jesteś inteligentny i raczej byś tego nie zrobił. Mogłeś chociaż przeprosić a nie robić beke z tego i mówić kolejny będzie wybierał zabawę pół godziny bo naprawdę jesteś irytujący oraz aroganckim typem człowieka, dziękuje to tyle ode mnie, myślę że coś zrozumiesz jeżeli będziesz czytał a jeżeli już nie to twoja sprawa yo. >

[ Notka z regulaminu: ] 

2. Własne życzenie:

klawisz nie ma prawa zabić więźnia, dopóki nie wybierze życzenia, które nie łamie regulaminu przed upływem czasu. ~ < punkt który złamałeś ;/ > 

- życzenia, na które prowadzący musi się zgodzić: Duszek, Freeday. 
- więzień zabawę z życzenia na następny lub określony dzień może dostać jedynie poprzez wygranie pojedynku. Zgodę na życzenie musi wyrazić co najmniej połowa klawiszy.
- klawisz nie ma obowiązku zgodzić się na życzenie typu: "Jutro prowadzisz śpiewająco", "W czwartek, na koniec każdego zdania mówisz dupa", "Chcę jutro prowadzić jako więzień" itp.
Każde własne życzenie musi być potwierdzone zabiciem przez klawisza.

Data i czas zdarzenia: < Końcówka dnia czwartego ~ Czwartek >

Steam ID oskarżonego: < STEAM_0:1:553715158 >

Dowody: < http://w43.hltv.org.pl/srv69596/HLTV-2103032227-jail_aj_bananamuffin_nd.dem.zip >

Edit: Ależ oczywiście ale sam wiesz że mam czas na wybranie własnego życzenia po czym możecie mnie zabić i wpisać killa a dany czas po prostu jeszcze nie minął, wyszedłem z serwera bo nie chciało mi się już grać na serwerze gdy byłeś po stronie prowadzących bo była to wielka kpina ;/ 

+ Dałem ci prosty przykład jak decydujesz w grze a jak mógłbyś decydować w realnym świecie no cóż jednak arogancja ciebie zjada...

Co z tego że dałeś mi wybór zabawy skoro jej po prostu nie chciałem? Gdybym wziął pojedynek i nie wyrobiłbym się z strzelaniem to też byś mnie slaynal gdybyś był adminem no chyba coś chyba nie wypada.

Edited by .tf.dzuk3son ム 60siatka
https://1shot2kill.pl/topic/105724-odrzucona-skarga-messem/

- życzenia, na które prowadzący musi się zgodzić: Duszek, Freeday.  

Tyle chyba ode mnie wystarczy, a ty chciałeś jakąś zabawę robić na własnym życzeniu, więc Cię zabiłem bo chciałeś przedłużać. A po drugie na next dzień się pytałem jaką chcesz zabawę, to się spłakałeś i wyszedłeś z serwera. Jeśli tak bardzo Cię to uraziło, to przepraszam, a porównywanie życia irl do gierki to też kpina, ale cóż niektórzy żyją gierkami aż za bardzo. 

Co to Twojego życzenia odniosę się w następujący sposób:
- Było to na oko 40 sekund przed końcem mapy, miałeś życzenie, na którym w małym stopniu przedłużałeś wołając CT'ków na mapę mówiąc "Chodźcie za mną" będąc świadom tego, że jest końcówka mapy a ludzie czekają na zmianie mapy by pograć.
- Fakt zabił Ciebie przed czasem na oko 20 sekund. Lecz w zamian za FK chciał dać zabawę, którą Ty miałeś wybrać - wyszedłeś z serwera (a zabawę w zamian za FK włączył).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...