M4A1 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Przed Wami kolejna odsłona wywiadu (znowu). W dniu dzisiejszym miałam ogromny zaszczyt przeprowadzić go z płcią piękną - @ Brina. Brinka interesuje się sportem, a dokładnie piłką nożną. Była kiedyś zawodniczką 3 ligii kobiet. Sandra uwielbia tatuaże, sama ma rękaw i myśli, aby w niedalekiej przyszłości zrobić staże i kursy w tym kierunku. Bohaterka naszego wywiadu jest ciepłą i miłą osobą, która świetnie zna kulturę oraz obyczaje słonecznej Italii - Włoch. A skąd to wszystko wie? Tą zagadkę rozwikłacie czytając nasz wywiad! M4: Dzień dobry piękna kobieto! Dziękuję za to, że zechciałaś udzielić mi wywiadu. Cieszę się, że dzięki temu nasi czytelnicy poznają kolejną wspaniałą osóbkę naszego forum. Zanim jednak do niego przejdziemy to chciałabym Cię zapytać jak Ci minął dzień Brinka? W jakim nastroju dziś jesteś? B: Witaj! To ja dziękuję za chęć przeprowadzenia ze mną wywiadu, jest mi niezmiernie miło z tego powodu. Co do dnia to minął mi spokojnie w pracy. Wyspałam się, także humor mi dopisuje. M4: I to najważniejsze, wyspany człowiek to szczęśliwy człowiek. Dobrze kochana, w takim razie zaczynajmy tą ekscytującą przygodę! Na samym początku klasycznie, opowiedz nam parę słów o sobie, jak się nazywasz, ile masz lat oraz skąd pochodzisz? B: Dokładnie tak! Nazywam się Sandra, mam 20 lat, urodziłam się we Włoszech ale jestem polką. M4: Wow i tu mnie zaskoczyłaś, ponieważ myślałam, że nazywasz się Sabrina stąd nick "Brina" właśnie od tego imienia Sandro gdzie mieszkasz aktualnie? W pięknej i słonecznej Italii czy w naszym równie zacnym i urodziwym kraju, którym jest Polska? B: Powiem Tobie, że wiele osób uważa iż na imię mam Sabrina, a z tym wiążę się zupełnie inna historia. Aktualnie mieszkam stety lub niestety w Polsce, lecz z chęcią wróciłabym do Włoch. M4: Lubię dowiadywać się takich historii, nasi czytelnicy z pewnością też chcieliby coś o niej usłyszeć, także później do niej wrócimy i będziesz mogła nam co nieco o tym opowiedzieć. Hmm, mówisz, że z chęcią wróciłabyś do Włoch. Mogłabyś opowiedzieć co Cię ciągnie właśnie do tego kraju? Ile lat tam mieszkałaś? B: We Włoszech mieszkałam 6 lat i chodziłam tam do szkoły. Najpiękniejsza w tym miejscu jest kultura, ponieważ tam nikt nie czuje się gorszy, nikt nie komentuje za ubiór, za specyficzny wygląd czy własny styl. Ludzie są do siebie mile nastawieni i każdy służy pomocą. Oprócz tego jest przepyszne jedzenie - Włochy słyną z najlepszego makaronu i pizzy na świecie. Wiadomo wszędzie dobrze, gdzie można dobrze zjeść, a szczególnie jeśli jest to słoneczna Italia. M4: W takim razie śmiało mogę rzec, że jest to kraj, gdzie każdy jest równy. Świetnie, że Włosi nie oceniają ludzi po wyglądzie i po tym jak się ubierają. W Polsce niestety jest to częste zjawisko, choć nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka. Ahhh, jak wspomniałaś o tej pizzy i makaronach to, aż chciałabym skosztować takiej prawdziwej włoskiej pizzy. Myślę, że gdyby nie ta cała pandemia to wybrałabym się w ekspresowym tempie do tego urodziwego kraju. Jakie miasto Włoch uważasz za najpiękniejsze? Co takiego zapadło Ci w pamięć? B: Oj niestety w Polsce tak bywa - oczywiście z wyjątkami. Dużo nie zwiedziłam, ponieważ byłam tylko dzieckiem. Ja akurat mieszkałam w małym miasteczku o nazwie Mondragone, z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest piękne. Wyobraź sobie... idziesz ulicą i możesz w każdej chwili zerwać cytrusy z drzewa, coś wspaniałego. Z pewnością odwiedzę Włochy jeszcze nieraz w swoim życiu i Tobie też tego życzę. M4: Zdecydowanie, coś pięknego. Dziękuję! We Włoszech mieszkałaś 6 lat, co prawda były to lata młodzieńcze, ale mam dla Ciebie pytanie w formie zabawy w której wczujesz się w rolę przewodniczki. Załóżmy, że wybieramy się do Włoch w ramach spotkania integracyjnego użytkowników 1shot2kill, a Ciebie wybralibyśmy na naszą przewodniczkę, ponieważ świetnie znasz kulturę tych mieszkańców oraz zapewne znasz piękne miejsca, które nie są Ci obce. Celem naszej wycieczki będzie właśnie słoneczna Italia. Co jako pierwsze byś nam pokazała, jakie miejsca i zabytki lub gdzie zechciałabyś się wybrać z nami, a jeszcze nie miałaś okazji tam być? B: Bardzo ciekawe pytanie. Z pewnością pierwszym miejscem dokąd bym Was zabrała jest Rzym, cudowne miasto o wspaniałych budowlach i zabytkach. Patrząc na nie mamy wrażenie, że widziało ono całą historie świata. Co do bardziej malowniczych i relaksujących miejsc to pokazałabym wybrzeże palmowe, piękne miejsce, małe zatoki, góry i piękne plaże. Każdy bez wyjątku czułby się tam cudownie zwłaszcza opalając się pod palmami z drinkiem w ręce. M4: Ja także zgodzę się z tym, że Rzym jest cudownym miastem, które skrywa niejedną ciekawą historię. Mogę również dodać, że jest nieco romantyczną stolicą Włoch. Ahh wybrzeże palmowe, urokliwe miejsce, kto by nie chciał tak odprężyć się pod palmą z drineczkiem w łapce? Dobrze Sandro, dowiedzieliśmy się parę cennych informacji o tym interesującym i fascynującym kraju. Pora na pytania dotyczącej Twojej osoby. Wspominałaś wcześniej, że pracujesz. Opowiesz nam na czym polega Twoja praca? Kim jesteś z zawodu? B: Skończyłam Technikum Logistyczne wraz z maturką. Przez tę cudowną pandemie aktualnie pracuje jako pracownik zaplecza sportowego. Siedzę w biurze, zajmuje się treningami, sparingami i ustalaniem różnych innych spotkań drużynowych. Nie jest to praca marzeń lecz na aktualną sytuację w Polsce nie mam co narzekać. M4: Oj tak, ze względu na sytuację, którą mamy w naszym kraju jest ciężko o jakiekolwiek zatrudnienie. Co do Twojej pracy, to myślę, że jest to fajna robota i chyba dość ciekawa. Przynajmniej tak mi się wydaje. Wiemy, że ukończyłaś Technikum Logistyczne, co kierowało Tobą, aby wybrać taki profil? Czy jest to coś, co chciałabyś robić w przyszłości? B: Na pewno nie mam co narzekać na nudę, zawsze jest z kim pogadać czy się pośmiać. Idąc do Technikum tak naprawdę nie byłam pewna co chciałabym robić w przyszłości. Przewijało mi się wiele myśli, ale z drugiej strony Logistyk wydawał się całkiem dobrym i opłacalnym zawodem. Nie miałam jednak pojęcia, że dopadnie nas pandemia i wszystkie plany wylądują w koszu. Nadal nie jestem pewna czy jest to coś czym chciałabym się zająć, ale czas pokaże. M4: Uważam, że to był bardzo dobry wybór i życzę Ci tego, abyś w przyszłości pracowała w swoim wymarzonym zawodzie. Pandemia pokrzyżowała wiele planów życiowych jak i zawodowych. Powiedz, jakie masz zdanie na ten temat? Co sądzisz o sytuacji, która aktualnie panuje na świecie, wierzysz, że w dalszym ciągu jest wirus i z każdym kolejnym dniem staje się co raz groźniejszy czy uważasz, że media sieją panikę i rząd robi pranie mózgu? B: Dziękuję bardzo! Co do tej całej pandemii uważam, że to zwykłe pranie mózgu i powolne odbieranie nam naszych praw. Ja osobiście od kiedy wybuchła pandemia byłam sceptycznie nastawiona do tego wszystkiego, przestałam oglądać telewizje, ponieważ to co się tam dzieje, aż żal słuchać, a co dopiero oglądać. Szkoda, że mamy takie osoby u władzy bo zniszczą całą Polskę M4: To co się dzieje w Polsce przechodzi ludzkie granice. Chmury nad miastem nadeszły jak czas ten. Chodzisz w masce, zatruty jest nasz tlen. Wiadomości faszerują kłamstwem. A W białych skafandrach maszeruje zastęp. Dobrze nawijał Hinol w jednym ze swoich utworów. Niedługo już całkiem zamkną nas w klatkach, nie dość, że powoli pozbawiają nas praw to stajemy się królikami doświadczalnymi. Co myślisz o tej całej szczepionce? Poddasz się szczepieniu czy nie będziesz ryzykować? B: Masz całkowitą racje, jeśli chodzi o szczepienie to nie poddam się szczepieniu. To nie jest możliwe, aby w tak krótkim czasie opracować jakąkolwiek szczepionkę, a do tego skuteczną, która natychmiast zwalczy wirusa. M4: Mądre słowa. Również nie zgadzam się na to, aby wstrzykiwać do mojego organizmu obcą substancję, która nie do końca została przebadana. Dziwna sytuacja, czasami się czuję, jakbyśmy żyli w jakimś filmie i nie wiadomo co nas jeszcze czeka. Dobrze Sandro, pora na jakieś przyjemniejsze tematy, a pandemię odstawmy na bok. Co lubisz robić w wolnym czasie i jak spędzasz te chłodne zimowe wieczory? B: Ciesze się, że nie tylko ja tak uważam. Prócz tego, że w wolnych chwilach lubię pograć w Counter Strike'a to również uwielbiam czytać książki, a do tego jestem netflixowym maniakiem, seriale czy filmy sporo tego oglądam. M4: Ooo, to podobnie jak ja! Miło mi słyszeć, że ktoś lubi jeszcze czytać książki. Czytanie książki jest, przynajmniej dla mnie, jak podróż po świecie drugiego człowieka. Jeżeli książka jest dobra to czuje się w niej jak u siebie, a jednocześnie intryguje mnie, co wydarzy się w dalszych rozdziałach i jaki los spotka głównych bohaterów. Jaka ostatnio przeczytana książka przez Ciebie mocno zapadła Ci w pamięć? O czym ona opowiadała? B: Tak, czytanie książek to coś wspaniałego. Bardzo rozwija wyobraźnie. Ostatnią książką, która bardzo zapadła mi w pamieć to "Skazani na ból" co prawda jest to romans, ale dramatyczny. Pod koniec książki płakałam jakbym to ja straciła kogoś bliskiego, a to tylko opowieść. M4: Hmm, jestem pewna, że nie czytałam tej książki. Jak tylkodokończę aktualnie czytaną powieść to z chęcią przeczytam "Skazani na ból". Lubię dramatyczne romanse, więc myślę, że mi się spodoba. Oprócz książek wspominałaś, że lubisz netflixa i dobre filmy. W takim razie jaki jest Twój ulubiony film oraz serial, który mogłabyś obejrzeć jeszcze nie jeden raz? B: Z całego serduszka polecam, oczywiście jeśli lubisz takie klimaty. A co do filmu to jestem straszna fanką Harry'ego Pottera, mogłabym oglądać wszystkie części kolejne milion razy mimo tego, że znam je już prawie na pamięć. Co do seriali jest ich sporo, które bardzo lubię i zapadają w pamięć. Jednym z tych ulubionych seriali jest "Skazany na śmierć". M4: Ooo piona za Harrego Pottera jak i "Skazany na śmierć"! Sandro tak mnie korci, żeby Cię o to zapytać... Do którego domu w Hogwarcie chciałabyś należeć i dlaczego? B: Oczywiście, że Slytherin! Dlaczego? Ponieważ ten dom jest przeznaczony dla tych, którzy są ambitni i chcieliby wiele osiągnąć w życiu, a ja właśnie do takich osób należę. Niekoniecznie każdy ślizgon musi być wredny! M4: Prawidłowy wybór! Następne pytanie, które do Ciebie skieruje, będzie dotyczyło muzyki. Czego najczęściej słuchasz? Ograniczasz się do jednego gatunku muzycznego czy słuchasz wszystkiego co wpadnie Ci w ucho? B: Nie potrafię wybrać jednego gatunku muzycznego. Nie ograniczam się i słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. M4: Rozumiem, to w sumie tak jak ja. Również nie ograniczam się tylko i wyłącznie do jednego gatunku. W takim razie potrafiłabyś wskazać swoich ulubionych artystów muzycznych? B: Jasne! Jestem ogromną fanką Słonia i Lemona. Uwielbiam ich twórczość i mimo tego, że są to całkiem dwa inne gatunki muzyczne to bardzo podobni są do siebie pod względem twórczości. Utwory obojga tych artystów wymaga dobrego wsłuchania się w piosenki i zrozumienia ich przekazów. M4: Tutaj również się zgodzę, bo sama słucham Słonia, a Lemona nieco rzadziej, jednak uważam, że ma bardzo ładny głos. Jakie piosenki od wyżej wymienionych artystów są Twoimi ulubionymi? Mogłabyś wskazać po jednej? B: Ulubiony utwór od Słonia to "Szczerze" - klasyczek, chociaż patrząc na aktualną sytuacje to "Wojna totalna". Z kolei Lemona to "Papier", naprawdę piękna piosenka. M4: Masz bardzo dobry gust muzyczny! Podobno większość ludzi, o czymś myśli i o czymś marzy, bo gdyby tego nie robili nie doszliby nigdzie. Fantazjujemy na co dzień. Wymyślamy coś co dla nas będzie miłe i przyjemne. Myślimy o sukcesach, miłości lub pieniądzach. O zdrowiu, szczęściu lub podróży. O czym Ty marzysz Sandro? Co jest takim Twoim największym marzeniem? B: Mam wiele marzeń, wiesz? Lecz z tych ważniejszych to z pewnością jest to, że chciałabym mieć cudowną rodzinkę, być po prostu szczęśliwym. Mieć dobrą pracę i aby wszystkim moim najbliższym dopisywało zdrowie, ponieważ to jest najważniejsze. M4: Marzenia to nasze skarby. W nich obieramy cel i kierunek. Bez marzeń nie ma życia. Bez takich rozmyślań nie mielibyśmy do czego dążyć, w czym trwać. Marzenia to nie tylko sukcesy, ale czasem porażki, których dzięki nim możemy uniknąć. Brinka, życzę Tobie, aby udało Ci się spełnić te marzenia, żebyś była uradowaną mamą swoich wspaniałych dzieci oraz miała kochającego faceta, przy którego boku będziesz szczęśliwą kobietą. Jeżeli już jesteśmy przy tym wątku i oczywiśćie nie masz nic przeciwko, to powiedz nam kochana, jaki jest Twój ideał faceta? Co przyciąga Cię u płci przeciwnej? B: Bardzo dziękuję i życzę by Tobie też spełniły się wszystkie marzenia! Ideał faceta hmm, myślę, że nie ma ideałów. Każdy ma wady jak i zalet, ale z pewnością chciałabym, aby mój facet był ze mną szczery, żeby był dla mnie wsparciem, żebym wiedziała, że niezależnie od sytuacji on będzie zawsze przy mnie i jeśli zabraknie mi wiary w siebie to on będzie wierzył we mnie. To chyba najważniejsze. M4: Wymieniłaś wszystkie ważne cechy i z pewnością każdy z nas posiada jakieś wady i zalety, najważniejsze jest to, aby je akceptować, bo nikt nie jest idealny. Czy mogłabyś wymienić swoją największą wadę, którą posiadasz? B: Oczywiście nikt nie jest bez wad. Niestety moja największą wadą jest chyba moja impulsywność i czasem potrafię być naprawdę niemiła, ale mam dobre serduszko. M4: Oj masz dobre serduszko to fakt. Co do impulsywności to wiem o czym mówisz, bo również czasami miewam z tym problem, jednak nad tym pracuję i chyba idzie mi to całkiem nieźle. W takim razie należy dostrzec pozytywne cechy swojego charakteru, czy możesz wskazać swoje trzy zalety, które uważasz za swój atut? B: Również nad tym pracuje i wierzę, że nam się uda! Co do moich zalet, które oczywiście ja uważam za mój atut to napewno moja szczerość. Zawsze powiem wszystko wprost, niektórym może to nie odpowiadać, lecz uważam, że jest to dobra cecha. Jestem również bardzo pomocna, zawsze podam każdemu pomocną dłoń nawet gdy ktoś potraktował mnie źle mnie. Co najważniejsze jestem uczuciowa, nie lubię fałszywych ludzi i sama do takich nie należę. M4: Mądra z Ciebie kobieta! Podpinam się pod tymi zaletami, uważam, że są bardzo dobre. Chęć niesienia pomoc, szczerość i uczciwość to cechy, którym brakuje niektórym ludziom, a Ty je posiadasz, więc zdecydowanie świadczy to o tym, że jesteś dobrym człowiekiem o wielkim sercu. Czego nie cierpisz u drugiej osoby? Jakie zachowania Cię irytują? B: Dziękuję! Na pierwszym miejscu to nienawidzę (tak jak mówiłam wcześniej) fałszywych ludzi, nie cierpię tych, którzy się wywyższają. Moim zdaniem wszyscy jesteśmy równi. M4: Święte słowa! Co do wywyższenia się to najgorsze jest to, gdy ktoś uważa się za bóstwo, jeżeli ma dużo większą ilość pieniędzy od drugiego człowieka, myśląc przy tym, że wszystko mu wolno. Poniżając drugą osobę i drwiąc z jego sytuacji materialnej, nie wiedząc przez co w życiu przechodzi. Naszła pora na to, abyś opowiedziała nam o wcześniej wspomnianej historii, mam na myśli tutaj tą, gdzie większość osób myśli, że nazywasz się Sabrina. Czy możesz o tym opowiedzieć naszym kochanym czytelnikom? B: Co do tej Sabriny to moja kochana mamcia uwielbiała Sabrine i gdy była ze mną w ciąży to do porodu mówili jej, że będę chłopcem, gdy tylko się urodziłam moja mama na szybko powiedziała, że będę Sandra. Pomimo tego jak mnie nazwała to od zawsze w rodzinie byłam nazywana Sabriną albo Briną i tak już zostało. M4: Haha tak jak myślałam, bardzo ciekawa a zarazem nieco śmieszna historia. W pewnym bądź razie i Sabrina i Sandra to ładne imię. Takie ciekawe, ale również nietypowe i wyjątkowe. Dobrze Sandro, na sam koniec naszego wywiadu, a dokładniej mówiąc na deser zostawiłam pytania związane z naszą siecią i grą w Counter Strike. Zacznijmy od prostego pytania - jak znalazłaś się na naszej sieci? B: Dziękuję i również uważam, że Sabrina to dość ciekawe imię. Co do sieci to również wiążę się z tym dziwna historia, ponieważ grałam kiedys na innej sieci, nie pamiętam już jej nazwy, ale byli tam niemili gracze, więc jakoś znalazłam tą sieć. Weszłam, zaczęłam grać i od razu polubiłam graczy oraz administracje. Od tamtej pory wiedziałam, że zostanę tutaj na dłużej. M4: Cieszę się bardzo, że podoba Ci się na naszej sieci i mam nadzieję, że zostaniesz z nami tak długo jak tylko się da. Na jakim serwerze można Cię spotkać najczęściej? Grasz tylko na jednym czy masz parę, które Ci się spodobały? B: Z pewnością zostanę jak najdłużej się da. Gram zawsze na Only DD2 #1 , może kiedyś zacznę zaglądać na inne, ale jak ktoś chce ze mną pograć to wiecie gdzie mnie szukać. M4: W takim razie postaram się zajrzeć na ten serwer jak tylko znajdę chwilę. Czy wśród użytkowników na sieci masz takich z którymi możesz porozmawiać na różne tematy i uważasz, że są naprawdę w porządku osobami? B: Jasne! Okazuje się, że jest wielu graczy, którzy są niesamowitymi osobami i mam z nimi dobry kontakt. M4: Oby tak już zostało! Czy myślałaś nad tym, aby pełnić jakąś funkcję na naszym forum? W jakiej roli byś się sprawdziła lub co chciałabyś robić? B: Wiesz kilka osób mówiło mi żebym napisała podanie na admina, ale chyba się na tym nie znam. Lepiej żeby zajęły się tym osoby, które mają o tym jakieś pojęcie. M4: A ja Ci powiem, że zawsze musi być ten pierwszy raz i wszystkiego warto spróbować, może akurat świetnie sprawdziłabyś się w tej roli? Funkcja, którą jest administrator serwera może brzmi strasznie, ale w praktyce podstawowa wiedza amxx i komend nie jest niczym strasznym, a wręcz jest to bardzo proste do ogarnięcia. Mamy tu na forum bardzo pomocne osoby jak na przykład opiekunowie dd2 #1, a mam tu na myśli @ Destiny ;] i @ Roland, którzy z pewnością pomogli by Ci z tym, także mam nadzieję, że w przyszłości zobaczę Cię jako administratorkę tego serwera. Powiedz, jak zaczęła się Twoja przygoda z grą w Counter Strike? Grasz od najmłodszych lat czy zaczęłaś strzelać całkiem niedawno? B: Może i masz rację, może kiedyś do tego dojdzie. Co do grania to zagrałam całkiem spontanicznie i gram już tak niecały rok, więc jeszcze dużo przede mną. M4: Rozumiem! W takim tak jak wspomniałaś - dużo jeszcze przed Tobą, jednak mogę się założyć, że grasz lepiej niż ja. Dobrze Sandra, powoli zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Z tej okazji przygotowałam parę szybkich pytań, abyśmy nieco urozmaiciły nasz wywiad. Jesteś gotowa? B: Może kiedyś się zmierzymy! Oczywiście, że jestem gotowa. M4: Wyzwanie przyjęte! Pierwsze pytanie brzmi: Czy masz jakieś zwierzątko? Jeżeli nie, to jakie chciałabyś posiadać? B: Oczywiście, że mam zwierzątko. Dokładniej mówiąc to posiadam pieska. M4: Ekstra!Jak się wabi Twój psiak? B: Spike. M4: Bardzo ładne imię. Następne pytanie będzie dotyczyć jedzonka. Jaką kuchnię najbardziej lubisz? B: Dzięki, w imieniu psiaka! Najbardziej lubię kuchnię Włoską. M4: Haha, zdziwiłabym się gdybyś wymieniła inną kuchnię niż Włoską. Ostatnie pytanie, które Ci zadam będzie dotyczyło broni. Jaką bronią najczęściej grasz w Counter Strike? B: Tylko AK 47. M4: AK47 jest op. Lepsze niż emeczka. Dobrze Brinka, nasz wywiad dobiegł końca. Czy chciałabyś na sam koniec dodać coś od siebie i kogoś pozdrowić? B: Chciałabym podziękować za poświęcony czas, bo jednak trwało to parę godzin, a pozdrowić serdecznie chce wszystkich czytelników.❤️ M4: Dziękuję ślicznie za wytrwałość! B: Ja również dziękuję D3STINY , Nethiri , LuffyTeil and 12 others 11 1 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/ Share on other sites More sharing options...
Brina Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 M4A1 , JugoL and Ziela 2 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108613 Share on other sites More sharing options...
Ziela Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 O cholera ! Nie spodziewałem się @ Brinaze jesteś Włoszka ! ?? jednak dzięki takim rozmowa można dużo się dowiedzieć o człowieku i lepiej go poznać ! Wywiad zrobiony konkretnie ! Widać ze robota została wykonana prawidłowo i skrupulatnie ! Chcemy więcej ! Pozdrawiam i Życzę miłego wieczoru ! Ziela ☺️☺️ M4A1 and Brina 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108620 Share on other sites More sharing options...
enderman Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Bardzo solidnie wykonana praca! M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108621 Share on other sites More sharing options...
doNPatrizio. Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Bardzo dobry wywiad. @ M4A1robisz robotę M4A1 and Brina 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108626 Share on other sites More sharing options...
Justa Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 No proszę Brinka, a to niespodzianka z tym włoskim akcentem Zgadzam się z Wami, że Włochy to piękny kraj i polecam zobaczyć Wenecję, super wywiad M4A1 , doNPatrizio. and Brina 2 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108628 Share on other sites More sharing options...
Brina Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 15 minut temu, Ziela napisał: O cholera ! Nie spodziewałem się @ Brinaze jesteś Włoszka ! ?? jednak dzięki takim rozmowa można dużo się dowiedzieć o człowieku i lepiej go poznać ! Wywiad zrobiony konkretnie ! Widać ze robota została wykonana prawidłowo i skrupulatnie ! Chcemy więcej ! Pozdrawiam i Życzę miłego wieczoru ! Ziela ☺️☺️ A widzisz dzisiaj możecie się trochę o mnie dowiedzieć bo @ M4A1 wykonała dobra robotę !! Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa ale wykorzystałam limit reakcji na dziś hahah ?❤️❤️ M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108631 Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) Parę błędów, ale na pewno lepiej czyta się ten wywiad od poprzedniego. Jest treściwy, wypowiedzi są wyczerpujące. Widać, że fajnie wam się gadało. Mógłby być lekko dłuższy, aaaale jest spoko. Edited March 1, 2021 by Azur. ♰♚ M4A1 and Brina 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108632 Share on other sites More sharing options...
Rysio Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Też mam 20 lat M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108645 Share on other sites More sharing options...
Hillary Clinton Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Kocham włoską pizzę Brina and M4A1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108656 Share on other sites More sharing options...
KeveS Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Bardzo ładnie przeprowadzony wywiad Brina and M4A1 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9108833 Share on other sites More sharing options...
Krysztalix Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Fajny wywiadzik z Brinka +1 M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/105619-83-wywiad-brinka/#findComment-9111352 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts